The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 12:14 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 2:29 pm 
Citat:
Cine poata sa imi spuna cine este user-ul mr_my de pe softpedia

Iti spun eu, varamiu. :D
http://www.electronics.0x.ro/

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 4:06 pm 
si cica mai avea curajul sa spuna pe hifi unde avea clona cand se lua in gura cu dna ca a fost defapt un "prieten" :roll:

Cum ziceau si carcotasii: Lasa-neeee, lasa-neeee

oricum petrica, ai fost un Imagine , esti un Imagine si vei fi un Imagine in treaba asta :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 4:55 pm 
Neconectat
User

From: donpetru
To: bibo
Posted: Wed Jul 11, 2007 10:10 am
Subject: Buna ziua
Va adresez invitatia de a va inscrie si de a participa la discutii pe forumul:

Si asta e tot varutau ? Mi`ai trimis de 4 ori PM cu forumul tau ... Si incearca sa il promovezi prin alte metode .. nu sa faci publicitate la forumul tau de electronica pe alt forum tot de electronica ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 7:44 pm 
repet petrica ImagineImagineImagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 8:28 pm 
Neconectat
User

Taree smile-ul Adi :!: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 8:29 pm 
Neconectat
User

Eu n-am primit nimic, sa mai astept? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 8:39 pm 
Neconectat
User

donpetru sper ca citesti si postul meu si imi raspunzi, nu cum ai facut pe elforum, unde inca astept raspunsul tau...

Deci, dupa cum evident ai observat baietii astia au ceva cu tine. Sa sti ca si eu le impartasesc sentimentele, dar nu in aceeasi masura. Hai sa iti zic si de ce: tu la un moment dat tin minte ca ai spus ca "problema trebuie tratata inginereste" pe elforum. Solutiile pe care le-ai precizat tu pe elforum nu mi se par deloc a fi obtinute prin rezolvarea inginereasca a problemei, deorece acei parametrii dati de tine i-ai obtinut dubios, intrucat in momentul in care noi te-am rugat sa ne dai si noua formulele dupa care se calculeaza nu am mai vazut absolut niciun post de-al tau in acel topic.Din acest lucru se paote trage concluzia ca fie nu ai vrut sa el dai deoarece le consideri banale, de unde se poate intelege ca tratezi forumistii cu indiferenta, deci comportamentul lor fata de tine este acceptabil in acest sens, sau ai pus niste parametrii la nimereala ( ai facut un FS ochiometri si inca alti 2, si pe restul i-ai caculat de acolo, ca sa nu se creaza ca sunt dati la intamplare ). Daca exista si a treia vrainta te rog sa o expui, deoarece mie nu-mi trece prin minte. :roll:

In legatura cu cunostiintele tale in electronica nu am absolut nimic de spus deoarece nu am tangente cu domeniul, si nici nu citesc postuirle la "amplificatoare" ( elforum ).

In legatura cu parerea ta despre adiRCF, tin sa te anunt ca este "aparenta": el nu are nicio firma de sonorizari ( cel putin la momentul respectiv, poate acum si-a infintat ceva, dar te anunt ca daca este asa este foarte recenta ); intr-adevar s-a format pe forumuri, il stiu "de cand era mic", dar atunci nu avea absolut nicio tangenta cu nicio firma, cum nu are nici acum. Pe elforum ai spus, atunci cand ai amintit despre Rcf, ca sigur o sa zica adi ceva in defavoarea rcf si in favoarea lui P Audio; tin sa te anunt ca de cand il cunosc pe adi, Rcf este marca lui favorita, care o pune inaintea lui PA pe lista de preferinte.

Vorbind de felul tau de a fi, mi se pare foarte ciudata asocierea ta cu fiecare membru a "elforum staff" si a lui "poweraudio" cu o afacere in acest domeniu. Spun ca mi se pare ciudat pt ca atunci cand faci referire la cate o persoana din cele care apartin categoriilor de mai sus pomenesti tot timpul si de o afacere pe care ei cica ar aveao, lucru total neadevarat. Cei care au astfel de afaceri in acest domeniu si care apar frecvent in discutiile tale se pot numara pe degetele de la mana, si avand in vedere ca sunt cel putin 30-40 de persoane... :roll: ...just think about it :wink:
Totusi, stau si ma gandesc, nu vreau sa o tratezi ca pe o insuta, dar eu cred ca ai boala pe astia care au afaceri si totodata si succes in acest domeniu. Poate fi perceputa ca o invidie, sau ca un insucces al tau. :roll: In acest caz imi pare rau pt tine, dar asta nu inseaman ca trebuie sa te tot iei de toti cei care nu au patit la fel ca tine sau mai rau.

Din ceea ce spui tu se intelege ca esti mare inginer ( nu contest, dar nici nu sustin ), cu o foarte bogata gama de realizari personale, unele deosebit de originale. In acest caz te rog, ca sa iti sustii reputatia, sa pui si matale poze cu realizarile tale, pt ca peste tot am vazut ca te lauzi cu ele, dar nicaieri nu am vazut nicio poza, doar vorbe fara argumente. Poate si acesta este si motivul pentru care esti tratat in asemenea fel. :roll:
Si sa nu te legi de mine, pt ca eu nu sustin acest lucru. Sa nu te iei de mine ca am afacere ina cest domeniu pt ca nu am, am loc de munca, dar nu in acest domeniu, ci in domeniul prestarilor de servicii civile ( constructii ), si asta pe perioada vacantei, pana in 1 octombrie, cand incep facultatea ( Calculatoarea si Tehnologia informatiei - UT, Cluj ).

