The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 9:34 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 91 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 05, 2007 6:30 pm 
yahym97 scrie:

daca vrei sa faci proiectul ala foloseste difuzoarele recomandate pt el ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 05, 2007 7:16 pm 
Neconectat
User

da stiu,asta o sa fac,vroiam sa stiu daca are randament intr-o sufragerie de bloc la care suprafata este de 20 mp!!!si sa folosesc si acel proiect de woofer,ce spune-ti?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 06, 2007 12:12 am 
yahym97 scrie:
da stiu,asta o sa fac,vroiam sa stiu daca are randament intr-o sufragerie de bloc la care suprafata este de 20 mp!!!si sa folosesc si acel proiect de woofer,ce spune-ti?

ar iesii ceva frumos parerea mea .... :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 20, 2007 10:32 pm 
Neconectat
User

gata si subwooferul mai baietzi, Imagine Imagine Imagine Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 20, 2007 11:36 pm 
Neconectat
User

detalii:deloc material fonoabsorbant,difuzor cica ying chung,pal melaminat 1,6 ,iar sunet:sunt mult mai multumit decat as avea sistemul logitech 5500,pretenii mei au zis ca bulan mai mare ca asta sa se auda asa nu or sa mai vada.;)) succese ;) tuturor

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 29, 2007 5:45 pm 
Neconectat
User

de ce nu ai bagat pana in capat tuburile de BR?
observ eu corect sau ai pus unitatea centrala de al calculator peste subwoofer?.. e o super idee daca doresti pe viitor sa iti zdrobesti calculatorul.
pe post de sateliti sa auzi altceva decat bass ce folosesti?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 02, 2007 6:55 pm 
Neconectat
User

nu le am bagat de tot deoarece le am lasat asa ca se auzea cum doream io,iar de taiat,nu mai aveam nici un kef,doar de ascultat,ca sateliti 4 boxe de calculator.dalea la 20 lei perechea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 02, 2007 7:31 pm 
Neconectat
User

Auzi,dar nu e mai simplu daca tai din lungimea porturilor,si le bagi pana`n capat? :shock: :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 03, 2007 9:49 pm 
Neconectat
User

da,este mai simplu si asa o sa fac,dar asta cand o sa am un pic de chef,aaaaaaa si timp;),pana atunci ma bucur de auditie .ma gandesc oare cum se aude daca a i mai dau o gaura in partea inkisa a incintei?(incinta dinspre difuzor),

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 03, 2007 11:49 pm 
Neconectat
User

nu forta nota.. daca ai avut noroc cu un design la plesneala care suna bine dupa spusele tale nu avea impresia ca o sa il mai ai si a 2-a oara :roll:
un bandpass de ordin 4(ceea ce ai tu) mai merge executat la nimereala.. dar un bandpass de ord6( "cu gaura in partea inchisa") e riskant si pentru difuzor si nu ai nici 90% sanse sa sune mai bine..parere personala..ar fii sa il lasi asa.
si muta calculatoru de langa subwoofer sau vice-versa

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 04, 2007 10:35 pm 
Neconectat
User

pai nu mi da ti si mie niste exemple de efecte negative?wooferu asupra calculatorului!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 04, 2007 10:48 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

vibratii :| iti ***** hdd-u ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 05, 2007 11:48 am 
Neconectat
User

nu e prea indicat ce ai facut tu acolo.

Ultima oară modificat de Sharky pe Mie Apr 08, 2009 2:26 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 06, 2007 5:49 pm 
Neconectat
User

aham,mercy mult,sa vad unde a-l pun,gata am taiat si porturile cam la jumatate din dimensiune(amandoua),rezultat bass clar fara kick,profund,exact cum a mi place;) ,poze mai incolo,cand va veni si cheful!voi ce zice-ti?mocheta sau imitatie lemn?io ma gandesc ca ar arata mai frumos cu imitatie,dar ete mai greu cu imbinerile,in schimb mocheta,usor de aplicat dar nu-mi place mie,poate ma ajutati cu niste sfaturi pentru imbinarile la imitatia lemn,la colturi!multumesc :*

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 06, 2007 8:45 pm 
Neconectat
User

Parerea mea: lasa dracu` de folie(daca la asta te-ai gandit la faza cu imitatia)
Se rupe repede,e subtire.trebuie petecit :D
Daca te-ai gandit la vinilin,atunci e bine.Ala macar tine cat de cat,si daca faci imbinarile bine,chiar arata super :wink: .E mai greu de pus decat mocheta,dar daca iese bine,arata mai bine,parerea mea.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 91 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2