The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 26, 2025 9:17 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 56 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 06, 2007 6:21 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

intamplator eu stiu cu ce mentalitate se achizitioneaza marfa de catre "acea firma" si stiu ca pretul primeaza in defavoarea calitatii, fiabilitatii, etc.

din punctu meu de vedere cumparati chinezarii pana nu mai puteti, eu nu ma supar, sunt banii vostrii.

am mai spus-o si am s-o mai spun

in domeniul asta CEEA CE PLATESTI ESTE CEEA CE PRIMESTI :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 06, 2007 6:38 pm 
Sharky scrie:
Sunt alte amplifuri slabe care au avut parte de reclama mai buna...nu dau nume. :)

zi ca phonic :lol:

Later EDIT

m-am prins...nu e vorba de phonic :lol: :lol: :lol: Sunt alea in care bate crivatul prin ele ? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 06, 2007 6:58 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

nexus3 scrie:
in domeniul asta CEEA CE PLATESTI ESTE CEEA CE PRIMESTI :wink:

pai asta e si ideea. nu poti sa bagi crown pe gat unui om care nu are nevoie de crown, el poate se descurca la ce-i trebuie cu sa zicem behringer.
de aia fiecare are pretul lui si fiecare are patura lui de clienti -> target-ul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 07, 2007 7:33 am 
Neconectat
User

Da, dar la banii aia ceruti pe un amplif .....poti sa iti iei ceva MULT mai bun si mai FIABIL de la o ALTA firma.
Daca amplificatoarele . costau MULT mai putin decat concurenta....mai ziceam! Dar preturiile lor sunt aproape egale cu preturiile unor firme consacrate, deci NU merita.
Despre . am auzit numai cuvinte de RAU, pe TOATE forumurile, nu sunt fiabile, se ard repede, etc....
Cautati "." pe google si bifati pagnini din RO ca sa vedeti ca nu mananc rahat.
Nexus are dreptate, in domeniul audio PRO nu exista bun si EXTREM de ieftin, exista "acceptabil si ieftin" sau "bun si scump", atat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 07, 2007 9:17 am 
Neconectat
User

da un exemplu.
Eu stiu de 2 amplifuri . de tipul celor cu LCD si merg bine de ceva vreme incoace.
Am vazut unul desfacut si nu arata a incropeala.

Ultima oară modificat de Sharky pe Joi Apr 09, 2009 10:19 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 07, 2007 4:13 pm 
Neconectat
User

bai da ce va place sa va certati :evil: ... macar de ar fi constructiv...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 07, 2007 4:52 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Don scrie:
Da, dar la banii aia ceruti pe un amplif .....poti sa iti iei ceva MULT mai bun si mai FIABIL de la o ALTA firma.
Daca amplificatoarele . costau MULT mai putin decat concurenta....mai ziceam! Dar preturiile lor sunt aproape egale cu preturiile unor firme consacrate, deci NU merita.
Despre . am auzit numai cuvinte de RAU, pe TOATE forumurile, nu sunt fiabile, se ard repede, etc....
Cautati "." pe google si bifati pagnini din RO ca sa vedeti ca nu mananc rahat.
Nexus are dreptate, in domeniul audio PRO nu exista bun si EXTREM de ieftin, exista "acceptabil si ieftin" sau "bun si scump", atat.

eu acu-s in cautare de un amplif, zi si mie firma aia care are amp-uri mai ieftine ca . (si evident mai bune).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 07, 2007 9:40 pm 
Neconectat
User

Ai vazut tu undeva am am zis ca exista ampuri MAI IEFTINE decat . si mai bune? Nu cred.
Am zis ca exista ampuri la acelasi pret mai bune! Dar nu in RO! Vorbim de preturi de Germania aici...trebuia sa se inteleaga de la inceput.

ps: chiar nu vreti sa va imaginati cat costa un amp . in China si la ce pret ajunge la noi. :wink: Valoarea lor este MUUULT mai mica, costa exact cat fac...dar acolo in China, nu la romanasii nostrii care isi pun adaos si pe masa si pe tacsu if u know what i mean.

pps: gaseste-mi tu un amp . care MACAR sa se compare cu Max2500 si sa fie pana in 10mil(cat costa un Max2500):wink: , asta e doar un exemplu...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 07, 2007 11:04 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

apai, nu stiu cum gandesti tu.

