eu la romana scris am luat 6.70

si culmea ca invatasem ceva. Tot timpul Profesoara de romana de liceu imi spunea ca nu aveam sanse sa trec la romana. dar profa in particular nu vroia sa auda de asa ceva.
Mi-a fost ciuda si nu am depus contestatie ca mi se pare o mare prostie.
Dupa examen cand s-au afisat notele de la examen erau parinti, profesori si toti elevii de la 2 licee. Si dupa ce mi-am vazut rezultatul am coborat scarile m-am dus la colegii mei si am zis: "Doamna profesoara? Stiti ceva?...Imi pag P**A in ea romana azi, maine, poimaine si raspoimaine si am plecat."
Stiu ca a fost un gest urat si toti deacolo ma considerau ceva oligofren numai elevii care radeau pe rupte dar sentimentul e foarte placut. Bine.... In clasa a 9-a i-am zis ca-i miroase ob-ul de la o posta si cate si mai cate dar nu comentam
la mate scris am luat 8.80, daca nu incurcam 3 semne in lucrare luam 9.30 (mi-a vazut lucrarea cinva dupa ce s-au afisat notele), la geogra vreo 8.70 parca, orale 10, economie 7.45 (a fost o materie la care m-am prezentat bota, efectiv cu 3 zile inainte de bac gasesc si eu cartea, ca nu mai scriam in caiete din cls a 11-a si citesc primul sfert de pe pagina de inceput a cartii....si am inchis-o. Noroc ca s-a putut copia ca altfel imi stricam viitorul). NU recomand nimanui sa mearga bota la cel mai important examen din viata.