ehh

Eu zic sa lasam care e chinezeala sau care nu! Sincer nu mai amintesc , dar a avut cva nume/marca acest difuzor. Am si testat etc-etc. Dupa cum stiti am avut si o gramada de difuzore P-Audio,Eminence,Selenium,Rcf Etc-etc . Nu ma intereseaza marketingul. Doresc asa cva care suna bine,moale.. la frecventa ,in jur de 35Hz-200Hz , poate numi chinezeala sau P-Audio..sau stiu si eu. Stiu bine ca trebuie si procesarea corecta.Am avut,am sonorizat nu s cate "live"-uri..am cva experinta. Nu asta e problema. Din start : difuzorul/wooferul sa are un sunet dinamic, moale..nu ca de ex: C 18 650EL sau C 18 ELF de ex. (Am avut si din astea nu s cate) . Cand conectezi difuzorul la un amplificator : Player>mixer>putere, fara un "sound maximizer" sau "ultramizer" sau nu s ce procesor , exista difererente! Cea ce nu inteleg: Cum e, sa zicem o chinezela ca asta din poza , are un sunet mai placut, mai dinamic decat un P-Audio de ex. C 18 ELF. Depinde de bobina, cate straturi are,suspensia..sau cum? Imi explica cineva?