The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 12:30 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 164 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 3:56 pm 
Adi cu ce scule sonorizezi ? De la . ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 3:57 pm 
Neconectat
User

crezi ca are vre-o relevanta ?
eu nu cred

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 3:58 pm 
Eram curios !
Vroiam sa stiu cu ce scule de la . ai lucrat si care ti s-au parut mai bune .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 4:02 pm 
Neconectat
User

as putea sa-ti impartasesc cateva pareri dar nu-i locul aici
si asa ca sunt off-topic tare ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 4:03 pm 
Da-mi un pm !
Ai lucrat cu ceva cd-playere ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 4:05 pm 
adi_0206 scrie:
pe vre-o 2-3 am auzit un glascior de mandruta care scremea ceva

prea tare :lol: :lol: :lol: :lol:

adi_0206 scrie:
se tranteau unu` in altu .... eu nu am mai vazut asa ceva

POGO :lol: :lol: :lol:

adi_0206 scrie:
... toti cei 35-40 de ... ciudati ... erau high .... departe tare

eu luam o emo-girl de peacolo si faceam ceva cu ea pana canta "as da zile de la mine" .

adi_0206.

am sonorizat acum cativa ani un show de dnb., prima oara in viata mea cand am auzit muzica. au venit si ceva dj-i cu platane, chestii trestii si la 4 jumate am sunat EU dupa politie sa vina sa stinga cheful ca ma durea capul de nu mai stiam de mine. acuma nu ma deranjeaza muzica dar ma pis pe mine de ras cand vad un funky-style-glam-shit-trendy-fancy boy cum ii imbracat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 5:52 pm 
Neconectat
User

intrebare de baraj:
Alta muzica inafara de manele, dnb sau metale (dinalea care nu va plac, ca genul e f larg) oare nu exista? (asteptam raspunsul "digeilor")

Mie dupa un chef cu manele ma doare capul de ce oameni si ce mentalitate vad acolo. Oi fi eu cu stomacul mai sensibil. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 6:01 pm 
eu in general la un chef nu bag numa un gen de muzica , fie ca e chef de roackeri manelisti sau alte genuri , incerc sa bag cam toate genurile pt ca nu toti oamenii la un chef asculta acelasi gen muzica se intampla sa vezi ca sunt undeva retrasi vreo 4-5 oameni care "nu se simt bine" din cazua muzici , eh.... eu incerc sa ii multumesc pe toti , nu cred ca e cineva care dupa o ora de ascultat sa zicem hardcore o sa comenteze ca ai bagat 2-3 piese linistite, alt gen ....... etc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 6:04 pm 
si pe mine ma obosesc chefurile de manele. 40 la suta muzica si 60 la suta toti cocalarii care vin sa te intrebe de anumite piese sau unu ce i so pus pata pe o piesa si o vrea de vreo 5 ori pe noapte.

sharky scrie:
Alta muzica inafara de manele, dnb sau metale ?

intra pe www.private-events.ro si la servicii ai catogoriile de sonorizari. :D

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 6:38 pm 
Neconectat
User

Sharky scrie:
intrebare de baraj:
Alta muzica inafara de manele, dnb sau metale (dinalea care nu va plac, ca genul e f larg) oare nu exista? (asteptam raspunsul "digeilor")

Mie dupa un chef cu manele ma doare capul de ce oameni si ce mentalitate vad acolo. Oi fi eu cu stomacul mai sensibil. :roll:

Acum depinde, is oameni si oameni, unii mai ingusti la minte, dar altii care sunt mai normali cu care te poti simti bine.
Eu nu am fost la chefuri din astea cu cocalari, cum zice Adi, am mers doar pe la prieteni, colegi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 7:43 pm 
Neconectat
User

