The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 1:39 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: RCF la munte si la mare
MesajScris: Mar Aug 07, 2007 10:11 am 
Neconectat
User

:lol: :lol:

Intr-o salupa din venetia:
http://i17.tinypic.com/4t5sj7l.jpg

Poza din gara cu megafonul rcf am sters-o din pacate. :oops: :(
Sa ma credeti pe cuvant ca era acolo. :lol:

Cineva va fi in culmea incantarii. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 07, 2007 10:15 am 
-Alo, Somcuta mare 52 A? Vorbiti....

-Ca da tu... Vorbim

:lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 07, 2007 12:08 pm 
Neconectat
User

nu esti primul :lol: :twisted:

Imagine

Cam prin toate locurile publice din italia am intalnit marca de mai sus, dar mam mai intalnit si cu:

Imagine

Nici nu ma asteptam sa nu ma intalnesc la fiecare colt de strada cu o scula rcf, doar eram la mama lor acasa 8)

Adi, tu cand le faci o vizita italienilor?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 07, 2007 1:09 pm 
Cand o sa am bani ca de 1 an incoace am avut ceva dispute cu taicameo si i-am spus ca nu am nevoie de banii lui ever nici sa mor de foame + ca acuma e somer si tot face _||_ mare :evil: .

Ma gandeam mai demult sa mai iau vreo 2 sau 3 persoane cu mine... mergem cu masina si sa trecem pe la mai multe fabrici din Europa. RCF, FBT, KV2,Renkus-Heinz ca au ceva chestie si prin suedia, Dynacord, AKG etc si sa dau o tura pe la musik-store. As vrea cu drag sa trec pe la sediul Funktion 1 :roll: . Evident vorbit prin mail cu companiile si trimis ceva vrajeli ca vrem sa incepem ceva business in Romania ca daca le spunem ca vrem doar sa belim ochii sigur nu ar vrea. O sa coste bani treaba asta dar dupa aia pot sa ma insor si eu linistit :lol:

Maicamea ma sustine la faculta si in rest, scule, bere, iesit in oras, pruna si aia cam greu daca nu prea ai bani :roll: si toate cele eu. :roll:

Cam asta e motivul de ce nu am permisul de conducere si depind de taxiu la sonorizari :roll:

p.s. Va dati seama cu ce draq am dat banii la Nemo express cand mi-au venit boxele de la DNA :lol: :lol: :lol:

p.p.s. Daca tot vorbeam de rcf...in baia mare s-au mai cumparat 8 bucati de 325i. Parca deja ii ca pasatul sau ca si golful :lol: :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 07, 2007 9:11 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
p.s. Va dati seama cu ce draq am dat banii la Nemo express cand mi-au venit boxele de la DNA :lol: :lol: :lol:

am fost acolo.. pot sa confirm :lol:

adi.. eu toata luna septembrie is in germania, daca te hotarasti eu iau trenu din Bremen si mergem si vizitam ce magazin vrei tu prin Germania
:wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 07, 2007 9:22 pm 
NU pot. o sa am ceva $$$ luna viitoare dar vreau sa-i investesc intr-un proiect. Eram gata sa-l abandonez dar azi am vorbit cu cineva si cand i-am spus ca abandonez proiectul....asa cu un glas din ala dezamagit de mine a spus...Il abandonezi? :? :( . Drept urmare iar m-am motivat. Lasa ma ca este vreme :wink:

Gizmo scrie:
am fost acolo.. pot sa confirm :lol:

Mie mi-a placut cu ce masina am fost pana acolo :twisted: . Merci inca o data :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 09, 2007 9:13 pm 
ca sa fiu cel mai ontopic de aici in paralel cu titlul scris de sharky va arat 3 poze.

Imagine
Imagine
Imagine
In ultima poza am urlat cat de tare am putut. Am scos ceva decibeli :lol: .

Imagine

Creasta Cocosului se numeste si azi am fost a doua tura vara asta. E prea frumos :wink: . Are si site numai ca ii cam naspa www.creastacocosului.ro

Pentru prima oara sunt cel mai ontopic :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 09, 2007 10:18 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Citat:
Pentru prima oara sunt cel mai ontopic

woow adi ma uimesti!!! :)
superba privelistea
Concluzia la acest topic:

Oriunde mergi la munte sau la mare
Tot la adi ne gandim
Auzi difuzoarele-n departare
RCF noi ne numim :))

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 09, 2007 10:39 pm 
Neconectat
User

apropo si sistemul audio din complexul Central (cluj-napoca) e tot cu difuzoare RCF :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 09, 2007 10:40 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
Imagine

Vezi, daca te-ai lasa de fumat ai fi ajuns acolo in 25 minute :twisted: :twisted:

E fenomenal privelistea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 09, 2007 11:26 pm 
@ Stefanev vad ca-ti plac si tie chestiile astea montane.

