The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 05, 2025 10:35 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Perle d'ale vanzatorilor
MesajScris: Joi Ian 17, 2008 4:14 pm 
Neconectat
User

poate aceste 2 intamplari nu vi se par comice, dar pe mine ma amuzau teribil

"Tweeterul asta urca ff bine in frecventa, urca peste 20000Hz" zice un vanzator la noi in municipiu, si arata spre un tw de la google.com.
LA intrebarea mea, ceea ca priveste detaliile si modul masuratorii zice cu o seriozitate demna de exemplu si arata spre un alt raft, unde se impune triumfator un microfon marca SAL, mandria poporui chinez cel harnic
"am masurat cu microfonul ala, e foarte bun, legat la un osciloscop rusesc"
--No comment--

Inca una:

C:
Are filtru subsonic ampul asta si daca are, e reglabil?
V:
Daa, sigur, filtrul subsonic e ceva obligatoriu pe toate ampurile
C:
Da, stiu, dar e reglabil?
V: Da, se poate comuta intre 20 si 50Hz
C:Reglabil!
V (pus pe ganduri..)
Dar de ce va trebuie reglabil?
C: ca imi trebuie ca sa controleze cursa difului sub 35Hz la un fullrange ca e pt live si la 50 mi se pare prea sus
V(serios si cu ton de inginer):
Pai dar ala nu e pentru asa ceva, domnule, filtrul subsonic e impotriva oscilatilor, de ex la microfon
C:
Multumesc (fuga afara pe usa ca nu mai putea sa se retina de la hohote)

P.S - sZISZI il cunoaste mai bine, si ceilalti din Sf. Gheorghe

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2008 4:44 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

e sa-i faci... mi se pare "de-a dreptul drept" :lol: ca sa zic asa.

la 8-9 mil pe luna, crezi ca gasesti vreun om cu carte care sa-ti vanda in magazin?

tu ai merge pe banii astia sa stai la raft si sa convingi fiecare om in parte ca nu-i cum zice el?

cand o sa mai creasca salariile in general, o sa creasca si calitatea serviciilor, pana atunci, noi sa fim sanatosi si zi merci ca tu stii pe ce lume traiesti si ca unu ca vanzatorul ala nu-ti poate baga gogosile lui pe gat :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2008 6:26 pm 
Neconectat
User

Calin aici nu era vorba de dezinterese ci despre stilul unora de a se da mare,oricum din cate stiu eu, baiatul respectiv are leafa k lumea deci nu era vb de dezinteres in schimb e paralel cu domeniul respectiv,dar in schimb vrea sa se impuna cu cunostintelelui

BTW eu iau 710 Ron net pe luna si cat de cat ma pricepin domeniul meu si fac fericit ce fac(asa sunt salariile in jud. Covasna la provincie) si mi-au cerut studii superioare pt. asta (sunt administrator retea)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2008 10:06 pm 
Neconectat
User

LOOL, aproape am murit de ras cand am vazut faza si pe forum. E ca si cum zice ata, si mie mi se pare ca zic prostiile astea doar ca sa se dea mare si sa zica si el ceva sa vezi cat de destept este. Cu toate ca nu prea tin legatura cu ei totusi am auzit multe prostii (cel putin asa cred eu) de la ei, dar cine stie poate ca microfonia este de la frecventele de 20 Hz. Ulterior am auzit in pub de la cineva (nu stiu daca tot de la ei vine idea dar totusi e banala faza) "Vreau a fac si eu boxe cum au facut si ei , sunt foarte tari boxele, bagi in ele 2000 de wati si scoti 4000".

Oricum no comment, nu am ce sa spun. Cateodata mai zic si ei lucruri bune dar eu mai mult aud prostii. Ori vorbesc fara sa se gandeasca doar cu scopul de a iesi in evidenta, ori vor sa induca lumea in eroare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2008 10:11 pm 
clieseul bp4 cu hp15w... subbas adevarat

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2008 10:51 pm 
Neconectat
User

si eu am fost la un magazin si am intrebat daca au kituri pt amplificare....sta vanzatoarea pe ganduri si zice...cum arata?...eu i-am spus ca e o placuta cu piese si ea imi arata un filtru....eu zic nu-i ala apoi imi arata un radiator zic nici ala si mi-a zis sa ma uit eu pe-acolo ca poate aflu :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2008 11:01 pm 
unde? la tv satelit ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2008 11:08 pm 
Neconectat
User

langa gara acuma so deschis un magazin.....nu mai tin minte cum ii zice

mi-am amintit....Electronic Point parca

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2008 11:18 pm 
am auzit ca so deschis ceva. aduc baietii de pe thomann si le vand aproape dublu. tre sa "investighez" maine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2008 11:27 pm 
Neconectat
User

era un amplif 2x150 cica (nu stia tanti aia pe cati ohmi) la 210 lei....si am venit acasa la nenea google.com si amplifu ala avea 2x40 (8ohmi) si 2x70 4 ohmi de unde o scos 2x150 nu stiu :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 18, 2008 10:57 pm 
Neconectat
User

