The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 12:14 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 88 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Behringer NU6000DSP ?
MesajScris: Sâm Iun 29, 2013 1:20 pm 
Neconectat
User

vreau parerea sincera a unor cunoscatori .care dintre cele doua amplificatoare de la behringer e mai tare.respectiv ep 4000 s-au i'nuke 6000dsp ?

Sus

MesajScris: Vin Aug 09, 2013 11:46 am 
Neconectat
User

Un comentariu de la YouTube despre amplificator : "Antinio, sorry for the late response. I'm using the Inuke 6000 on a set of Cerwin Vega AB's and that one amp pushes them with no problem. The bass is solid as hell. People look down on these amps but I have nothing but love for them. No problems so far!!! Yes I recommend these amps especially if your on a budget."

http://www.youtube.com/watch?v=SiNZUDvn6TA

Se par ok! Sunt si frumosi..

Sus

MesajScris: Vin Aug 09, 2013 4:23 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

pentru un utilizator de amplificatoare de casa sau chinezarii ordinare inuke 6000 poate parea mana cereasca. Pentru cei care au cat de cat experienta , situatia este cu totul alta.

Faptul ca functioneaza , nu mira pe nimeni.

Eu as avea tupeul sa pun un inuke Vs un XPA7000 oricand si sunt convins ca xpa7000 debiteaza putere in regim continuu mai mare ca prastia aceea goala pe dinauntru.

Facem abstractie de minciunile din "fisele tehnice" de la Behringer.

Am pus fisele tehnice in ghilimele pentru ca am impresia ca sunt scrise tot de departamentul de marketing.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Vin Aug 09, 2013 5:17 pm 
Neconectat
User

"Am pus fisele tehnice in ghilimele pentru ca am impresia ca sunt scrise tot de departamentul de marketing"

Nu e o urgenta...atunci mai astept :) (In filmulet Behri-ul este folosit cu niste hornuri de bass de la Cerwin Vega).

Sus

MesajScris: Sâm Aug 10, 2013 11:24 am 
Neconectat
User

"

We've been using a pair of iNUKE 6000 (no DSP) by our small company here in Poland. We used very differently: with double 18" Kilomax reflex boxes, single PD1850 BP6th boxes, wedge Ohm monitors, JBL JRX 125, Yamaha S 215 IV and a couple of others for the last 6 months or so.
Every time the amps technically did a good job. The sound was not as nice as from Crown xls 602 (older model) or Crest CPX 1500 or even lightweight Crown xti 1000. The difference was audible, but not in a way we could describe what's really wrong with the sound... So that wasn't a big difference. "

Another Reviev/test contra ampl. KAM : Este vb. si despre conectoare "main" .
Adevarul este ca niste-alte lucruri nu inteleg nici eu!Amplificatoarele iNuke sunt cva ciudatenii cu tehnologie secret!Trageti si voi concluzia , dupa postari , teste daca ati citit topicul!

Offtopic: Posibil ca pt. sistemul meu nou de sunet il iau niste INuke-uri. (nu mai doresc amp . uri Crown,Phonic,AB class , am avut destule) Nici nu sonorizez pt. formatii mari,cunoscute. Postati pareri va rog!Multumesc.

Link: http://forum.speakerplans.com/behringer-inuke-nu6000-vs-kam-kxd7200-bench-tested_topic69202_page1.html

Sus

MesajScris: Lun Aug 12, 2013 2:17 pm 
Neconectat

Daca te uiti in descrierea postata de tine ai sa vezi ca "firma" de sunet a comparat Inuke cu alte mizerii low cost cum ar fi XTI 1000 XLS si alte jucarii de acelasi nivel.

Daca punea in comparatie ceva amplificatoare Profesionale, atunci treaba statea cu totul altfel.

Un amplificator PRO se pisa pe Inuke din orice pozitie.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Lun Aug 12, 2013 5:13 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Mircea Bartic scrie:
Un amplificator PRO se pisa pe Inuke din orice pozitie.

