Sharky scrie:
imi cumpar ce imi place, de ce am bani si ce imi intra in casa.
Daca esti inventiv iti poti inghesui si o dihanie.
Din cate vad tu tiai facut hp-uri ca sa le tii la vol mic, in stilul asta merge si un hp18w.
Daca vrei ceva bun de sub incearac visaton w300s, dar e f scump pt cate face.
tu ai intrebat ce dif din oferta e bun ca sub, eu ti-am raspuns.
Daca nu specifici exact ce vrei nu primesti intotdeauna raspunsurile dorite.
Pot. il pui pe intrarea in ipa, legat ca si div de tensiune cu pin 1 la placa de sunet, pin 2 la intrarea in ipa pin 3 la masa.
Deci
Hp-urile au fost facute pentru chefuri, dar din pacate acuma nu prea am timp de chefuri...Pt. galagie sunt bune, ca doar asta trebuie la chefuri. Dar aici e problema ca trebuie sa dai volum sanatos in ele ca se auda cat de cat bine.
Alt motiv pentru care au fost facute HP-urile este ca imi place la nebunie cum arata o pereche de boxe facute cu dif de 15", intr-o camera de apartament.
Dupa ce-mi renovez apartamentul vreau sa le pun pe stative in cate un colt pe fiecare (ca acuma nu am nici un colt liber), si o sa-mi fac niste boxe cu difuzoare HI-FI pentru ascultat in casa. HP-urile o sa le tin numai de "bibelouri", obiecte decorative

ca or arata bine pe stative.
Treaba e ca ma gandeam sa le fac un frate subwooefer la HP-uri pana imi strang bani de HI-FI (astea costa bani nu gluma). Si deasta intrebam ce difuzor pentru subbass se aude bine la volum mic, din oferta curenta. Acest sub va fi folosit in casa doar temporar pana vine ceva HI-FI. Dupa aia o sa-l bag si pe el la facut galagie, iar HP18W nu se prea descurca cand cresti volumul. Deci am considerat ca nu mi se potriveste... Nu am contestat raspunsul primit, fiindca este adevarat ca nu am dat nici prea multe date.
Voiam doar sa stiu alte difuzoare de subbass din oferta poweraudio care se aud bine la vol mic, din moment ce am considerat ca hp18w nu mi se potriveste