Am vrut sa scriu la inceput "Mircea, snake, sharky Kenwood SHHHHH"

dar eh...
Mircea initial vroia sa fie copie dupa hornul pa..nustiucat de la paudio....
...dar nu a iesit ca si originalul + ca 90 la % a fost facut manual din cauza ca nu am avut aparatura. am taiat cu un decupier si am dat vreo 6 gauri cu masina aia pe care am scos-o din apa si lasat la uscat

. Restul cu glass-papier-ul (A.K.A. smirghel) munca obositoare. Acuma trebuie sa ma duc la unu cu compresor sa-l suflu si in interior.
As face un horn de medii cu 2 din
astea i-as mai pune vreo 2 de 8" sau 10" montat bas reflex sau ceva horn, idee de-a lui Snake, 3 amplificatoare si ar iesii o chestie faina, bine inteleles frecventa facuta de un dsp de la berghembier cum are sandu_alex si pe viitor cand mai dau de ceva bani iar se repetea povestea...si tot asa

. Oricum toti stam bine cu teoria, practica ne omoara. Oricum am o sursa de unde pot cumpara mediile alea la un pret de 2 hartii igienice.
P.S. Nu e cineva din baia mare care sa aibe un driver de 1"

ca nu a-s da bani pe unul sa vad numai cum suna.
Da`best scrie:
hmm...dar la perechea de fl cu wnd72 nu folosesti nici un horn

sau nu ai auzit nici un horn?
nu am inteles initial ce vroiai sa spui. E o mica mare diferenta intre hornul ce-l am eu la wnd72 si asta. scopurile sunt diferite. ia cauta tu pe gogu "fenomenul line array" si "transmiterea sunetului punctiform" desigur scris in limba engleza