Hmm, daca as fi patron de magazin de echipamente sunet si lumini as face asa:
-specificatiile sa fie reale si in limba romana (nu copiate de pe unde se poate)
-sa scriu pretul real in lei (nu euro, sau pret fara tva, etc)
-sa pot oferi online un preview 360 grade a produsului
-la lumini sa atasez un filmulet de prezentare in care voi vorbi despre caracteristici, mod de folosire si un mic demo (pt ca pentru mine conteaza mai mult ce stie sa faca decat ce lampa are)
-sub pret sa pun si garantia pe care o ofer
-forum si suport tehnic
-produsele sa fie calitative
-in cazul amplificatoarelor, poze cu interiorul acestora + specificatii, tipul finalilor, protectii
-interfata site-ului sa fie primitoare
-update periodic la produse si preturi de pe site
-o mica recomandare pentru ce ar fi putut fi folosit (ex: ideal pentru sonorizari interior maxim 100 pers)
-daca afacerea este profitabila, reprezentante in orasele mari
-discount pentru clienti fideli si forumisti fideli
-discount pentru cantitatea cumparata
-periodic sa pun produse la promotie la pret de importator cu un adaos comercial mai mic
-testarea boxelor, amplificatoarelor, mixerelor, crossovere, etc in parametri optimi de functionare (omul este mai receptiv la lucrul practic, decat sa citeasca niste randuri)
-sa comercializez adaptoare, cabluri si alte accesorii la preturi acceptabile iar calitatea acestora sa fie exceptionala
-pe langa amplificatoarele normale sa comercializez si amplificatoare 100V cu boxe speciale (pt scoli, biserici, spatii comerciale, etc)
-daca vreau sa imi extind afacerea pot organiza si evenimente (nunti, petreceri private) facand publicitate la produsele oferite printr-un promo audio si/sau vizual pe un videoproiector, ori un banner, etc
-sa nu mai pomenesc de seriozitate, calm si servicii de calitate
-"caruciorul" virtual
cam atat imi vine deocamdata in minte
LE: ce nu mi-a placut la produsele de pe siturile romanesti: "umflarea puterii", detalii putine, pozele in unele cazuri difera decat produsul real.
Ce as comercializa in primul rand.... produsele best buy (romanul= putere mica de cumparare) si produsele sa provina de la firme consacrate in domeniu