DNA chestia e ca eu vreau sa-i demonstrez 2 lucruri lui parakiosu:
1 el tot timpu se contrazice singur
Si martota ciocolea inveleata
2 chiar daca nu foloseste anumite marci el tot spune despre ele ca sunt bune/proaste
De unde stii tu ce folosesc eu si ce nu?.Ca o informatie pentru tine acum cativa ani am cumparat un amplif de la . si dupa doau zile am mers sa il dau inapoi ca sa stricat.Si iti pot da zeci de exmple de amplifuri pe care am pus mana si care nu mi-au placut.Daca te superi ca ma iau eu de anumite firme inseamna ca nu e lucru curat la mijlor.Oricum nu vad de unde ai tras tu concluziile ca eu nu stiu sau eu nu am vazut nu stiu ce firma.Am prieteni care au firme de renume din Bucuresti si macar odata pe saptaman merg cu DJ Sergiu sa mai probam cate ceva amplifuri boxe etc.Cand o veni adi saptaman viitoare o sal duc la cei care aduc B-52 ,sa auda eva difuri seleniu in incinte facute de B-52.Te pripesti in afirmatiiNU este deloc o confruntare intre marci, cel putin eu nu am avut deloc aceasta intentie cand am spus numele anumitor marci si nu cred ca si ceilalti au avut aceeasi intentie.
Nu o sa mai spun nimic despre vre-o marca, dar vreau doar ca parakiosu sa spuna si ce modele de difuzoare a folosit de la Mag si de ce i se par asa de slabe.
Tot ce are pe stoc si a avut Soundstil Brasov am ascultat .Si spun si repet:nu ma intereseaza de la rusi decat Roscatele.Difuri nu au facut si nu vor face niciodata.Uite asa ma faci sa Fuck reclama la alti aici pe forum.
Mai doriti si alte informatii la obiectu domnu,sau poate luati la pachet