The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 8:16 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 11:42 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

.-u e ca maneaua.

la nimeni nu place la inceput, dar dupa 15-20 sec vezi cum se ridica lumea si chiuie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 12:14 pm 
Neconectat
User

am lucrat cu un sa600 de la . si nu am fost deloc multumit de el . erau legate pe un canal 2 suburi de 300 RMS si e cealalat 2 sateliti .

imi intra in clip foarte usor la volum relativ mic si distorsiunile erau imense la 3/4 din volum . ca sursa de semnal era un CD player si un mixer Phonic .

Iar puterea de 960 w in 4 ohm e de vis .

acum nu mi-o luati in nume de rau poate nus toate blue-tecurile la fel...:)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 4:26 pm 
Neconectat
User

Poate ne spune si noua Sandu Alex 999 ce model de . si ce model de t.amp a testat de a ajuns la concluzia ca t.amp-ul e de'' cacao''!Nu se compara cu un ecler,phonic etc. dar o cacao mai buna la banii aia nu prea gasesti,am vazut si un cs2300 in actiune si se pare ca isi facea treaba,acum fiecare cu parerea lui si fiecare cu cati bani dispune! :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 4:29 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

mie personal mi se par mai fine t-ampurile, mai de jucarie.

.-u da impresia de consistenta, nush.

preturile sunt cele care le stim toti.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 4:39 pm 
Neconectat
User

Bradacalin ai avut vreo ''surpriza'' cu t.amp-ul tau ca vad ca ti-ai cam schimbat parerea? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 4:55 pm 
Neconectat
User

nu cred ca face parte din aia care dupa 15 sec se ridica :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 4:58 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

nu, nu am avut nici o surpriza, inca merge si nu mai e al meu.

parerea mi-am facut-o dinainte sa dau T-ul.
nu zic ca T-ul nu era bun, e foarte bun, nu-i poti cere mai mult, dar era mai usor, carcasa mai subtire, mufele de la spate mai "firave", nush, in general mai subtirel decat un p2000 cu care am avut contact.

n-am zis ca p2000-ul ar fi mai bun sau mai prost, nici T-ul...avand in vedere ca ambele le-am vazut mergand o noapte intreaga fara nici o problema.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 7:56 pm 
Neconectat
User

prologic scrie:
Poate ne spune si noua Sandu Alex 999 ce model de . si ce model de t.amp a testat de a ajuns la concluzia ca t.amp-ul e de'' cacao''!Nu se compara cu un ecler,phonic etc. dar o cacao mai buna la banii aia nu prea gasesti,am vazut si un cs2300 in actiune si se pare ca isi facea treaba,acum fiecare cu parerea lui si fiecare cu cati bani dispune! :)

Daca cautai mai bine ai fi vazut :wink:
De la . am mi-au trecut prin mana asa :
CS-2530
CS-2675
CS-2840 (asta inca il am)
De la t-amp am avut 2400 parca :oops: (stiu ca zicea ca are 1200 in 4ohmi pe canal :lol: :lol: )
Vreau sa zic ca am scos de pe el cam 420w in 8 ohmi , si dupa 15-20 de minute de mers clipind usor pe rosu , a intrat in protectie :roll:
CS-2840-u l-am tinut bridge pe 4 ohmi , clipind pe rosu , vreo 30 de minute , si chiar daca mi-am incalzit camera cu el in timpul asta :lol: :lol: nu a intrat in nici un fel de protectie :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 8:00 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

CS-urile au traful sanatos decat T-urile

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 8:37 pm 
Neconectat
User

Ok sa spunem ca . ar fi un pic in fata dar totusi nu e chiar asa mare diferenta intre ele parerea mea,poate daca as fi avut ocazia sa testez mai multe modele cum ai facut tu posibil sa fi fost de alta parere asa ca nu mai vorbesc pana nu pun mana pe un .[poate un cs2530],ciudat cu t.amp-ul ala sa intre in protectie,posibil sa aiba un defect si de asta sa fi tras concluzia cu'' cacao'' :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 8:38 pm 
Neconectat
User

-din cate a spus fiecare am dedus ca sunt foarte multe persoane care sunt influentate negativ (din alte surse) in legatura cu .
-daca unu spune ca . i varza nu inseamna ca asa si este...bineinteles ca pt cineva cu pretentii care a uitat de unde a plecat . ii "chinezarie de proasta calitate"
-daca ai grija cum iti folosesti chinezariile ii foarte posibil sa te tina orice produs de la ei

P.S:ma las oricand pe mana lui . 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 8:41 pm 
Neconectat
User

nu ai decat :lol:
poti sa te apuci de sonorizari

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 8:47 pm 
Neconectat
User

eL_John2k7 scrie:
nu ai decat :lol:
poti sa te apuci de sonorizari

ice_tea nu te uita ce zice lumea
am facut sonorizari la greu cu .-uri si am luat mai multi bani decat iau altii cu RCF, Ecler si alte smecherii de mii de E
sanatate si spor la scule !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 8:49 pm 
Neconectat
User

ms ms adi las ca mai vb si pe forumu tau

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 31, 2008 8:53 pm 
Neconectat
User

Pentru chestii putin pretentioase poti merge pe . daca e vb de amplificatoare. Boxe n-am vazut de la ei decat modele ceva mai ieftine, iar despre calitate nu are rost sa comentez. Ce-i drept pretul e corect pentru cat ofera.

Cand incepi sa ai pretentii (faci chestii mai serioase decat nunti si majorate) lucrurile se cam schimba.

Nu e valabil doar in audio. Ma gandesc si eu ce ar fi daca as inlocui la serviciu serverele ibm cu dinastea facute in-house, ups-uri de 2 lei si switch-uri surecom de 100ron ca doar tot aceleasi performante le au in prospect.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2