The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 9:55 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Subwoofere DAD
MesajScris: Sâm Iun 29, 2013 1:16 pm 
Neconectat
User

Buna ziua.
Nu stiu daca am postat chiar unde trebuia,insa as vrea sa va intreb ceva.De curand am vazut un mic sistem Live afara,cu 2 basi care mi-au atras atentia:
http://reclama.ro/live15sa-p-109.html?cPath=1_35
Imagine Imagine
Ce pot sa spun este ca m-au placut surprins putin,doar 2 basi micuti.la o distanta de 15 metri unul de altul,pusi pe sol,la 20-25 metri in fata lor,suna foarte clar basul,rotund,"gras"si destul de tare simtindu-se cat de cat in haine..Prima impresie fiind,mai ce planare au ascunse pe acolo si nu le vad eu?cand colo aceste 2 chistoace pe 15"..hmm,buna treaba si asta.. :D ..A mai ascultat careva acest gen de basi?ce pareri aveti?
Ce tip de incinta este aceasta?

Sus

Subiectul mesajului: Re: Subwooferi DAD
MesajScris: Sâm Iun 29, 2013 3:34 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

este un bandpass de ordin 6

DAD sunt diverse boxe aduse de prin china cu un brand lipit pe ele.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Mar Iul 02, 2013 6:26 pm 
Neconectat
User

Am inteles..deci nu le-a auzit nimeni..mi s-au parut chiar ok,sa stiti ca sunau frumos chiar,la cat de mici si portabile erau....in acea imprejurare fiind folosite la un film in aer liber,organizat de ORANGE...intersesant e ca erau si active acele suburi..Pretul totusi ,mi se pare cam maricel pt ~600Euro pe 1 bucata..

Sus

MesajScris: Mie Iul 03, 2013 1:31 am 
Neconectat
User

david alin scrie:
mi s-au parut chiar ok,sa stiti ca sunau frumos chiar,la cat de mici si portabile erau ...

Cat de portabile ti se par la 49 kg bucata ?

Sus

MesajScris: Mie Iul 03, 2013 11:40 am 
Neconectat
User

George Boicu scrie:
david alin scrie:
mi s-au parut chiar ok,sa stiti ca sunau frumos chiar,la cat de mici si portabile erau ...

Cat de portabile ti se par la 49 kg bucata ?

Nu stiu cum sa-ti zic,insa daca as gasi 2 basi activi de aceiasi marime si cu aceiasi "prestatie",sub acel pret ,m-as arunca in mare graba si eu pt 2 bucati.
Zic eu ca e destul de dicutabila/interpretabila acea greutate de ~50 Kg..Nu mai zic si de faptul ca sunt destul de atractivi si ca aspect..Intradevar nici eu nu am auzit de firma aceasta DAD..

Sus

MesajScris: Mie Iul 03, 2013 1:07 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

nici nu ai sa auzi vreodata

e tot un fel de blueterci, china shit.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Joi Iul 04, 2013 5:08 pm 
Neconectat
User

Nu ma contrazic cu nimeni..Ce sa zic Mircea,or fi de vina urechile mele,cultura mea muzicala sau poate pozitia/amplasarea lor in raport cu amplasarea mea ca ascultator..insa mi-a placut si basta.Este imposibil ca macar o data in viata sa nu va fi placut si chiar impresionat ceva ,de care a-ti aflat ulterior ca e made in China..
Personal as recomanda,din categoria "ieftinataturi chinezesti"..aceste suburi compacte,va asigur ca toti cei peste 200 de oameni au fost multumiti la acel film..si asta in aer liber..
Urmariti si voi pe unde mai au campanie /prezentari cei de la ORANGE si ve-ti vedea acele subwoofere in actiune..sunt curios de parerea voastra..

Sus

Subiectul mesajului: Re: Subwoofere DAD
MesajScris: Joi Iul 04, 2013 5:33 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

De cate ori ai fost la Ateneu sau la Opera ?
Nu de alta , dar ca sa ne facem o parere ... despre utilitatea recomandarilor tale .
Nu trebuie sa te simti jignit , dar unii useri , mai naivi pot lua de bune ideile binevoitoare dar nedocumentate ale altor useri .
Sau poate ai interese comerciale , si promovezi aceasta " minune " in lumea Pro audio DAD :) !

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Joi Iul 04, 2013 6:19 pm 
Neconectat
User

P Victor scrie:
De cate ori ai fost la Ateneu sau la Opera ?
Nu de alta , dar ca sa ne facem o parere ... despre utilitatea recomandarilor tale .
Nu trebuie sa te simti jignit , dar unii useri , mai naivi pot lua de bune ideile binevoitoare dar nedocumentate ale altor useri .
Sau poate ai interese comerciale , si promovezi aceasta " minune " in lumea Pro audio DAD :) !

Nedocumentat,MA DECLAR,cu privire la aceasta firma/brand DAD!!,poate chiar am gresit cand am recomandat!!,INSA, comparativ cu alte incinte mult mai mari cu care am avut de a face,cum ar fi BR-uri si PLANARE pe 18",pot spune ca m-au impresionat..nimic mai mult.restul concluziilor le puteti trage dvs.
Daca crede cineva in continuare ca as promova cumva acest produs,ma retrag.Totusi, este bine sa ne exprimam parerile,experientele intre noi,pt ca nu o data am ajuns la concluzia ca nu tot ceea ce este ,"de firma",este si bun...iar aceasta afirmatie este comuna multor useri de pe acest forum..
Pana la urma nici eu nu recomand sa ne luam dupa parerile unora si altora,indiferent de experienta si varsta,doar proband/ascultand personal acel sistem vom sti ce cumparam si daca ne va place.
Da-l incolo de DAD,n-am auzit in viata mea de ei..si nici nu o sa-mi cumpar vreodata!!..
Mai mult eram curios ,daca a mai ascultat cineva acele boxe..
Cu respect pt voi toti.

Sus

MesajScris: Joi Iul 04, 2013 6:57 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

A , nu trebuie sa te retragi , eu doar am dorit sa nu mai fi asa de categoric cu " recomandarile " .
In lipsa unei referinte , oricine poate face o comparatie eronata .
Absolut oricine !

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 

Ora este UTC + 2