Filtrul a fost proiectat de catre un baiat de la constanta! Nu stiam nici eu ca primesc ceva mostruleti ca astea.
Am mai mentionat ca am auzit multe alte sisteme de sunet,de firma.Sa fac cu fiecare poze sau ce? Deci, stiu cum suna o boxa EV sau RCF,Qube etc. Crede-ma ca nu e o diferenta asa mare cum cred unii, am incercat si eu..cum v-am spus am avut nu s cate difuzoare de firma, mai scumpe.Conteaza mult sa ai experienta in domeniu,adica sa joci cu frecventele cum trebuie.
Difuzoerele 10" pt frecventa 45Hz-1,6Khz is ok,in mod full range, ca satelit taiate aprox la 120hz ,au medii pufoase,nu urla asa deranjat,sunet placut sa zic fac datoriile..inaltele 1,5" si ca la frecventele medii-inalte ..in jur de 1,6khz...6Khz pare ok,si la frecventele inalte "tzzz-tzz" suna ok,nu e deranjat. Basi 18" : am avut ft multe woofere 18". Cea ce place mie basul asta profund - moale.Am reusit, difuzorul are Fs: 27Hz, cursa mare. Toate difuzoarele au sensibilitate buna..la inalte 107dB/m mi se pare putin cam mult.
Soseste DSP ul m-a sunat Fan Curierul acum de 20min, in cursul zilei de azi maj joc ele

"power in nothing,without control" . Altceva n-am ce sa zic, in zilele urmataore o sa pun plasele de protectie.Urmeaza cva monitoare de scena + inca o pereche de basi 18"/170it.
Toamna continuam lucrarile cu line-array-ul.
Linga acest proiect am mai lucrat cu un proiect unic-cu 18" Beyma G550. 900w,8ohm cu bobina de 4,5" ! suspensie ft righida,cursa mica..am testat linga basi mei si pe asta

Pareri ..only PM!