daca vrei sa compari amp-uri la preturile din romania cu preturile din germania nu-i prea corect.

o comparatie buna ar fi intre pretul lui max2500 in germania cu pretul buletech-ului in china.

tin sa-ti zic ca phonic max2500 in iasi la muzica e 16 mil si ceva si un p2000 care are specificatii asemanatoare e cam cu 2 mil mai ieftin.
nu cred ca are vreo treaba pretul din germania cu pretul din rom.
pot si eu sa ma uit pe site-uri si sa vad preturi, asa cum faci tu, dar pana sa-l ai la usa mai e mult de dat din buzunar.

ai avut vreodata . pe mana, de esti asa inversunat?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 07, 2007 11:09 pm 
Neconectat
User

Eu repet, SA-ul ala pare scula buna.

Ultima oară modificat de Sharky pe Joi Apr 09, 2009 10:19 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 07, 2007 11:15 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Sharky scrie:
Calin: daca vrem sa fim corecti ar trebui sa luam preturile de la toate amplifurile in china, chiar si de la ecler. Numai ca asta nu te ajuta prea mult, ca tu il cumperi la pretul de aici, sau la pretul din germania + transport.

pai eu ce zic aici. nu ma intereseaza pretul din germania al phonicului precum nu ma intereseaza nici pretul din china la .-ului.

pe mine ma intereseaza pretul din IASI.
eu in continuare zic ca fiecare isi alege suclele dupa buzunar si necesitati. de ce nu am eu wn-uri ci hp-uri, pt ca nu-mi permit wn-uri, si pur si simplu ca sa iau 1 mil pe maj nu are rost sa merg cu wn-uri.

am auzit si eu amp-uri . in actiune, si nu mi s-a parut ca ar fi naspa.

ps: sa nu iutam ca daca cumperi de pe net ceva garantia o ai acolo de unde l-ai luat, chestie care nu ma prea incanta (sa plimb ampu 1-2 luni prin alte tari)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 07, 2007 11:59 pm 
asa cu greu ma abtin sa imi exprim si eu parerile aici, mai ales la ce-a spus adi_0206 :roll: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 08, 2007 7:33 am 
Neconectat
User

bradacalin scrie:
dar pana sa-l ai la usa mai e mult de dat din buzunar.

Gresit, nu mai ai de dat decat pretul curierului pana in orasul tau, cat costa in germania...atat dai pe el, vezi threadul cu Thomann ca sa te convingi.
Deci, nu 16mil...10mil un Phonic Max2500, acum ca te-ai convins...esti sigur ca mai vrei sa dai 14mil pe .? :wink: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 08, 2007 6:08 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

man, eu am inteles ce zici tu, si pe deoparte ai dreptate, dar are si minusuri treaba asta:

- nu ai garantie in tara si daca se strica ceva il trimiti pana la mama lui, si ramai fara el cateva luni (era cineva pe forum caruia i s-a stricat butonul de power :|)
- dureaza pana il primesti si cand il primesti il mai vezi si indoit.
- eu personal nu am incredere in puterea specificata acolo, mai ales cea in 4 ohmi (nu ca la . ar fi corecta)
- eu vad max2500 de la phonic ca ceva entry level, datorita pretului, si numele pe mine sincer nu ma incalzeste.
- am auzit oameni la care phonicul nu a facut figuri, dar de asemenea am auzit si oameni care au . si-l lauda, deci nah, e greu de zis asa din auzite care-i mai bun ;)

singura solutie ar fi un test facut cu scule adecvate, asa cum a fost cel cu xpa5000, pana atunci imi mentin parerea ca . nu e chiar ceva grosolan, facatura, ci un amplif bunicel, la fel ca si phonicul, ca exista si altele mai bune, fiabile, durabile, sunt convins.

PS: iti fac poza la pretul din iasi de la phonic daca nu ma crezi. (sunt constient ca de pe net il iei mai ieftin)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 08, 2007 6:32 pm 
Neconectat
User

bradacalin scrie:
- nu ai garantie in tara si daca se strica ceva il trimiti pana la mama lui, si ramai fara el cateva luni (era cineva pe forum caruia i s-a stricat butonul de power :|)
-

E vorba de mine. Sunt al draq de atent cu tot. Si m-a deranjat. Dar, daca ai la dispozitie 2-3 saptamani se rezolva absolut gratuit.

Eu ma gandeam daca merita sau nu sa-l trimit.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 56 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2