The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 06, 2025 9:26 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 41 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 18, 2007 8:34 pm 
Neconectat
User

Parerea mea sincera:
Eu as fi incercat SoundCraft, am auzi tunul live, si pe un sistem JBL suna excelent, ceva pe 40 de canale.
Dar dupa ce am vazut ca vrei sa-l duci pe la nunti si evenimente de genul, iti recomand ca orice sa iti iei sa ii lipesti Dynacord. Asa o sa ai multi clienti lautari. ( app, sper ca tu mai esti cu electro...sa nu te converreasca mexicanii astia la vioara si chitara, care apropo, eu pana acumam vazut lautari numai cu orgi, la fel cea mai tare firma Korg ) :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 18, 2007 9:44 pm 
Neconectat
User

is dara cu elektro si cu minimalu.
la majorate, va merge si de asta.
cred ca o sa ma duc pe soundcraft, EFX 8.
APROPO, care stie ceva diferenta intre boxele pentru live si boxele pentru "banda" ,pt calc.
lautarii tot ziceau, boxe pentru cantat- RCF -seria ART si Dynacord, D-lite, alea pe 3 cai, is preferatele lor. Tot ziceau ca boxele mele, cu wn-uri nu is pt cantat , ca is pt banda. Care stie ce au vrut sa zica ?

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 18, 2007 9:54 pm 
Neconectat
User

Sti ca lautarii au un fix, defapt 2, si se numesc Dynacord si RCF, nu neaparat in aceasta ordine. Si daca boxa nu apartine uneia dintre acele firme, atunci nu e buna de cantat.
Sunt curios ce zic de Cobra ( Dynacord ) - sistemul lui Gutzulica -.

Boxa de banda banuiesc ca inseamna boxa de playback. ( asta imi vine in minte cand am citit cuvantul banda, dar nu stiu la ce se refereau ).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 18, 2007 10:37 pm 
Neconectat
User

ei ziceau ca is diferite boxele pt cantat live fata de cele de banda(CALC). piese normale, mp3.
au ceva mai special boxele alea pt cantat live fata de astealalte pentru muzica de pe calc ?
sau is doar dume de a lor ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 18, 2007 10:38 pm 
Neconectat
User

Radu ai uitat de electrovoice :) .
Lautarul care le avea era extraordinar de incantat ca NU AVEAU MAGNET ! . Bine el era ferm convins ca boxele facute cu difuzoare paudio nu sunt bune pentru cantat. Indiferent ce combinatie, ce reglaj, nu suna clapa cum trebuie :roll: .

Ultima oară modificat de chiritescu claudiu pe Mar Sep 18, 2007 10:45 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 18, 2007 10:43 pm 
Neconectat
User

Ce sa ceri de la un lautar? :lol:
E evident ca nu exista boxa ptr. una sau ptr. alta.Poate au ei ceva preferinte despre cum vor sa sune mediile sau inaltele sau stiu eu ce(desi nu cred, sunt doar lautari :lol: ).In rest nu cred ca exista diferenta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 19, 2007 12:30 am 
Neconectat
User

deci... voi ce ziceti de Soundcraftul ala EFX 8 ? :)
io spre ala ma orientez

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 19, 2007 11:00 am 
Ioane, ii bun, brand-ul a spus ceva cu timpul in lumea pro. Si eu as merge pe el. Numai ma deranjeaza o chestie la el. Ii prea patratos :?. MIe ce-mi place de la soundcraft ii seria Spirit SX. Am un catalog de la ei cu toate mixerele si m-am uitat aseara putin peste el.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 19, 2007 6:36 pm 
Neconectat
User

spiritul nu are decat doar 2 corectii pe stereo. si nu are iesire cu XLR. astea 2 chestii ma deranjeaza, in ordinea zisa de mine. in schimb, imi place ca are iesire si pt sub.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 19, 2007 8:27 pm 
Neconectat
User

arkad scrie:
Radu ai uitat de electrovoice :)

Nu am amintit, dar cand am spus Dynacord am spus si Electrovoice ( EV - firma mama, Dynacord - filiala europeana ).

Am auzit lautar care canta pe Ev Eliminator, si reusea sa sune bine ( dpdv al calitatii ) si am auzit lautar care canta pe Dynacord si datorita limitatoarelor, ziceai ca ti se plimba urechile dintr-o parte intr-alta a salii.
Si stai linistiti ca e doar o chestie de nume. Crezi ca eu au habar ce e un filtru ? Vorbesc din propria experienta, un fost coleg de liceu de-al meu fiind mare cantaret pe la nunti, cu toate ca acum a intrat la Conservator, si cand a vazut Dynacord scris pe un mixer, mai ca a inceput sa lacrimeze de fericire si cred ca s-a si implinit sexual in acel moment.

kenwood pt ce te intereseaza mixerul ? Adica ce sistem iti faci mai departe ? Ca depinde si asta.

Si totusi, SoundCraft e un nume mai serios comaprativ cu Mackie, care face parte din familia JBL, Crown, Lexicon etc. :roll: ( nu ca as fi obsedat de brand name, dar seriile de top de la aceste firme au ceva de spus in acest domeniu ).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 19, 2007 11:10 pm 
Neconectat
User

radu, efx 8 asta are 8 mono + 2 stereo, iar eu zioc ca si pt un mini concert e super ok.
eu pentru nunti, majorate, etc.
ce scule voi avea ? habar nu am inca. DNA imi gandeste sistemul, de la A la Z.
inca nici eu nu stiu , pana nu imi zice DNA. Si eu is curios.
oricum, cred ca ma indrept spre soundcraftul ala. Si as vrea sa iau si un procesor de ala DCX2496 daca imi face DNA sistem PA.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 08, 2007 10:47 pm 
Neconectat
User

ce mixer ai luat pana la urma Ioane ? ca si eu sunt interesat de un mixer pentru evenimente live . si tot pe acolo bat makie -soundcraft de pana in 500 e

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 08, 2007 11:06 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

de ce nu opteaza nimeni pentru yamaha
eu asta as vrea sa-l iau. Dar dupa ce am vazut ca nimeni nu a optat pt yamaha ... am intrat in dubii. Au ceva probleme?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 08, 2007 11:11 pm 
gicabobo scrie:
ce mixer ai luat pana la urma Ioane ?

numai eu am voie sa-i spun asa. Am petrecut prea multe ore cu el pe mess sa-i zic asa. :lol:

@ pitbull

ce vrei sa faci cu 16 canale. Nici lautarii nu au atatea :lol: . Ai primit pm-ul de pe k o n ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 08, 2007 11:28 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Pai mai fac mini concerte rock/punk dinastea si mno ... pretentiosi chitaristi si tobari astia, micuri in fata la statiile lor, 3 micuri pe tobe etc. Ce imi place foarte mult e interfata pe usb la mixeru asta yamaha ( http://www.steinberg.net/1312_1.html programu asta il primesti cu mixeru). Am iarasi niste prieteni cu formatie, care vor sa si inregistreze niste piese ... planuri mari adi ... :roll: da nu's $$$.
Ps: am primit pm-ul, iar raspunsul este deocamdata .... (cei cu bold)
imi faceam doar o idee cum sa ies mai ieftin cu hornurile.
Dar cu tine ce se intampla? Abandonezi wn urile ? :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 41 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2