Buna!Cred ca esti posesorul unor boxe de calitate si as vrea sa stiu si eu marca lor .127 dB LA 45 DE WATI E UN RANDAMENT IMPRESIONANT!!
Deci nu ai cum sa te incadrezi in buget .Propagarea sunetului in speta frecventele joase sunt omnidirectionale,asa ca chiar de creezi o bariera sonica pe un spectru cat mai larg nu vei face mai nimic.
Totusi ma indoiesc de cele spuse de tine si te sfatui initial sa iti masori dB(decibelii) uzuali care care in acea camera si apoi vei purcede la un studio sau plan de atac .Mie asa imi vine firesc sa te sfatui.Nu ai dece sa folosesti 127 dB intr-o camera asa de mica doar daca e vreo camera de tortura fonica ceva...
In principiu larg o metoda de separare fonica o constitue masa produsului in sine.Practic e o varianta.Cu cat e mai greu produsul respectiv ,adica mai dens cu alte cuvinte cu atat se coboara dB nivelului de frecventa.Sper ca m-am exprimat corect.Chiar si asa daca ar exista un material empiric ar fii o catastrofa adaugand mai multe unde stationare in interior.
alte metode sunt cele prin antifonare si mixte (prin trasformarea vibratiilor in energie calorica Q)
Eu te sfatui sa folosesti in cazul tau urmatoarea schema desi nu stiu sigur daca te incadrezi in banii aia.