The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 9:53 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ghid pentru reglat scule Pro
MesajScris: Lun Iul 09, 2007 11:51 pm 
Sal Baieti

Are cineva un ghid (in limba romana) sau poate sa scrie aici:
cum se regleza scule pro
1 mixer
2 amplif

si de ce sa faci asa.Stiu ca reglajele trebuie sa le simti nu se invata.dar......

vreau sa ii arat lui DJ Sergiu (are 17 ani) ca nu sunt tampit cand ii explic ca in momentul in care tipi in microfon cu muzica blana(dar pe verde) faci 2 greseli:
1 nu te aude publicul clar
2 si se aprind niste leduri rosii -mama lor de leduri-dar mai mult mi se aprind mie cand vad mixerul.

PS:eu merg cu mixerul pe verde (nici macar pe galben unde e 0 dB) si amplifurile maxim 85 % sin volum.

Oare sunt eu tampit ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 10, 2007 10:59 am 
Neconectat
User

Parca era ceva la Soundcraft pe site, dar nu mais tiu exact unde. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 13, 2007 9:14 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

mixerul trebuie sa aiba incorporata functia talkover, daca ridici gainul si nu ai functia asta intra in microfonie (depinde cat de repede dupa amplasarea boxelor si tipul mic-ului).
Poti merge fara probleme pana la 0 dB.

Nu stiu pt ce iti trebuie manual pt lucrul asta, trebuie doar sa ii explici lui "DJ Sergiu" ca daca nu stie notiuni de baza sa stearga "DJ" de la nick name si sa puna lautar.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 13, 2007 9:33 pm 
talkoverul de la vmx-u meu 300 e nasol. Cand incep sa vorbesc am senzatia ca nu taie prea repede si cand inchid mic-u prea tarziu isi revine. Are un potentiometru cu care sa te joci dar nu folosesc talk-overul. Fac treaba asta manual :lol: , e mai bin e asa

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2