The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 5:41 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 66 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 8:23 pm 
Neconectat
User

i-am sugerat difuri blutech in loc de SAL ..CPX nu ti s-a postat linkul pt ca faceai reclama la o firma concurenta..
nu sunt bune nici astea sugerate de mine dar la banii pe care esti dispus sa ii dai altceva nu ai sa gasesti.. daca ai 300ron sau ami mult cumpara un GZ sau un dif auto mai performant..astea suna mai ok in incinta cu un volum mai mic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 8:54 pm 
Neconectat
User

Reclama... ce reclama...nu stiu asta mi se pare putin exagerat...nu afecta deloc firma PA ceea ce am scris eu...
Am astupat porturile de test iarasi astazi.....diferenta este foarte mica...oricum acuma iese aer prin multe locuri ca am luat jos niste soporti.
..sunt multe vibrati trebuie sa ma apuc de ranforsari...inclusiv in casa :roll:
Pai seria GZ nu pot cumpara ca sunt pe 4 ohmi...difuri auto pe 8 ohmi mai greu..daca stii vreunul astept sugestii......eu vad ca difuzoarele pro sunt ieftine..mult mai ieftine ca cele auto....din pacate nu coboara asa mult..as putea risca cu un hp12W si face incinta inchisa ..oare merita?
Si speram sa-mi recomandati ceva concret..asa pot si eu ca caut ..sa cumpar si sa sune tot asa de rau sau si mai rau...:evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 9:01 pm 
Neconectat
User

MTX XT12-44 cu 2 bobine de 4 ohmi si costa putin peste 200 lei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 10:21 pm 
Neconectat
User

hp12w numai in bass reflex.
Va suna asemanator hp15-lui care l-ai ascultat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 26, 2007 11:44 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

exista difuzoare de la Ground Zero cu bobine de 2x4 ohmi
le legi in serie si ai un difuzor de 8 ohmi, insa nu sunt chiar ieftine

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 27, 2007 1:51 pm 
Neconectat
User

Acuma merita sa dau o caruta de bani pe un dif auto si sal folosesc in casa...chiar nu exista difuzoare pro/hi-fi care sa merga bine intro incinta de 50 de litri si sa fie pe 8 ohmi :shock: :? :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 27, 2007 1:54 pm 
Neconectat
User

Cpx scrie:
Acuma merita sa dau o caruta de bani pe un dif auto si sal folosesc in casa...chiar nu exista difuzoare pro/hi-fi care sa merga bine intro incinta de 50 de litri si sa fie pe 8 ohmi :shock: :? :cry:

incearca Beyma, Visaton sau MTX-u ce ti l-am zis. dar pe testate nu stiu cine poate sa-ti spuna cum suna. parca a facut cineva un sub cu MTX (da un search) iar Visaton Sharky imi zicea ceva de ele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 27, 2007 1:58 pm 
Cpx scrie:

si tu cam cat crezi ca ii un difuzor hi-fi sau pro? Nu uita ca primesti ceea ce platesti.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 27, 2007 3:25 pm 
Neconectat
User

incearca w300s (sau asa ceva, e negru cu membrana de cauciuc) de la visaton.
Merge bine si in 50L.
Sa anunti vecinii ca ti-ai luat boxe, sa nu faca infarct crezand ca e cutremur. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 27, 2007 11:56 pm 
Neconectat
User

Mai trece multa vreme pana termin eu boxa Sharky..nu e cazul sa anunt pe nimeni deoacamdata...Am ascultat azi celalte boxe..cele mici si suna rau si acelea...e acustica camerei varza..numi dau seama...chiar si boxele Sony luate din magazin suna rau..numai zic de cele vechi de magnetofon... :cry:
W 300 e prea scump..(450 ron).sa ne limitam totusi la 250 ron.. :shock:
Nu stiu cum la altii le-au iesit incinte care suna mult mai bine si le-au facut la pleasneala cu difuri sal sau altele si mai ieftine si eu am tot calculat si facut simulari si mutat 100 de reflexe si tot rau suna :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 28, 2007 9:18 am 
Neconectat
User

Esti prea pretentios.

Cu 250 RON nu gasesti ceea ce vrei :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 28, 2007 4:19 pm 
Neconectat
User

Pai atunci astept sa am bani si raman cu sal-ul... :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 28, 2007 10:47 pm 
Neconectat
User

Mai CPX difu ala SAL sti bine ca e slabut, ai vazut ca si eu aveam pereche si sti bine cum sunau mai ales cand erau afara din incinta, cum haraia gaura aia de aerisire pentru bobina... dar daca l-ai dat cu aracet :lol: nu stiu daca e solutie buna, difuri cu aracet nu am mai vazut:D

PS: fara nume concrete pe forum!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 29, 2007 9:07 am 
Neconectat
User

Pai eu am facut un subwoofer cu MTX dar o generatie putin mai veche si pat sa spun ca intr-o cutie de 20 de litri in compresie chiar suna bine!!
Imagine
si difuzorul are 2 bobine de 4 ohmi pe care le-am inseriat si l-am haranit cu un AV400 subalimentat (2*45V)! Singura problema a fost ca boxisoara a inceput sa fuga prin camera!! :lol:
In rest, toate bune si frumoase!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 01, 2007 12:00 am 
Neconectat
User

Am astupat porturile si am testat asa.Se vede clar ca kick basul din zona 60-100 hz se aude prost ca din teava(asemanator cam cum se aude cand pui teava la ureche).Ambele subincinte au problema asta ..desi au difuri diferite dar tot sal.Ma gandesc sa sunt difurile ..cele mici de 16.5 cm cand le-am camparat sunau asa prost si in aer liber..se auzea un ploscait la bass care venea din spider..acesta intre timp a mai scazut.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 66 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2