The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 11:58 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 395 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Milan Pro System 2007-2014
MesajScris: Mar Iul 08, 2014 5:45 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Vorbeste lumea, fiecare are o parere ! Unii nu stiu sa si-o exprime decat agresiv !
Daca tu esti multumit de sunet, la nivelul de cunostinte si pretentii care le ai, este foarte bine !

Mie imi place foarte mult ce vad in imagini... sa le folosesti sanatos ! :D

Toate cele bune !

Sus

MesajScris: Mar Iul 08, 2014 8:22 am 
Neconectat
User

Multumesc!

Setul asta 2.2 ,este pt. sonorizari mai mici, sunt ft. compacte-usoare din placaj plop 16mm.Numai porturile la basi si la topuri sunt din MDF19mm.
Sunetul:Difuzoarele sunt dupa rodaj,am facut mai multe teste..cu si fara procesare.Mentin ca sunt pretentios la sunet.Daca intrebati cum suna, eu zic ca ft. bine,(am mentionat ca am avut ft. multe difuzoare de firma!) in cursul zilei de azi mai primesc un DSP, dupa 3 luni de cautare am gasit pe okazii "ultramizerul pro 1424P" :) si mai joc putin cu ele.

Am o poza si cu crossoverul montat la topuri:
500w rms/1000w pgm. Fx. la : 1,6Khz. /12dB/Oct. , protectie cu becuri pt inalte.
Imagine

Sus

MesajScris: Mar Iul 08, 2014 8:32 am 
Neconectat
User

Hai ca acum o dam in altceva .Nu e forumul pt nimic.De anu asta nenea Mircea aduce b&c si altceva. Eu am vazut pe pielea mea ce inseamna un difuzor scump si unul mai ieftin.Pune mana pe un crown 5000vz si difuzoare b&c sau 18 sound sau ceva bun si mai discutam.Dar la sateliti ,topuri ,nu fabricate ,acolo nu e treaba buna .Nici in 1000 de ani nu o sa sune boxa aia ca VL212 sau ceva asemanator.Filtrele sunt pe bune de toata jena ,am un ghiozdan plin cu caramele care le pun in boxele la altii care nu vor sa dea cu 10 lei mai mult.Eu tot postez acum poate mai inteleg si alti useri ca nu alienaturile castiga la calitate.Dc crezi ca toti producatorii de boxe fac filtre mari ?ca le place lor sa consume piese de calitate si sa traga la kg ?Eu nu am vazut o boxa relativ scumpa cu un filtru mic,sau cu caramele.

Sus

MesajScris: Mar Iul 08, 2014 9:28 am 
Neconectat
User

Filtrul a fost proiectat de catre un baiat de la constanta! Nu stiam nici eu ca primesc ceva mostruleti ca astea.
Am mai mentionat ca am auzit multe alte sisteme de sunet,de firma.Sa fac cu fiecare poze sau ce? Deci, stiu cum suna o boxa EV sau RCF,Qube etc. Crede-ma ca nu e o diferenta asa mare cum cred unii, am incercat si eu..cum v-am spus am avut nu s cate difuzoare de firma, mai scumpe.Conteaza mult sa ai experienta in domeniu,adica sa joci cu frecventele cum trebuie.
Difuzoerele 10" pt frecventa 45Hz-1,6Khz is ok,in mod full range, ca satelit taiate aprox la 120hz ,au medii pufoase,nu urla asa deranjat,sunet placut sa zic fac datoriile..inaltele 1,5" si ca la frecventele medii-inalte ..in jur de 1,6khz...6Khz pare ok,si la frecventele inalte "tzzz-tzz" suna ok,nu e deranjat. Basi 18" : am avut ft multe woofere 18". Cea ce place mie basul asta profund - moale.Am reusit, difuzorul are Fs: 27Hz, cursa mare. Toate difuzoarele au sensibilitate buna..la inalte 107dB/m mi se pare putin cam mult.

Soseste DSP ul m-a sunat Fan Curierul acum de 20min, in cursul zilei de azi maj joc ele ;)"power in nothing,without control" . Altceva n-am ce sa zic, in zilele urmataore o sa pun plasele de protectie.Urmeaza cva monitoare de scena + inca o pereche de basi 18"/170it.
Toamna continuam lucrarile cu line-array-ul.

Linga acest proiect am mai lucrat cu un proiect unic-cu 18" Beyma G550. 900w,8ohm cu bobina de 4,5" ! suspensie ft righida,cursa mica..am testat linga basi mei si pe asta ;) Pareri ..only PM!
Imagine

Sus

MesajScris: Mar Iul 08, 2014 9:41 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Cum il cheama pe baiatul din Constanta, daca nu e un secret foarte mare ?
E membru aici pe forum ?

Multumesc !

Sus

MesajScris: Mar Iul 08, 2014 9:55 am 
Neconectat
User

Nu e secret! Nu stiu daca are cont pe aici. :) http://www.romydesign.ro/contact.html

Sus

MesajScris: Mar Iul 08, 2014 10:06 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Daca crezi ca esti profesionist ... deja esti prea putin informat despre ceea ce inseamna acest termen .

