The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 1:21 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sonorizare clasa a 8-a
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 6:22 pm 
Tocmai am primit un telefon in care sa sonorizez un banchet de clasa a 8-a. :lol: :lol: A mai sonorizat careva ceva de genul?

Intreb pt piese ca imi e un public necunoscut :roll: , nu am mai avut deaface cu pustani

C-am ce piese ziceti voi ca ar merge?

Mafia, shakira, blondy, beyonce, ozoane...aberatii din astea dance? si cateva manele plus ceva muzica electronica arhicunoscuta gen put you're hands up 4 Detroit? sau sunt mai "cultivati"

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 6:33 pm 
Neconectat
User

eu zic ca sa te pregatesti cu cele mai noi manele :lol: am avut de aface cu pustani de curand la un chef :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 6:33 pm 
Neconectat
User

sa te fereasca Dumnezeu sa nu ai "Gasca mea" a lu` HI-q :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 6:36 pm 
habar nu ai cat o urasc, plus meniaito.

Hai mai bagati ceva piese :wink: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 7:08 pm 
Neconectat
User

cornuletz cu lapte. :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 7:28 pm 
Neconectat
User

Sharky scrie:
cornuletz cu lapte. :lol: :lol: :lol:

razi tu Sharky da` sa vezi dupa "actiunea" asta cum apare adircf cu poze noi la rubrica fetele pe boxe :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 7:38 pm 
Neconectat
User

salut

am sonorizat eu un banchet acu 2 saptamani si am dat ozone ,3 sud est , fly project , blondy iar 90% din ei cereau manele , si mai naspa ca profesori mi-au zis sa nu pun manele dar cum au inceput sa urle elevi pe manele, nu au mai zis nimic profesori deci cam pana la ora 10 -11 astea de mai sus, dar dupa maneaua la putere .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 8:08 pm 
crexy scrie:
90% din ei cereau manele , si mai naspa ca profesori mi-au zis sa nu pun manele

de asta mi-e tarsa si mie dar mnoah, o sa le explic profesorilor ca ma duc maine sa vorbesc cu ei.

Adi, daca ai avea boxele astea ai mai sui tu fetite pe ele?, poate langa, dar pe ele, nici intr-un caz :wink:

maine ma apuc sa vad pe dc ce dance-oshaguri sunt si fac o selectie. La fel si cu manele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 9:33 pm 
Neconectat
User

Sa ne aduci si noua cateva poze :lol:
Cu tipele evident 8) :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 10:18 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

adircf sa inteleg ca ti-au venit wn urile ? :D cat ii hornu ala :shock: ... chiar in seara asta am terminat partial o incinta si un filtru si lam incercat (wn15r + pad52). Incinta e aceea compacta a lui nex, nu te impresioneaza basul foarte tare da suna in rest foarte bine, impreuna cu bhp-u cu c18 650el cred ca o sa rupa tot (poate sa confirme si userul webber).
si sa revenim on topic: io cred ca ar merge si piese dinastea mai putin cunoscute, ca prin repede astia mici :oops: adica deja am vazut tot mai multi copcii de a 8a care asculta house da calitate. Iar cu manelele chiar nu stiu ce sa zic .. eu cand am avut banchetul(acum 2 ani 8) ), au fost piese de toate felurile chiar si 2-3 manele da nu exagerate.
Hai ca deja ma intind prea mult.
O seara faina la toti!

PS: nexus ai pm :wink:

Ultima oară modificat de Bogdan Luha pe Lun Mai 28, 2007 10:30 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 10:21 pm 
Neconectat
User

adi sa ai fly project, dj project, dance..."hip-jop sa fie ca palce la unii tari de varsta lor", r&b, ceva electronica cum ai zis si tu.....eventual ceva minimal mai comercial, sa ai activ - zile cu tine, hi-q gasca , tnt ani de liceu ca doar asta ii asteapta, manele (mai noi mai vechi ) si sa nu uiti de populara si ceva chill si blues o sa vezi ca o sa se ceara la pustani :wink: daca ai ceva din toate astea e bine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 10:41 pm 
Pitbull_bog Da mi-au venit joia trecuta incintele de la DNA cu wn15S si wnd72 2" 8) Incinta 70 litrii,plywood, filtru hand-made by DNA , nu pot sa exprim cum suna... :twisted: :twisted: :twisted: Hornul e unul de la selenium, nu stiu ce serie ii dar stiu ca e 2,9 mil pe site. In poze chiar nu arata bine dar daca le vezi live iti schimbi total parerea :twisted: , deci eu sunt innebunit dupa ele. Diferenta suuuuper mare de la driver de 1" la 2".

Ontopic.

Sincer nici nu inteleg de ce m-am panicat pentru treaba asta.

Ma gandeam la urmatorul program.

Inceput pana vine lumea, se aseaza la masa, mananca ---> cafe del mar
Inceput de dans chem profesorii la un vals
apoi bag ceva catalin crisan sa chem si piticii
ceva discoshag........ nu-i stress :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 10:42 pm 
Neconectat
User

Tu crezi ca stiu copii aia ce gen de muzica e minimal? :lol: :lol:
Io zis sa pui multa muzica comerciala , cum ai zis si light_man :wink:
Poti pune si eftimie , cateva piese mai lente cu vocal-uri faine de la armin(asta pentru cupluri) cred ca e bine sa nu lipseasca mafia , si grasu xxl(cu astia cred ca vei avea succes) incearca si ceva tech-trance , pentru asa zisii "club-eri" :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 28, 2007 10:48 pm 
Neconectat
User

in mod siguri sandu nu vor fi mai mult de 3-4 care sa stie care e treaba cu minimalul dar vor fi inca 30 care o sa zica ca le place...chiar daca nu stiu cu se mananca :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 01, 2007 12:58 pm 
light_man scrie:
in mod siguri sandu nu vor fi mai mult de 3-4 care sa stie care e treaba cu minimalul dar vor fi inca 30 care o sa zica ca le place...chiar daca nu stiu cu se mananca :wink:

Mare dreptate ai man.Adevarat ca multi se prefac ca stiu cei ala house.

Am si eu 3 banchete saptamana viitoare.(marti,vineri si sambata)
Am pregatit asa.20 % house-dar house cunoscut ca daca le pun minimal sa terminat.
Si 80 % manele-ce or sa ma mai doara urechile.Dar asta e.
A si am luat si "piesa" Nu mi-e frica de Baubau"

La astia le trebuie numai manele ca doar sunt generatia PRO,nu?
Pro ,dar multi.

Semnat Luxory media By DJ ZUZU(Sergiu)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2