The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 12:29 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Generatoare curent
MesajScris: Mie Aug 15, 2007 8:21 pm 
Neconectat
User

ce ziceti de generatoru asta ?
http://www.alfastartm.ro/generator-de-c ... s_210.html
stiti alta varianta mai ieftina ? si la aceasi putere?
Lamuriti-ma si pe mine cu detaliile alea despre el. norma de functionare 4,2 ore, deci... cu rezervoru full merge 4,2 ore ? si il pot alimenta in timp ce merge ? ca sa nu opresc tot. cum se face?

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 15, 2007 9:42 pm 
Neconectat
User

eu cred ca da, dar ai grija sa nu aiba probleme cu racirea :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 15, 2007 10:37 pm 
Neconectat
User

noi iti zicem multe, dar nu e cam scump?

Ultima oară modificat de Sharky pe Joi Apr 09, 2009 8:48 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 15, 2007 11:04 pm 
Neconectat
User

Kenwood nu ai ce face? Te apuci sa dai bani pe un generator, ca sa ce? Lasa ca uneori e bine sa mai cada un pic curentu' ca se mai racoresc oamenii :lol: , dar acum serios daca vrei doar pt majorate si chestii de genul asta doar pentru a fi sigur ca nu ai probleme cu linia de la electrica nu se merita sub nici o forma. Faci cum vrei, generatoru e frumusel, dar :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 15, 2007 11:42 pm 
Neconectat
User

am gasit ceva triplu stechere cu protectii, minunii.... is cateva sute de mii dar cred ca merita, daca intra curent sub 200 si peste 250v ,parca, decupleaza.
is bune ? io am vazut de ala pana intr-un mil.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 15, 2007 11:42 pm 
mai bine-ti cumperi un rack calumea pentru mixeru ala yamaha decat sa dai banii pe o chestie ce mai mult ca sigur nu o sa o folosesti decat o data pe an sau ceva de genul

LATER EDIT:

valeeeeu. acuma vad mai exact cat costa. de banii aia care mai mult ca sigur nu-i ai :lol: , i-as baga intr-un amplif cu sursa de comutatie de 1U rack space :wink: si mi-as face 2 basi pe 18 plyneo

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mie Aug 15, 2007 11:45 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 15, 2007 11:44 pm 
Neconectat
User

case-ul adita.... e gata maine. e facuta dejacutia... maine mochetez. e din placaj de 0,8, partea de sus si jos, si fata si lateralele din placaj de 1,2. i-am pus maner, cleme, o sa vedeti, o sa ii fac o poza.
pun in interior burete cofrat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 16, 2007 9:14 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Kenwood, generatorul e f bun, dar nu cred ca renteaza sa-ti blochezi asa o suma de bani in el

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 16, 2007 12:32 pm 
chestia asta cu generatorul ii cand mai intreba kenwood de superscoopere de 21" sau planare cu 2 x 24" :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 16, 2007 3:55 pm 
Neconectat
User

Din atatia bani mai bine iti mai cumperi un amp sau stiu eu. Cand ai nevoie inchiriezi una si gata nu merita de cumparat sau de aici incolo faci sonorizari pe munte ? :). Mai bine cumpara un power distribuitor care sa iti faca o satbilizare ca voltaju sa nu urca mai bine de 220 V si sa aiba un voltmetru si un ampermetru si gata. Si il cumperi din 200-300 RON (cred eu). Dar banii tai tu alegi si tu stii ce vrei sa cumperi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 16, 2007 4:01 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
chestia asta cu generatorul ii cand mai intreba kenwood de superscoopere de 21" sau planare cu 2 x 24" :lol:

/:) /:) :?:
ce Pasula vrei sa zici cu asta adi ? efectiv nu te inteleg. cine's io, twister ? /:) /:)

Am gatat caseul pt mixer, io ii dau nota 100 ! :D , arata superb si e super ok. o sa ii fac poze si o sa vi le arat.
acuma seara am o sonorizare in aer liber, al o piscina (plin de fomei, sper ! ) si maine ma duk la munte, la Valea Draganului, deci doar sapt ce vine o sa va arat ce am realizat. cand o sa vedeti ce culoare are burete dinauntru o sa faceti pe voi de ras :D , doar asa am gasit.
salut

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 16, 2007 5:16 pm 
Ioane o sa scriu pe limbajul tau sa ma intelegi

Mah, Ioane, api dak nu i pune tu un darab de poze cu cheisu pa forum, tatatat te dejdin. Si daca nu ne imburzi cu niste poze din cele dijitale de la piscina ceie plina de prune, api noi pasularii ne-om supara pa tine. Tre dara sa ne clatim uochii cu sheva garnituri din cele inca necoapte. Mnoah, dara..io am gatat mesaju. Dumnezo sa te-mburde-n rai :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 16, 2007 8:23 pm 
Neconectat
User

Sigur buretele are o culoare deochiara ( roz, verde-brotacel :lol: ) :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 16, 2007 9:20 pm 
NUU, e scris pe un fond negru cu culoarea roz-bombon-chilotiu cuvantul Pasula ImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ] 

Ora este UTC + 2