Mircea Bartic scrie:
Toate raspunsurile mele sunt fair play chiar daca uneori nu par asa.
Problema este urmatoarea. Nu cred ca vei gasi o solutie activa care sa te multumeasca. Am vazut, testat , auzit sute de modele deja in ultimii ani. Sunt scarbit de ceea ce a devenit industria "PROaudio" in ultima vreme.
Toti producatorii de echipamente audio au uitat de scopul lor (acela de avansa domeniul audio) si s-au concentrat pe unicul scop, cel de a produce profit cat mai mare actionarilor, cu orice pret.
Am senzatia ca totul merge exact pe dos.
Daca azi iau un produs lansat proaspat si-l pun alaturi de un alt produs de acum 10 ani descopar ca produsul nou este mai prost din toate punctele de vedere. Mai slab ca si SPL, mai putin fiabil, plin de plastic si de componente care parca sunt gandite sa se distruga in scurt timp.
Initial am crezut eu ca mi-au crescut pretentiile, dar nu este asa. Echipamentele mai noi sunt din ce in ce mai proaste. Boxele active sunt unul dintre cele mai bune exemple.
Toti se launda cu mii de W, cu DSP-uri de ultima generatie, cu diverse tehnologii inovatoare, dar cand tragem linie, produsele vechi le lasa pe astea noi in praf.
Cu parere de rau, cred ca solutia ta sta in subwoofere pasive + amplificare separata cu DSP intern.
Si totusi....din fericire mai exista firme care ,,NU mint",in general firmele nemtesti, care fac treaba chiar ,, nemteste"
stiu sunt foarte scumpe, dar.................
System data
Frequency response (–5 dB standard).......................40 Hz - 150 Hz
Frequency response (–5 dB 100 Hz mode)..........….40 Hz - 100 Hz
Max. sound pressure (1 m, free field)1...............................................
with D6………………………………………....………………………….128 dB
with D12……………….……………………....………………………….131 dB
Loudspeaker data
Nominal impedance..........................................…..........………6 ohms
Power handling capacity (RMS/peak 10 ms).............500/2000 W
Components...............................................................................
Front.....................................................................................15” driver
Rear........................................................................…...........12” driver
Connection.................................................2 x EP5, optional 2 x NL4
Pin assignments..............………...…..........EP5: 3/4, SenseDrive pin 5
……………………………………...........………………………….NL4: 2+/2–
Weight............................................................................44 kg (97 lb)
Respect