am ajuns in posesia boxelor Lem D 400 active dupa un schimb,teapa clasica,vanzatorul jura ca e totul original,neatins,cand probez,DSP-ul nu face nimic.boxele sunau neasteptat de bine,tare,amp-ul nu se incalzea,m-am dus la cantari,merg fara probleme.totusi ma deranja faptul,ca DSP-ul nu functioneaza,am desfacut si ce vad,DSP-ul nu exista,lipseste cu totul.fiind biamp(300W bas+100W inalte)vad ca partea de inalte nu este legat,la partea de bas e legat dif-ul de 12"+driverul de inalte cu un condensator de 2.2 !si totusi merge foarte bine,4 ohm dif-ul de 12"+8 ohm cel de inalte=2,66 ohm???sau gresesc?am legat driverul la partea de inalte si merge bine,nu stiu de ce nu a fost folosit asa,cum era initial.intrebare mea este asa:la amplificatoare biamp separarea frecventelor,filtrarea se face direct din amplificatoare? daca leg direct difuzoarele la cele doua amp-uri cel de inalte are de suferit,se intampa ceva?(am dat la volum destul de mare 20-30 de minute si mergea perfect)sau DSP-ul facea filtrarea,care lipseste,si atunci am o problema.
|