The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 10:58 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 29, 2007 11:48 am 
Neconectat
User

1000 E. Deci singura diferenta e puterea, in rest, nimic ? in plus sa minus. orice :)

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 29, 2007 12:36 pm 
pe thoman e 1080 de euro. euro mai nou ii 36.5 lei. Eu il iau la 36 de mil din magazin din bm cu garantie 2 sau 3 ani. mi-a facut ceva discount din niste chestii minore

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 29, 2007 2:59 pm 
Neconectat
User

chestia care o zice adi e valabila si pentru mine. :)

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 29, 2007 6:03 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

si pana la urma a sarit o ocazie si o sa iau la mana a doua modelul Behringer EURODESK MX2442A. E destul de ... maricel :) dar am obtinut un pret bun pe el.
Detalii aici: http://www.behringer.com/MX2442A/index.cfm?lang=eng

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 29, 2007 7:22 pm 
si ce vrei sa faci cu el? :roll:

daca o sa folosesti vreodata 5 canale o sa fie bine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 29, 2007 7:31 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

maxim 9 camale am folosit vreodata la un mixer .. si deja am un an jumate de cand fac concerte punck/rock saptamal.
apropos. cat dai pe el? si la ce iti trebuie?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 29, 2007 7:48 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

nu imi trebuie atatea canale, dar la pretul de 800Ron ... mi se pare un chilipir.
Il voi folosi pt practica, si voi inregistra un cor de muzica religioasa, si isi va purifica circuitele de la muzica pe care o voi asculta in casa la biserica din parohie de Boboteaza, de Pasti, de Craciul, de hram, etc.
Nu m-as fi gandit asa departe, insa daca se poate... de ce nu? :) oricum voiam sa imi schimb mixerul.

LE: mixerul a ajuns astazi la mine, starea este ireprosabila, functioneaza bine, pacat ca nu are un egalizor, dar asta se rezolva frumos daca sint nevoia cu unul extern mai complex decat pe mixerele obisnuite.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 25, 2007 2:26 pm 
Neconectat
User

ce parere aveti de powermixerul asta ?
http://www.musik-service.de/phonic-k-12 ... 189en.aspx

aspiratiile mele erau undeva mai sus pe la un pa12 cp ca a lui Adircf . dar se pare ca m-am impotmolit in jurul bugetului de 700 E . daca nu imi vand amplificatorul nu prea mai am de unde sa scot alti bani si am nevoie urgent si de un mixer ca nu pot face sonorizari fara .

Ultima oară modificat de gicabobo pe Mar Dec 25, 2007 4:48 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 25, 2007 3:30 pm 
gicabobo scrie:
jurul bugrtului de 700 E

acuma stii ceva. si eu m-am imprumutat cu 10 mil sa-mi pot lua mixerul. cred ca poti si tu. :wink: asta daca vrei, offcourse

ce-mi place la phonicul asta.

- sursa comutatie --> usor
- efecte duble ca la dynacord sa poti da 5 cu 55
- putere selectabila...la yamaha am mai vazut asa ceva. ceva de genul poti merge pe 2 x 75 W, 2 x 150 w si full power.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 25, 2007 4:24 pm 
Neconectat
User

Poate a folosit careva modelul asta si-si poate da cu parerea, nu de alta dar s-ar incadra in cerintele tale: http://www.thomann.de/de/yamaha_emx_5014c.htm :idea:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 25, 2007 4:58 pm 
Neconectat
User

am de unde sa imprumut nu e probl da e faza ca nu imi place sa am datorii . (paraca ii strang prea greu cand trebe sa ii dau).
Adi pa12cp are iesire pt subwoofer ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 25, 2007 6:34 pm 
da, are iesire insumata mono pt subwoofer taiata la 120 de hz.

ice_shadow scrie:
Poate a folosit careva modelul asta si-si poate da cu parerea, nu de alta dar s-ar incadra in cerintele tale: http://www.thomann.de/de/yamaha_emx_5014c.htm :idea:

ia trage un ochi in spatele powermixerului si uita-te ce consum are. apoi uita-te la un allen&heath sau LD systems ce le aduce dna.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 25, 2007 9:24 pm 
Neconectat
User

Ioi, 500W! :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului: ...
MesajScris: Mie Dec 26, 2007 9:21 am 
Neconectat
User

neinvins scrie:
maxim 9 camale am folosit vreodata la un mixer .. si deja am un an jumate de cand fac concerte punck/rock saptamal.
apropos. cat dai pe el? si la ce iti trebuie?

Salut, da`mi voie sa te contrazic, acu f`o 10 ani la un concert rock, tobaru` a vrut 9 microfoane, si am ocupat toate 16 intrari de la mixer...
P.S. La Multi Ani tuturor !!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2