Si in ultima instanta daca nu raspunzi inseamna ca nu ai respect pt nimeni de pe acest forum, si atunci te invint frumusel sa te duci pe forumuri unde este de nasul tau, la avansati, adica pe speakerpnans si pe psw si pe noi sa ne lasi in necunostiinta noastra, protejati de carapacea noastra.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 8:41 pm 
Citat:
repet petrica

AdiRCF, constat ca esti un mare "LABAGIU".

bibo a scris:
Citat:
Va adresez invitatia de a va inscrie si de a participa la discutii pe forumul:

Multumesc de invitatie.

Citat:
Cum ziceau si carcotasii: Lasa-neeee, lasa-neeee

Da, adiRCF, ai dreptate "Lasa-neeee, lasa-neeee" tu cu ideile tale de Dj la platane. :D :D :D

Radu, cu un deosebit respect nu am timp nici chef sa-ti raspund. Nu vreau sa intrepretezi lucru asta asa, dar crede-ma, tocmai am baut o bere si nu ma aflu in postura necesara sa dau astfel de raspunsuri, si cred ca ti-am raspuns la anumite probleme mai mult pe elforum decat trebuia. In plus, ca sa-ti formezi o parerea totala despre mine te rog sa-mi citesti fiecare post din forumul meu si sa tragi concluziile de rigoare. Cel putin atata pot sa-ti spun si totodata sa-ti raspund. Nu cred ca cineva de aici pe power audio, ma refer la forum staf ar fi in stare sa dea raspuns la o problema de automatizarii industriale, de acustica nu mai vorbesc, a se vedea in acest sens problema postata de mine pe forumul hi-fi. Nimeni nu a stiut sa o rezolve ???

Ultima oară modificat de donpetru pe Vin Aug 03, 2007 8:54 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 8:53 pm 
Neconectat
User

snake o fost cat se poate de serios... si ui ce o raspuns si o inteles petrica.
cred ca pentru el... totul e o maxima gluma...

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 9:10 pm 
Neconectat
User

donpetru scrie:
Radu, cu un deosebit respect nu am timp nici chef sa-ti raspund. Nu vreau sa intrepretezi lucru asta asa, dar crede-ma, tocmai am baut o bere si nu ma aflu in postura necesara sa dau astfel de raspunsuri, si cred ca ti-am raspuns la anumite probleme mai mult pe elforum decat trebuia. In plus, ca sa-ti formezi o parerea totala despre mine te rog sa-mi citesti fiecare post din forumul meu si sa tragi concluziile de rigoare. Cel putin atata pot sa-ti spun si totodata sa-ti raspund. Nu cred ca cineva de aici pe power audio, ma refer la forum staf ar fi in stare sa dea raspuns la o problema de automatizarii industriale, de acustica nu mai vorbesc, a se vedea in acest sens problema postata de mine pe forumul hi-fi. Nimeni nu a stiut sa o rezolve ???

Acum nu ma intelege nici tu gresit dar pur si simplu nu am chef sa citesc toate posturile tale, dupa o zi intreaga in care am stat la facut cofraje pt o fundatie in soare nu-mia rde sa rasfoiesc totata sectiunea de amplificatoare de pe elforum.
Pe elforum cand te-am rugat sa-mi dai raspunsul la o problema mi-ai spus
[quote=donpetru]2. Nu ne aflam aici la examene ca sa stau sa-ti raspund la orice problema si intrebare. [/quote]Deci eu nu pot sa consider ca ceea ce au spus tu este "un raspuns mai mult decat trebuia", este chiar absolut nici un raspuns concret si ingineresc.
Si ca sa arat si publicului, asta este unul dintr mesajele primite de la tine
[quote=donpetru]Aveam o clona "music_love" ? Poate Mr_MY dar asta era pe alt forum.[/quote]

In concluzie nu umeriti sa mai fibagat in seama. Eu pur si simplu o sa te ignor, nu mai absolut nicio valoare. La fel recomand si celorlalti memebri ai acesi familii :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 9:13 pm 
petrica pe mine ma plateste vasile cu cate 12 ipauri800 si 6 surse de comutatie de 2kw sa fac misto de tine, nexuse imi da 6 planare cu sd18 daca ii fac posturi aici pe forum certandu-ma cu tine, deci e in interesul meu :wink: :lol: :lol: :lol: .

Omule, tu vezi cata lume iti spune sa ne lasi in pace.... :roll: si nu mai fii atat de papagal sa repeti tot ce zic eu. Macar zi-mi oligofren , repetent sau ceva ca Imagine ti-am spus eu ca esti. :lol: .

inca mircea nu o intrat pe forum sa vada ce-i aici :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 9:18 pm 
Radu scrie:
In concluzie nu umeriti sa mai fibagat in seama. Eu pur si simplu o sa te ignor, nu mai absolut nicio valoare. La fel recomand si celorlalti memebri ai acesi familii :wink:

f buna idee. nu baga tziganul ce cerseste in intersectii in seama si v-a pleca :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 9:37 pm 
Donpetru... e o vorba in popor ..... "Daca 10 persoane iti zic ca esti beat, pai inseamana ca esti beat si trebuie sa te duci sa dormi "

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 9:48 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Radu scrie:
In concluzie nu meriti sa mai fii bagat in seama. Eu pur si simplu o sa te ignor, nu mai ai absolut nicio valoare. La fel recomand si celorlalti memebri ai acesi familii :wink:

subscriu. adio donpetru!

daca am nevoie de tine te caut la tine pe forum ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2007 10:33 pm 
cred ca sun la radio sa fac o dedicatie cu hiq - gasca mea pentru donpetru :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2