S-a schimbat mult generatia actuala :roll: vad copii de varsta mea care vorba lui adi , au pantaloni cu 10 numere mai mari , si plete nu stiu cum , care se comporta ca niste animale salbatice :?
Sonorizam si eu odata asa ceva , pana mi-a dat unu ditamai fullrange-u 2 x 15" pe jos , si mi-au spart stroboscopu :shock: :x Baga in ei si in vene toate cacaturile posibile si habar nu au ce e cu ei :?
Am ajuns la stagiul in care , am 19 ani si ma pot intelege si eu cu maxim 10 persoane de varsta mea , din toti prietenii mei :shock:
Eu am ajuns la concluzia ca mai bine imi vad eu de treaba mea , decat sa ma duc pt 2 - 3 mil pe noapte si sa imi manc nervii :wink:
Something else allways turn up , nu stau in banii lor :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 8:41 pm 
eu cand vad o adunatura de cocalari, ma bag in seama cu unu. ii fac vreo 2 dedicatii si il pun sa-mi aduca bere. :lol: , apoi mai povestesc cu el si ii spun sa il trimita pe prietenul lui rupt de beat care vrea nustiu ce piesa de la guta de divort.

mai sunt unii ce-mi cumpara de baut daca bautura ii ieftina la majorate.

apoi cocalarul respectiv ma mai recomanda etc....

sunt multe smecherii ce se fac si mai stiu o groaza. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 11:01 pm 
Neconectat
User

neinvins scrie:
explica mircea la baieti cum se tineu de urechi nefericitii care stateau in fata satelitilor.
a sunat exagerat de tare. incredibil sistemul asta. felicitari intel (si mie) :lol:
mai avem o miscare pe 5 ianuarie. si atunci venim cu poze (si da, ala cu tricou cu guerrillas si berea in mana is eu ) :lol:

ma de data asta de 5 ianuarie,ducem sculele,dar eu ma duc acasa,nu mai stau,ca ma scot din nervi,is niste freaks :lol: ,vodoo people`s,care mai de care cu freze ciudate :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 11:35 pm 
Neconectat
User

Sandu_Alex_999 scrie:
Am ajuns la stagiul in care , am 19 ani si ma pot intelege si eu cu maxim 10 persoane de varsta mea , din toti prietenii mei :shock:

Si eu la fel, numai ca la mine numai cu 2-3 te mai poti intelege.
Ca si oameni sunt super ok, dar unii is metalisti convinsi, restul lautari. Niciun clabar culmea :lol:
Nu stiu daca sunt singurul dar daca ma duc la un chef cu astia de prin Fagaras se incepe lejer cu ceea ce e pe la mtv si apoi dupa o ora se da numai in manele&derivatii din genul ala. Si asta este valabil pt toti astia de pe aici.
In Cluj treaba este altfel, daca nu-ti place unde mergi te duci frumos in alta parte.

Decat numai manelisti prefer metalistii dar daca pot sa-i evit ii evit pe oricare. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 23, 2007 3:51 am 
Neconectat
User

E nasol de tot , mie spre exemplu imi place foarte mult minimal-tech , tech-trance , si in mare parte tot ce tine de "muzica de club" , daca le zici ca iti place nu stiu ce piesa...o vrea si el , sa o asculte , dupa care vine replica : " Bah asta nu'i melodie mijto , asta-i muzica de keops" (Keops este unul dintre cuburile de la mine din oras)
Ce mai poti spune? :roll: si tare , tare imi fac impresia ca , nu va dispare maneaua prea curand , si nici ciudatii asta de copii care se cred rave-eri.
Eu nu prea ma astept la o lume mai "desteapta" prea curand , dar atata timp cat sunt locuri unde ma pot si eu simti bine , nu ma deranjeaza prea mult ca exista si ei , cand nu oi mai avea unde ma duce , decat la manelisti , rave-eri , sau rockeri....atunci va fi grav :lol:

P.S. cred ca am exagerat putin cu numarul 10 :lol: Ar fi bine sa fie asa multi ! :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 164 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC + 2