@pid
Nu inteleg de ce te simti atacat. Era doar un exemplu prin care vroiam sa spun ca pot sa-mi iau doctoratul intr-o anumita materie si tot o sa trebuiasca sa muncesc pe rupte ca sa-mi permit sa-mi cumpar un obict prin care sa pot sa afirm macar ca am respect.
Asadar sistemul nostru este de vina.
Tocmai aveam acuma cateva zile o discutie cu o prietena in care ea zicea ca romanii sunt saraci si eu am intrebat-o ca daca sunt asa de saraci de ce atunci cand ii vezi la cumparaturi ii vezi cu cosul plin tot timpul, si de ce-si "etaleaza" tot timpul saracia ?
Raspunsul l-ai dat tu mai sus "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul".
Am spus si mai sus ca nu ma dau deloc in vant dupa masini. Daca mi-as luat un Ferrari nici macar nu as avea pe unde sa merg cu el ( doar daca il folosesc pe post de pussy magnet

), dar cred ca l-as tura toata ziua.
@Enigma La Ferrari e mai greu sa modifici ceva, ca trebuie sa ai acordul lor, dar nu e imposibil. Lamborghini poate sa-si cumpere oricine, dar Ferrari e un pic mai greu pt oricine.
Bun, de la manele am ajuns la altceva...
NU dau cu noroi in manelisti, dar tocmai aseara am vazut un documentar despre Freddi Mercuri si stateam si ma gandeam: daca tot sunt asa de buni si de talentati pe cat ii considera unii de ce nu ajung si eu mari valori ? De ce tot timpu artistii ce canta rock ajung asa de sus si ceilalti nu ?
Este si vina emtiviului, dar totusi...muzica aceasta contemporana este derivata din rock, mai ales hip-hopul...
Iarasi ajungem rock vs manele