Poi da, as vrea sa adaug protectia ta la scurt, la protectia de la PSC. Merge si "sa decupleze in caz de scurt, apoi sa faca pauza cat e cuplarea intarziata si sa decupleze iar in caz ca n-a disparut scurtu", daca zici ca e mai simplu de facut asa, dar in caz ca ramane mai mult timp in scurt nu se strica releul ala daca tot cupleaza si decupleaza?
M-am gandit si sa fac direct schema ta dar eu nu-s prea mare electronist si cred ca mi-ar lua foarte mult timp pana termin 2 din alea. Mai am pe cineva care ma ajuta din cand in cand da si ala-i om cu familie, nu poate sa fie tot la mine sa ma ajute

Nu ai cumva si cablajul sub forma de poza (ca nu am programul ala in care l-ai facut tu)? Sa vad cum arata cablajul ca poate arata mai simplu schema pe cablaj...
Partea care nu am inteles-o este tocmai cum se leaga acei conectori pe rezistentele din emitori? Deci Re1+ si Re1- se leaga pe o rezistenta din emitorul unui tranzistor de pe ramura N iar Re2+ si Re2- se leaga pe o rezistenta din emitorul unui tranzistor de pe ramura P?
Dar ce ai scris tu acolo:
"E recomandabil sa nu se lege R emitor - si R2 emitor +, desi ar merge cascadoria pentru etaj complementra in configuratie repetor pe emitor", nu prea inteleg.

Deci sa leg toti acei 4 conectori sau nu?
O alta nelamurire. Ce valori au R19 si R21? Si de la acei potentiometrii, R18 si R20 ce trebuie sa reglez? Ce rol au?