The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 8:32 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 10, 2007 4:00 am 
Multumesc la toti, va iubesc... :lol: . Sunt cam rupt la ora asta dar mai stiu scrie un mesaj coerent.

Vai ce naspa s-au auzit boxele lui ala... 6 bucati... 2 statii din care un denon frumos,... dar pt casa, ceva statie aiurea si un egalizator. Era prea slaba amplificarea si suna destul de jalnic. thd-ul era in limita auzibila.

La mine... claritate :D , pupa-l-as (nu stiu daca am scris bine) pe wnd72 sa-l pup. Nu am pus manele deloc... a fost dance, rap, elektro house si cam mult dnb, adica peste asteptarile mele :wink:

Maine pe la vreo 2 sau 3 cand ma trezesc pun poze.

p.s. Mircea, vai doamne ce i-am afumat :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 10, 2007 5:02 pm 
Cam astea sunt pozele clare, restul nu se vad din cauza fumului. Filmuletele o sa le uplodez maine ca mie o lene si....sunt cam mahmur.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 10, 2007 5:13 pm 
Neconectat
User

se plictisisera politaii al sectie aveau chef de petrecere :D POLITIA ROMANA..........

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 10, 2007 5:24 pm 
Neconectat
User

adi, trebuia sa instigi multimea sa urle ca pe la meciuri:
patrula, patrula, patrula suge ....paiu. :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 10, 2007 5:29 pm 
stai sa vezi filmuletele....dar mai incolo ca is ruuupt :lol:

Cica ala din dreapta catre mine:

Nu ai voie sa faci poze.... La care eu: Prea tarziu :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 12:06 am 
Neconectat
User

stire de ultima ora: AdiRCF "sparge" caminele din Observator :)))

poze "live" de la cheful de la chef caminu7:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

asa ca , Ghizmo hai AMU in 7, et2 :D

restul pozelor, maine ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 11:59 am 
Cred ca ma scos unu de acolo din prestatiile mele o vreme... s-a turnat pe la 4 vin pe laptop si am stors din el cat sa umplu un pahar.

Mnezou lor de manelisti azi, maine si poimaine. Doamne fereste ce-i urasc... :evil:

Daca nu il pot face cei de la reprezentanta imi bag picioarele in ele sonorizari, vand tot si imi iau o masina.

O zi buna tuturor

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 12:03 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

mno lasa nu fi suparat ... acuma cateva luni si la noi la un party o varsat unu bere peste priza in care erau bagate toate ... so ars numa un power mixer de 12 canele ... pe care lam trimis la bucuresti in garantie ... De atunci nu prea se apropie lumea cu chestii lichide de scule :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 12:33 pm 
mnoah, norocul lui ca a avut garantie.

Ce n-as da sa moara toti manelistii de pe lumea asta... Prima oara toti cantaretii si apoi incultura :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 12:40 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

o murit laptopu?

:roll:

lasa, nu fi suparat, se mai intampla si incidente de genul asta...., de aceea eu aveam alt laptop mai de 2 lei pt sonorizari (da cu Hdd mare)

eventual vezi pe viitor
www.citgrup.ro aduce laptopuri SH la preturi f bune

le spui sa-ti bage cel mai mare Hdd pe care il au pe cea mai nasoala configuratie, asa nu o sa-ti para rau de el cand o sa dea coltu' 8)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 12:41 pm 
Neconectat
User

la mine e regula, nime nu sta cu nici un lochid in jurul sculelor ! si al prizei ! asta e una din regulile mele. oricine ar fi el, nu umbla la sculele mele fara aprobarea mea ca ii rup mainile ! ma doare in P*** daca e mai mare ca si mine ! ca inchid tot si ma duk acasa ! :) adi, io am vazut odata bere langa calcu tau... :roll: nsh cum permiti asta .....

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 1:15 pm 
Una ii sa fie berea mea langa mine si alta e sa iti zboare o sticla de 2 litrii de vin de la parter la etaju 2 :roll:

Mircea, nu stiu daca o murit laptopul pt ca in momentul respectiv l-am inchis direct din buton, numai ca nu stiu daca eu l-am inchis sau s-a inchis singur. Cineva mi-a zis ca nu-s asa de mari sanse ca sa fii intrat vin in interior prin tastatura. Oricum il mai las o zi sa se racoreasca si il duc la ceva reprezentanta acer sa-l curete.

Faza cu un laptop mai necajit cu un hdd mai mare... ma gandeam si eu mai demult numai ca nu am avut fondurile necesare. Pe situ ala este ceva laptop la 980. Cred ca o sa-l iau ala :roll: . Pc normal nu-mi mai iau cat traiesc :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 1:26 pm 
Neconectat
User

asta vara am lucrat la o firma de calculatoare si a venit un nene cu un laptop ca varsase pepsi in el nu mai avea garantie... faza a fost ca laptopul mergea
dar tastatura mergea foarte greu asa ca si-a comandat o tastatura de laptop de laproducator si s-a rezolvat era ca nou :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 11, 2007 1:31 pm 
asa ma bate gandul sa il pun in priza sa vad ce se intampla numai ca mi-e frica sa nu ajung sa zic ca si ala cu laptopul in priza.... :lol: :lol: :lol: :lol:

mircea, imi bag picioarele si strang bani pt un lactoc second.

Ideal ar fii minim 700 Mhz, 128 rami, hdd 40 gb, usb si la restu nu am pretentii

Cred ca asta a fost ultimul chef la care ma duc cu muzica...cel putin o perioada si data viitoare numai la cunoscuti. Scuza-ma, sa stau toata noaptea cu morcovu' undeva pt un amarat de 1 milioan sau 1,5. La ce scule am cred ca ar fii cazul sa las chefurile deoparte la cei ce aspira sa se ridice.

Degeaba...la nunti, botezuri nimeni nu ma f**e la cap toata seara...nu vine nimeni cu bautura...lume civilizata... :wink: si sa fim seriosi...altcumva castigi :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 12, 2007 2:43 pm 
merge lactocu dar o ramas cu sechele. ceva discret la ecran.. :cry:

Cica ma suna unul din caminul 5 sa ma cheme la serenada sau ceva chef. Si ii intreb ce muzica vor si primu lucru imi zic Manele. I-am zis direct 300 Euro banii in avans. S-a pierdut copilu si a zis ca mai cauta :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2