The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 4:43 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: . pareri pro/contra
MesajScris: Mar Ian 29, 2008 5:26 pm 
Neconectat
User

detin produse .
-astept pareri , impresii , argumente....

fara suparare

multumesc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 29, 2008 6:38 pm 
Neconectat
User

fara cearta hai :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 29, 2008 7:46 pm 
Neconectat
User

eu unu am un amplif si boxe . de vara trecuta si is multumit de calitate...nu am avut nici o problema...cine mai are poate sa confirme ce am spus

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 29, 2008 7:56 pm 
Neconectat
User

Pai daca le-ai cumparat deja si esti multumit de ele nu stiu de ce te mai intereseaza parerile altora!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 29, 2008 8:14 pm 
Neconectat
User

personal nu vad rostu topic-ului.
e forumul poweraudio si se discuta pe un topic separat despre alta firma.. asta pe langa faptu ca SE STIE :lol: ca toti de pe aici au formata o parere pe care nu o sa si-o schimbe dupa o cearta pe un topic...

toata lumea de aici stie de produsele . si ar putea opta oricand pt. asa ceva.. fiecare alege ce vrea. cred ca prin vecini ar trebui discutat si de alte firme pt. ca aici sunt totusi useri cu putina experienta.

ice_tea exprimate si tu de ce esti multumit de . ca sa inteleaga toti. nu o lua in nume de rau dar si eu sunt multumit (pt. niste boxe moka) de un sistem 2.1 DeLUX. in camera de camin isi face treaba f. bine pt. gusturile a 90% din oameni. restu de 10% ar da' un ban in plus pt. diferente care unora li se par fara rost.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 29, 2008 8:25 pm 
Neconectat
User

am facut postul asta pt ca sunt umpic ingrijorat
-vreau sa stiu daca pe viitor trebe sa evit firma aceasta(acesta este rostul topicului)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 29, 2008 8:39 pm 
Neconectat
User

ice_tea scrie:
am facut postul asta pt ca sunt umpic ingrijorat
-vreau sa stiu daca pe viitor trebe sa evit firma aceasta(acesta este rostul topicului)

personal de banii pe care i-ai dat tu pe amplif si 4 boxe cu piezo as fi luat un amplif T.Amp e800 si 2 incinte cu c12 si pad. sau ca sa ramai in zona.. modelul de 12" LW si comp 34 ca sa mai ramana bani si de un sub.

ca si la masini: in functie de pretentii si bani iti cumperi Renault sau Bentley 8) nu exista neaparat o firma proasta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 29, 2008 9:03 pm 
Neconectat
User

am inteles
mai astept pareri

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 29, 2008 9:05 pm 
de rcf si de manele cand vorbim ?

Gizmo scrie:
personal nu vad rostu topic-ului.
e forumul poweraudio si se discuta pe un topic separat despre alta firma.. asta pe langa faptu ca SE STIE :lol: ca toti de pe aici au formata o parere pe care nu o sa si-o schimbe dupa o cearta pe un topic...

toata lumea de aici stie de produsele . si ar putea opta oricand pt. asa ceva.. fiecare alege ce vrea. cred ca prin vecini ar trebui discutat si de alte firme pt. ca aici sunt totusi useri cu putina experienta.

ice_tea exprimate si tu de ce esti multumit de . ca sa inteleaga toti. nu o lua in nume de rau dar si eu sunt multumit (pt. niste boxe moka) de un sistem 2.1 DeLUX. in camera de camin isi face treaba f. bine pt. gusturile a 90% din oameni. restu de 10% ar da' un ban in plus pt. diferente care unora li se par fara rost.

acuma ma scuzati ca intru' si eu aici dar sunt de aceeasi parere ca si gizmo :? :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 29, 2008 11:00 pm 
Neconectat
User

ice_tea: am vorbit pe PM, cu placere. :wink:

Ontopic: Mai are rost sa spun ca nici eu nu recomand produsele .? Nu cred. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 30, 2008 11:45 pm 
Neconectat
User

Sa fim seriosi si acum sa nu te superi pe mine ice_tea, dar pe viitor incearca sa eviti firma asta, pentru ca nu sunt sigure, adica in cazul amplifurilor , discutand de amplificatoare din aceeasi clasa, schemele sunt cam tot alea, cu mici schimbari, in schimb diferenta consta in calitatea pieselor si in grija care este acordata constructiei. Nu zic ca sunt rele ., dar sunt facute in graba si multe pusca, ba chiar am vazut replica de hd15 horn made by ., am ramas socat dar in fine.

Eu as merge oricand pe altceva decat . si daca e vorba de buget, Tampurile bat la cur tot ce inseamna ., sper sa ma scuze nexus de reclama :roll: :P

Ai putea sa vinzi boxele si sa iti faci 2 incinte cu c12 si pad52 si un sub, vei iesi mult mai bine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 30, 2008 11:51 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ce trebuie sa se inteleaga de la inceput este urmatorul lucru

. nu este o firma producatoare, este doar o marca lipita/imprimata pe produsele a mai multor firme din China.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 12:32 am 
Neconectat
User

Catalin_Gava scrie:
Tampurile bat la cur tot ce inseamna .

Eu le-am testat pe amandoua , si am o parere mult mult mai buna despre . decat despre t-amp-ul ala de cacao :wink:
T-amp e mult mai low-cost decat blutech :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 2:14 am 
Neconectat
User

catalin_gava am precizat la inceput "fara suparare" asa ca stai linistit
-vreau doar sa aud pareri atata tot :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 3:25 am 
si eu pe ce amplifuri am pus mana . nu m-au dezamagit.... chiar am folosit unul in 2,66 ohmi si era nerecomandat la 2 ohmi si nu a avut nici pe draq , era vorba de un cs 2300 , nu sunt ele extraordinare la calitatea pieselor din ele , dar isi fac treaba destul de bine, parerea mea

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2