Milan Gheorghe scrie:
Am sonorizat niste evenimente in trecut (2007-2010). Toate genuri de evenimente..cu Crownuri, cu Phonic ,sincer nu mai amintesc,dar am avut ft. multe amplificatoare.
Cat si experienta! Referinta PRO contra sonorizari in RO Bineinteles ca un PowerSoft sau LAB Gruppen e mai tare decat un iNuke! Stiam si eu... dar sa vb. despre pret/calitate.
Se merita sa cumpar PowerSoft sau Lab? Pt. cine? De ce?sau Unde?
Da-ti un raspuns! -In viitor dca o sa am sonorizari saptamnal..Concerte, rock?Metal? adica "live"-uri ...bineinteles ca iau cva pro.(Am avut niste Crownuri linga Phonic etc.)
-In viiitor o sa am sonorizari 1-2 eveniment/lunar
dca am!..una "live" / playback + dj ...tehno/house /dub step party ..stiu si eu ..dupa cum vad!
Offtopic: Ziceti ca Crown este regele!(de ex) Phonic este un gunoi sau niste chinezarii proaste.. OK! eu am tras concluzia..sonorizez (adica am sonorizat) in aer liber si nu pe NET!
Un alt exemplu: Crown contra Phonic.. Crownu e un super pro ,Phonicul de entry level sau semi-pro. Ia niste Phonic-uri si ia niste Crownuri.. mergi la sonorizari live sau dj/playback. Lunar 1-2 evenimente. Sa ai si procesoare si eq. ..toate ce trebe.
Daca ai avut minim 5-6 evenimente..si cu un ampl. low cost si cu alte ampl. de firma. insemna ca ai cva. experienta. Pot sa hotaresti ..low cost sau profesional.
..traim in RO! 
de unde ai ajuns la concluzia ca firma Crown este rege?
este un brand sub care se vand cateva modele de amplificatoare PRO, si o gramada de mizerii chinezesti rebranduite, mai nou.
Vezi seria XTI si seria LPS care sunt niste jigniri aduse la adresa potentialolor cumparatori.
Phonic face unele modele pentru crown.
Fac si mizerii , dar fac si amplificatoare destul de bune (vezi seria XP, singura pe care o distribuim si noi)