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Mar Iul 08, 2014 10:20 am 
Neconectat
User

P Victor scrie:
Daca crezi ca esti profesionist ... deja esti prea putin informat despre ceea ce inseamna acest termen .

Nu cred nimic.. fac lucruri! Am diploma "sunetist" + firma activa. Am comenzi lunar,si la boxe pro si la HiFi..am si niste fani.
Cam atat :)

Sus

MesajScris: Mie Iul 09, 2014 7:09 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Daca chiar existi in lumea reala , totul este OK si nu conteaza parerea altora , inclusiv a mea .
Sunt unii pe aici ... care traiesc doar in visele lor :) !

High
Audio

Sus

MesajScris: Mie Iul 09, 2014 8:51 am 
Neconectat
User

Da numai in lumea reala! Am mai avut discutii..de gen. :)

Ultima data cu un furnizor de marca Rcf, Laney si cu fanii sai ..nu mai amintesc care tip de 18"-sub a fost, dar tot zicea ca trebuie atacat cu un amplificator de 1500w..2000w /8ohm/canal ca sa suna bine , deci e vb. de o lada dotat cu 1 x 18" in real 900w rms.,bobina de 4" :) Eu ziceam, ok hai la mine sa atacam numai cu o putere de 1000w si la frecventa 40hz-... cum srie si pe net. (Nici un raspuns :)) ) al 2lea ..un sub de 2 x18" care are nevoie de 4000w rms. ca sa suna ok :)) ( la frecventa de 30hz-35hz...)

Am vazut si reactia difuzoarelor 18" la frecventele ft. joase in jur de 30Hz intre 65Hz. ;) Ultima data un sub 18" Beyma cu bobina de 4,5" si 900w rms. Are 900w rms la 1khz(audio standard) ;) ..si este vb. de un subwoofer ,la frecventa de 1khz >> pt. un subwoofer? :))) . (Hai sa vedem ce poate la 35Hz..50Hz..75Hz...100Hz ;) ) Atacat cu 900 w rms. la frecventa de 30hz..65Hz cred ca e mortal combat :)

Sus

MesajScris: Mie Iul 09, 2014 9:03 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Legat de puterea amplificatoarelor : Da , sunt de parere ca trebui o putere cat mai mare .
Evident , daca discutam de wati chinezesti fara numar ( 4000W WTF ) sau clasa D .
Toate amplificatoarele serioase pentru redarea bas-ului au fost construite in secolul trecut , si au ramas o simpla amintire in memoria colectiva a sonorizatorilor .
Putini mai au privilegiul de a folosi asa ceva !
Legat de frecventa minim redata si putere mare , e clar ca nu orice difuzor " stie " sa supravietuiasca .
Intradevar , putem discuta de mortal combat sau de unica cursa a Titanic-ului !

High
Audio

Sus

MesajScris: Mie Iul 09, 2014 9:28 am 
Neconectat
User

Putin offtopic:

Am testat si wooferul Beyma G550(si test free air si test cu wooferul montat, incinta 150litri bassreflex acrdaj la 40hz); Nu inteleg din ce cauza este atat de righida suspensia :| Bobina de 4,5" is ok, dar nu stie sa lucreaza la frecventele joase si la o putere mai mare.
https://www.youtube.com/watch?v=6cL9s4s4LvE (nu wooferul distorseaza,am inregistrat cu o camera compacta Sony)

Contra cu wooferul pe care am eu, 600w rms. cu bobina de 4" si o cursa mai mare(mult mai mare!!!) am frecvente joase cum trebuie. Incinta Beyma= 150litri , Incinta pt wooferul pe care am = 170litri. Va credeti sau nu, dar cu wooferul meu am si SPL mai mare si coboara si mult mai bine ! Amandoua a fost testat cu aceeasi sursa de semnal,mixer,reglaj!

Woofer 600w freee air test : https://www.youtube.com/watch?v=EQb5oV9p76M
Wooferul montat,atentie distorseaza tare, au fost cva decibeli :) https://www.youtube.com/watch?v=s4qcTVnR-FU
Uitativa ce cursa are membrana ;) )

Sus

MesajScris: Mar Oct 14, 2014 11:21 pm 
Neconectat
User

Pregatire pt. anul viitor! Monitoare de scena..si mai urmeaza!

12"+1" ! (*) LE1200 (copie Martin Audio)

* = High Freq. Horn/Driver 1" (const. directivity horn)

Imagine

Imagine

Sus

MesajScris: Mie Oct 15, 2014 1:42 am 
Neconectat
User

incredibil de bine arata monitoarele alea
felicitari!

PS: nu ai 2-4 de vanzare? :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mie Oct 15, 2014 4:11 am 
Neconectat
User

Merci . Nu am de vanzare , sint prototipuri,monitoare de voce in prim rand.

Mai urmeaza niste teste si trebuie si vopsite.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 395 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2