The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 1:38 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 151 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 1:35 pm 
Neconectat
User

Si eu tot m1, dar n-are sens sa ma stresez.. nu se pune problema sa-l cad.. aia-i clar..nota mare nu-mi trebuie, bine peste 7.5 ar fi ok.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 1:45 pm 
Neconectat
User

Nici eu nu-mi fac deloc griji ca-l pic, dar eu vreau nota mare acolo. Peste 7 sigur iau, orice varianta pica, dar chiar vreau nota mare. Sper sa nu am "nororc' ca la romana.
Oricum, unde dau eu ( la calculatoare la UT Cluj ) nota de la bac conteaza numai 20%. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 2:00 pm 
Radu scrie:
la calculatoare la UT Cluj

ete cu cine o sa beau, dau o bila si iesit la criticat scene de la anu' 8)

Succes la toti in continuare. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 2:01 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

+1 pt M1. nu-mi fac griji si vreau peste 9 8) ca sa-i arat lu mama ca n-a bagat milioanele degeaba in pregatiri :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 3:33 pm 
Neconectat
User

FIXVID scrie:
Deci pana acuma eu am luat nota cea mai mica 8 :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stai cuminte - ca eu anu` trecut am luat 6
nu citisem nimic ... nici o opera ... habar nu aveam despre ce vorba
am avut si un noroc chior - mi-a cazut Dacia Literara la partea a 2a si eu am batut campii putin la partea 1 unde era ceva de la Caragiale - `tu-l-as in gura cu operele lui .... apoi cand sa trec la partea a 2a am balbait-o putin pe acolo atat cat sa le dau de gandit la profesoare ca am invatat restul materiei mai putin Dacia Literara si .... Junimea sau cum dracu ii mai zicea la ai`alalta

cand am vazut ca mi-a pus 6 - am zis saru`mana si am plecat

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 5:58 pm 
eu la romana scris am luat 6.70 :evil: si culmea ca invatasem ceva. Tot timpul Profesoara de romana de liceu imi spunea ca nu aveam sanse sa trec la romana. dar profa in particular nu vroia sa auda de asa ceva.

Mi-a fost ciuda si nu am depus contestatie ca mi se pare o mare prostie.

Dupa examen cand s-au afisat notele de la examen erau parinti, profesori si toti elevii de la 2 licee. Si dupa ce mi-am vazut rezultatul am coborat scarile m-am dus la colegii mei si am zis: "Doamna profesoara? Stiti ceva?...Imi pag P**A in ea romana azi, maine, poimaine si raspoimaine si am plecat."

Stiu ca a fost un gest urat si toti deacolo ma considerau ceva oligofren numai elevii care radeau pe rupte dar sentimentul e foarte placut. Bine.... In clasa a 9-a i-am zis ca-i miroase ob-ul de la o posta si cate si mai cate dar nu comentam :lol:

la mate scris am luat 8.80, daca nu incurcam 3 semne in lucrare luam 9.30 (mi-a vazut lucrarea cinva dupa ce s-au afisat notele), la geogra vreo 8.70 parca, orale 10, economie 7.45 (a fost o materie la care m-am prezentat bota, efectiv cu 3 zile inainte de bac gasesc si eu cartea, ca nu mai scriam in caiete din cls a 11-a si citesc primul sfert de pe pagina de inceput a cartii....si am inchis-o. Noroc ca s-a putut copia ca altfel imi stricam viitorul). NU recomand nimanui sa mearga bota la cel mai important examen din viata.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 6:20 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
NU recomand nimanui sa mearga bota la cel mai important examen din viata.

eu cand am dat bacu mi-am ales istoria si abia inainte cu o sapt de bac aflasem ca era vb de istoria universala si nu de istoria romaniei si am apucat doar sa citesc o jumatate dintr-un caiet. :lol:
noroc ca am stiut ("ghicit") eu 5 intrebari, inca 5 de la colegul din fata si inca 5 de la cel din spate. => am luat un 5.80 nemaipomenit. mai fericit de atat nu puteam fi 8) 8) 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 7:16 pm 
Neconectat
User

Imagine eu am cam luat doar doua note diferite de 2 cifre la bac.
cel mai stresant examen din viata mea a fost la admitere, maaamaa ce morcov am avut atunci. totusi am scos un 8.5 :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 27, 2007 12:45 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

se pare ca le am cu oralu', si-n 2 limbi diferite :lol:

10, 10 - le urez tuturor care mai au limba moderna sa-mi calce pe urme (port 45) :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 27, 2007 12:50 pm 
Neconectat
moderator

10 engleza .. ma pus sa vb despre dansu calusarilor.. atata mau invartit profele ca mai putzin si ma puneam sa le fac o tzurca acolo :lol: :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 27, 2007 12:53 pm 
mie la engleza mi-a picat ceva subiect, nu mai tin minte exact...dar a trebuit sa fac o compunere despre familie si apoi eram intr-un moment din viata in care nu te poti intelege mai rau cu tatal tau :roll: . Am scris ce am scris si la sfarsit am facut o incheire in compunere ceva de genul ca ma asteapta prietena afara. Babele au ras si mi-au zis direct 10 si du-te la prietena-ta.

Babele nu le salut cu bunaziua, ci cu sarumainile, urmat evident de un zambet :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 27, 2007 2:15 pm 
Neconectat
User

10 si io :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 27, 2007 3:29 pm 
Neconectat
User

fratemeu a luat 8 la romana si 10 la engle si materna (germana).
Sa vad cat ia la scris, dar presimt rezultate bune, mai ales ca l-am meditat si eu. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 27, 2007 3:30 pm 
Neconectat
User

Sharky scrie:
fratemeu a luat 8 la romana si 10 la engle si materna (germana).
Sa vad cat ia la scris, dar presimt rezultate bune, mai ales ca l-am meditat si eu. :lol:

sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toti si sa scapam odata de stresu asta .

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 27, 2007 4:30 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
Babele nu le salut cu bunaziua, ci cu sarumainile, urmat evident de un zambet :wink:

corect .....
si p`alea "mai putin babe" tot la fel ... da urmat de Imagine

la toate le creste inima

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 151 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Următorul

Ora este UTC + 2