De fapt ORICE amplificator PRO face treaba asta ... dar de fapt vei considera ca amplificatoare low cost entry level gen Inuke ar putea merge " bine " daca nu ai o referinta PRO .
Sau daca nu ai pretentii !

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Lun Aug 12, 2013 9:54 pm 
Neconectat
User

Am sonorizat niste evenimente in trecut (2007-2010). Toate genuri de evenimente..cu Crownuri, cu Phonic ,sincer nu mai amintesc,dar am avut ft. multe amplificatoare.Cat si experienta!
Referinta PRO contra sonorizari in RO Bineinteles ca un PowerSoft sau LAB Gruppen e mai tare decat un iNuke! Stiam si eu... dar sa vb. despre pret/calitate. Se merita sa cumpar PowerSoft sau Lab? Pt. cine? De ce?sau Unde? Da-ti un raspuns!
-In viitor dca o sa am sonorizari saptamnal..Concerte, rock?Metal? adica "live"-uri ...bineinteles ca iau cva pro.(Am avut niste Crownuri linga Phonic etc.)
-In viiitor o sa am sonorizari 1-2 eveniment/lunar dca am!..una "live" / playback + dj ...tehno/house /dub step party ..stiu si eu ..dupa cum vad!

Offtopic: Ziceti ca Crown este regele!(de ex) Phonic este un gunoi sau niste chinezarii proaste.. OK! eu am tras concluzia..sonorizez (adica am sonorizat) in aer liber si nu pe NET!
Un alt exemplu: Crown contra Phonic.. Crownu e un super pro ,Phonicul de entry level sau semi-pro. Ia niste Phonic-uri si ia niste Crownuri.. mergi la sonorizari live sau dj/playback. Lunar 1-2 evenimente. Sa ai si procesoare si eq. ..toate ce trebe.

Daca ai avut minim 5-6 evenimente..si cu un ampl. low cost si cu alte ampl. de firma. insemna ca ai cva. experienta. Pot sa hotaresti ..low cost sau profesional. ..traim in RO! :wink:

Sus

MesajScris: Lun Aug 12, 2013 10:08 pm 
Neconectat
User

Despre sunet !
-ai cva amplificatoare low cost.. ok
-ia cva procesoare bune, egalizatoare etc. Nu mi vine sa cred dca nu iese un sunet bun(suficient) , mentin dca stii sa folosesti procesoarele-egalizatoarele ! .. si sa folosesti cu simta! Ai ureche? Are u human? :| Scz.

Sus

MesajScris: Mar Aug 13, 2013 8:17 am 
Amplificatorul poate sa sune foarte bine , dar avand o constructie proasta ( cum au mai toate produsele Berry ) te trezesti ca iti pica pe la vreo sonorizare si ia cu el si difuzoarele pe care le alimenteaza .

Sus

MesajScris: Mar Aug 13, 2013 8:53 am 
Neconectat

Milan Gheorghe scrie:
Am sonorizat niste evenimente in trecut (2007-2010). Toate genuri de evenimente..cu Crownuri, cu Phonic ,sincer nu mai amintesc,dar am avut ft. multe amplificatoare.Cat si experienta!
Referinta PRO contra sonorizari in RO Bineinteles ca un PowerSoft sau LAB Gruppen e mai tare decat un iNuke! Stiam si eu... dar sa vb. despre pret/calitate. Se merita sa cumpar PowerSoft sau Lab? Pt. cine? De ce?sau Unde? Da-ti un raspuns!
-In viitor dca o sa am sonorizari saptamnal..Concerte, rock?Metal? adica "live"-uri ...bineinteles ca iau cva pro.(Am avut niste Crownuri linga Phonic etc.)
-In viiitor o sa am sonorizari 1-2 eveniment/lunar dca am!..una "live" / playback + dj ...tehno/house /dub step party ..stiu si eu ..dupa cum vad!