Citat:
avea 2x40 (8ohmi) si 2x70 4 ohmi de unde o scos 2x150 nu stiu

Pe foaie poti scoate oricat....Numa sa te duca imaginatia

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 19, 2008 12:35 am 
bradacalin scrie:
e sa-i faci... mi se pare "de-a dreptul drept" :lol: ca sa zic asa.

la 8-9 mil pe luna, crezi ca gasesti vreun om cu carte care sa-ti vanda in magazin?

tu ai merge pe banii astia sa stai la raft si sa convingi fiecare om in parte ca nu-i cum zice el?

cand o sa mai creasca salariile in general, o sa creasca si calitatea serviciilor, pana atunci, noi sa fim sanatosi si zi merci ca tu stii pe ce lume traiesti si ca unu ca vanzatorul ala nu-ti poate baga gogosile lui pe gat :wink:

aici gresesti

cand mergi la interviu si bati palma de 900 ron atunci trebuie sa fii constient ca ai fost de acord cu salariul si cu conditiile puse de patron .Si de ce trebuie sa faci tu acolo.Daca tie greu sa ti se pare cam putin 900 ron pentru acest job dute si da cu sapa si fa alceva.Poti sa te apuci sa pui castraveti.

www...ro are un personal de cacat-persoane de pe forum se exclud.Vorbesc flegmatic si nu stiu cei ala RCA
pentru ca ii schimba

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 19, 2008 1:32 am 
persoanele de genul care zici tu parakiosule care isi impun ca la 900 de roni sa vanda doar si sa nu dea explicatii au o gandire extrem de proasta ca majoritatea romanilor.

sa-ti dau un exemplu.

Domnul X, merge la o sonorizare. el isi monteaza sculele si da drumu la muzica. il doare-n 14 de preferintele publicului si pune o muzica care ii place lui, ca zice... "of doamne pentru banii astia putini pe care i-am cerut eu, mai au si pretentii de chestii trestii". aici e gandirea lui proasta ce am vazut-o/auzit-o la multi.

nu muncesti si nu tragi tare nu o sa ajungi niciodata mai sus :!: . o sa stai ca un vierme pe un salar de kkt zicand ca toti sunt fraieri numai tu (a se intelege domnul X) esti destept. :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 19, 2008 3:53 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

cred ca toata lumea se complace in situatie.

patronii nu sunt dispusi sa investeasca in oameni pregatiti bine, vanzatorii: "pt banii astia nici nu mai merita sa ma complic sa mai invat ceva", ca sa nu mai zic ca majoritatea nici nu-s dau seama ca-s pe dinafara.

si toata treaba asta merge pt ca noi, cumparatorii o lasam sa mearga :wink: si cand zic noi cumparatorii nu ma refer la o mana de oameni de pe forumuri, ci la marea majoritate care sunt la acelasi nivel cu vanzatorii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 19, 2008 9:06 am 
adircf scrie:
persoanele de genul care zici tu parakiosule care isi impun ca la 900 de roni sa vanda doar si sa nu dea explicatii au o gandire extrem de proasta ca majoritatea romanilor.

sa-ti dau un exemplu.

Domnul X, merge la o sonorizare. el isi monteaza sculele si da drumu la muzica. il doare-n 14 de preferintele publicului si pune o muzica care ii place lui, ca zice... "of doamne pentru banii astia putini pe care i-am cerut eu, mai au si pretentii de chestii trestii". aici e gandirea lui proasta ce am vazut-o/auzit-o la multi.

nu muncesti si nu tragi tare nu o sa ajungi niciodata mai sus :!: . o sa stai ca un vierme pe un salar de kkt zicand ca toti sunt fraieri numai tu (a se intelege domnul X) esti destept. :?

Incep sa ma enervez

cu nunta ai dreptate dar nu are legatura cu vanzatoarele

cand te angajezi patronul iti spune ce ai de facut si pentru asta iti da suma x.Tu in momentul cand ai spus Da inseamna ca esti de acord sa faci toate chestiile alea pe suma x.daca nu le faci la gara cu tine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2