eu cand intalnesc termeni de genul:
"sunetul este echilibrat si curat"
sau
"auzi curatenie si forta"
sau
"grasimea basilor"
sau
"puful la JBL" (si aici nu se refera la puf gen
asta )
deja simt ca am tampit
niste oameni care vorbesc cu asa termeni e clar ca habar nu au ce vorbesc
si ca sa fim la topic:
daca tu Alin consideri ca niste boxe de 24 kile care suna incredibil de bine la greutatea asta si la dimensiunile lor nu te satisfac pentru ca sunt grele.... atunci ai urmatoarele variante
* iti cauti om sa iti care/monteze echipamentele... ca la cate evenimente te lauzi ca ai poti sa rupi un 50-100 ron acolo
* te iei dupa niste lautari care vorbesc de sunet echilibrat cand ei rup driverele pe capete, apoi vorbesc de grasimea basilor dar e vorba de sunet echilibrat ........ si iti iei boxe de 14 kile PASIVE (cu mare accent pe pasive) si astepti sa sune full-range si evindent ca nu vor suna si atunci ori iti iei subwoofer ori tot la dynacord ajungi si tot ai de carat si ai dat si bani pe alte boxe aiurea
* nu te mai caci pe tine ca 24 kile is multe si iti iei coaiele cu tine ca doar esti barbat si iti cari sculele
nu ai motiv sa te superi pentru ca esti convins ca am dreptate
parca esti Ion Fechete.. asa incepuse si el cu scule mai mici, mai usoare si pana la urma a facut o mare puala in domeniu asta
PS: te pupa fratili tau di la moldova care duce la cantare 2 FBT Maxx5A odata... una intr-o mana si una in cealalta... asa ca barbatii
PS2: daca ai schimba mixerul A&H cu un powermate 1000-2 sau in cel mai rau caz 1000-1... esti profesor