Stii ce am reusit sa savurez vreo juma de ora? A fost fenomenal. 8)

Aproape 0 db. Linistea pura a muntelui. M-am departat putin ca cei 2 cu care am mai fost ca vorbeau. Le-am zis ca ma duc sa trag un pui de somn.

Ce a facut galagie a fost respiratia mea, vantul care adia putin, o musca ce a reusit sa castige db drag in jumatea aia de ora si sunetul cand imi bateam tigara sa cada fumul. In rest o liniste pura fata de toti decibelii ce-i aud in fiecare zi. E super tare faza :wink:

Maine dau edit la postu asta sa nu zica Unchiesu' Mircea ca fac posturi duble si pun cateva poze cu privelisti. Sunt superbe !!! :wink:

p.s. Atata am ras cu poezia aia...JUR :lol:

@Radu Planuiam vara asta cu baietii o iesire pe fagaras o saptamana dar am renuntat deoarece la cel mai experimentat dintre noi a avut norocul sa afle ca nevasta lui ii in luna a 2-a si nu-si perimite iesirea asta :cry:

@Gizmo

La pizzeria Marti de la casa studentilor mai sus e mini sistem rcf. Vreo 20 de sateliti de 4" sau 5" si vreo 2 basi... firma Reflex. Muzica in surdina oricum :lol: Macar tot timpul au ospatare bune si in fiecare luna altele :wink: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 10, 2007 12:48 am 
Neconectat
User

hai in Retezat.
E mai fain ca Fagarasu, si e mai accesibil.
Am fost eu pe acolo, am facut cam tot ce se putea face, inclusiv Judele.
Nu iti fa griji nu mergem pe acolo.
Tura o sa fie in jurul datei de 15 sept. De stat stam vreo saptamana, poate mai mult. Oricum de intors e f simplu asa ca fiecare ne poata parasi cand pofteste in caz ca nu il legam de un copac. :twisted:

Stam la corturi, sau cel putin eu stau la cort. Sunt si cabane unde vom campa, alegi ce vrei.
Traseele le facem echipati doar cu strictul necesar, rucsac doar cu ceva mancare, apa (cand e nevoie) si hainele groase si pelerina care le luam cand se impute treaba.
Restul raman la "baza", la Pietrele.
Nu e ca si in Fagaras unde tot muntele e o singura creasta si in fiecare zi strangi cortul, mancarea (25-30kile la inceput, apoi scade pe masura ce se consuma mancarea) si umbli cu el in spate de ti se acreste.
Sonorizarea va fi formata dintr-o chitara, voci si poate o toba africana pt kick bass cu mult GD. :lol:

Am doar cateva poze proaste facute in urma cu 6 ani.
http://i15.tinypic.com/4r9acqu.jpg
http://i18.tinypic.com/6733p75.jpg
http://i14.tinypic.com/4vq5evt.jpg

Oricine e binevenit atata timp cat vine echipat decent. Nu primim slapari (oameni care vin doar in slapi si in maneca scurta, pe principiu ca e vara si e cald) sau genti de voiaj. :lol: :lol: Nu radeti ca am vazut destule cazuri. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 10, 2007 9:31 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Care mai vreti sa vedeti peisaje fff faine de pe creasta cocosului, am prins azi un filmulet pe realitatea tv despre el si am inregistrat ceva, dar nu stiu de ce nu imi inregistreaza tunerul cu sunet. :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=VfN2XfGMQ_4

Enjoy!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 10, 2007 11:07 pm 
vezi ca inregistreaza pe mute. trebuie setat la recording, undeva pe acolo. Si eu am luat tzeapa cu treaba asta. Mnoah, si eu fusei pe acolo pot sa zic. dar ei nu au facut tot traseul sa filmeze si Taul Morarenilor, un lac rosu din cauza turbei. Faci o baie acolo si cand iesi spui ca ai facut o baie in sange + si fel si fel de superstitii.

Forumistilor... a auzit careva de Pintea Haiducul? :lol: , din varful creste-i spune legenda ca a sarit si a supravietuit.

Daca legenda e adevarata eu zic 2 chestii: Ori a luat droguri si a vrut sa zboare, ori s-a impiedecat :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 11, 2007 6:24 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

normal ca imi place muntele, 0dB absolut am trait si eu pana ce se trezea cate o pasare cat un deget sa fredoneze ce mai stia ea :) oricum superb
"botezul" pe munte a fost si cel mai dificil: Piatra Craiului, innoptat la refugiul de la 1615m Castelul Craitei
anul asta am fost la Piatra Singuratica.
peste cateva zile plec la maaaareeee :)

PS: ma bucur ca ai ras adi la poezie :))

***Stefanev***

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2