C.Remus Ionut scrie:
Multumesc mult pentru raspunsuri Domnul Mircea ,asta ar insemna ca Eminence Kappa Pro are 500w IEC?=900W(P.Audio)=700w (Rcf,beyma,B&C) ????Cred ca gresesc undeva
Gresesti:
500W IEC = aprox 350W RMS = Aprox 400W AES
,totusi ar fi mai recomandat pentru amplificator sa merg cu el in 4 ohmi?
Amplificatorul nu are nici o problema daca merge pe boxe (sarcini) de 8 ohmi
Eu sunt multumit de kappa pro 15inch,si o parere as vrea daca sa mai cumpar inca doua difuzoare dinastea dar pe 12inc,sa am patru boxe sa merg in 4 ohmi,cred ca nu as mai strica nici boxele.
Sansele sa distrugi boxele nu scad, la 4 ohmi o sa ai putere aproximativ dubla din amplificator. Puterea debitata pe boxa nu se modifica.
Nu amesteca modelele de difuzoare. Pune aceleasi difuzoare ca si in boxele principale, Sistemul va suna mult mai bine si amplificatorul va functiona mai lejer. Cand combini tipuri diferite de difuzoare in aceeasi banda de frecventa, acestea vor interactiona intre ele cu rezultate negative asupra amplificarii si asupra sunetului.
Cineva mi a zis ca difuzoarele Eminence de azi nu mai sunt cele ce erau candva chiar daca au acelasi nume(Kappa pro dinainte U.S.A,acum e un kappa pro China).De si nu cred ca sa inrautatit chiar atat de drastic situatia sa sune mult mai prost.O zi buna
Nici cele vechi nu erau cinestie ce. Probabil ca si cele de provenienta chinezeasca fabricate dupa 2005 sunt cam la acelasi nivel.
Eminence nu produce difuzoare foarte performante cu exceptia seriei
Magnum , pe care o consider de top.