Offtopic: Ziceti ca Crown este regele!(de ex) Phonic este un gunoi sau niste chinezarii proaste.. OK! eu am tras concluzia..sonorizez (adica am sonorizat) in aer liber si nu pe NET!
Un alt exemplu: Crown contra Phonic.. Crownu e un super pro ,Phonicul de entry level sau semi-pro. Ia niste Phonic-uri si ia niste Crownuri.. mergi la sonorizari live sau dj/playback. Lunar 1-2 evenimente. Sa ai si procesoare si eq. ..toate ce trebe.

Daca ai avut minim 5-6 evenimente..si cu un ampl. low cost si cu alte ampl. de firma. insemna ca ai cva. experienta. Pot sa hotaresti ..low cost sau profesional. ..traim in RO! :wink:

de unde ai ajuns la concluzia ca firma Crown este rege?

este un brand sub care se vand cateva modele de amplificatoare PRO, si o gramada de mizerii chinezesti rebranduite, mai nou.

Vezi seria XTI si seria LPS care sunt niste jigniri aduse la adresa potentialolor cumparatori.

Phonic face unele modele pentru crown.
Fac si mizerii , dar fac si amplificatoare destul de bune (vezi seria XP, singura pe care o distribuim si noi)

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Mar Aug 13, 2013 11:18 am 
Neconectat
User

..am zis numai un exemplu ! in leg. cu Crown ca e regele! Am avut si eu niste,linga amp uri low-cost.

Acuma cine fabrica pt Crown nu s ,nici nu ma intereseaza. Ce sa fac? 95% pe piata e china. Oricum cea ce vreau eu : produse bune la pret bun! Ce inseamna asta? Nu investesc de ex. 5700 ron in PowerSoft M30Q 2 x 1500w 4ohm , ci dca am posibilitate il iau cu 1600ron un Behri iNuke NU6000 care are 2 x 3000w la 4 ohmi.(aprox. 2 x 1900w..2000w -4ohmi reali dupa cum cred). am mai intrebat la sectiunea amplificatoarele PowerSoft..dca are cineva sa povesteste putin despre el. 5700ron - 1600ron..e mare diferenta ! :|

Sus

MesajScris: Mar Aug 13, 2013 12:05 pm 
Neconectat

mai taie din puterea lu' behringer

daca poate debita 2x500-600W in regim continuu e parfum

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Mar Aug 13, 2013 12:50 pm 
Neconectat
User

Mircea Bartic scrie:
mai taie din puterea lu' behringer

daca poate debita 2x500-600W in regim continuu e parfum

Am pus link u de la speakersplan , amplificatorul a fost masurat + pro si contra un alt amplificator digital. A fost si testat cu hornuri PD186 cu rezultate satisfacatoare. Mai exista pe youtobe cateva filmulete prezentand la o sonorizare in aer liber cu niste bas-hornuri Cerwin Vega. + si alte prezentari in camere :) Cred ca il iau in curand o bucata sa vad cum sta treba :P
Dca nu e ok pt FOH ramane pt. monitorizare :P

Sus

MesajScris: Mar Aug 13, 2013 1:28 pm 
Neconectat

Eu cred ca nu intelegi rolul meu aici. Eu incerc sa te protejez de specificatiile mincinoase ale producatorilor si de marketingul agresiv. In final faci ce vrei cu banii tai.

Parerea mea ramane neschimbata. Am citit si eu testul respectiv si mentioneaza destul de clar ca peste 2x1000 in 4 ohmi baga amplificatorul in protectie (in conditiile in care testele au fost facute pe 1000Hz si 33% duty cycle)

Chiar te rog sa-ti cumperi asa ceva, insa te rog sa nu incerci sa vinzi gunoiul pe forum la noi, dupa ce vei realiza ce tzeapa ti-ai luat.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 88 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2