The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 8:37 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 121 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 11:18 pm 
Neconectat
User

Asta e a fel ca si don petrica sau mi se apre doar mie ?
ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 11:23 pm 
Neconectat
User

firma iti faci cand ai o afacere. asta i un hobby pentru multi de aici ... sau da, daca faci concerte in aer liber sau alte evenimente mari... cand ai un castig calumea

nu incerca tu sa fi erou sa schimbi lumea ca nu iti iese.
sau cand o sa impoziteze guta banii pe dedicatii :lol:

si cu windows'u tau, este windows student, ii gratis

Ultima oară modificat de Pap Johnny pe Mar Feb 19, 2008 11:27 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 11:25 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

ba pana la urma are si el dreptatea lui intr-un fel.

chestia cu de ce vrea el sa toarne n-am inteles-o, dar voi l-ati jignit pe fata si totusi omul nu s-a luat de voi...

cat despre:

Citat:
daca as fi moderator in momentul acesta probabil ca ai zbura de pe forum cat ai spune pheshthe

mai baga o fisa, de aia oameni ca tine nu-s moderatori, pt ca nu gandesc si actioneaza pe impulsul de moment.

scria totusi in regulament pe undeva ca nu ai voie sa jignesti nicidecum un om pe forum, indiferent de ce ineptii ar spune el.

spun asta pt ca ma deranjeaza pe mine cum oamenii aici pe forum se jignesc unii pe altii.

(nu vreau sa se inteleaga ca as fi deacord cu turnatoria, app, sunt din iasi deci sunt vizat)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 11:36 pm 
Neconectat
User

bradacalin scrie:
cat despre:

Citat:
daca as fi moderator in momentul acesta probabil ca ai zbura de pe forum cat ai spune pheshthe

mai baga o fisa, de aia oameni ca tine nu-s moderatori, pt ca nu gandesc si actioneaza pe impulsul de moment.

scria totusi in regulament pe undeva ca nu ai voie sa jignesti nicidecum un om pe forum, indiferent de ce ineptii ar spune el.

Nici nu am zis ca vreau sa fiu moderator, poate ca si aceasta este o cauza, ma enervez cam repede. Dar poate ca am si eu motivele mele, la fel cum pe unii ii deranjeaza enorm de tare unele tipuri de persoane la fel si pe mine ma deranjat atitudinea acestui user. Nu l-am jignit si nu am de gand sa il jignesc, doar i-am spus punctul meu de vedere, poate sa inteleaga fiecare ce vrea.
Nici acum nu stiu de ce a trebuit sa zic ce am zis, doar ca stiu un singur lucru, atunci cand ma deranjeaza niste vorbe foarte tare chiar daca nu imi sunt adresate mie, ma aprind foarte tare chit ca nu imi sunt adresate direct.
Poate bacu asta mancalar Sfantu' e de vina... :lol:, si cand mai pui si admiterea... :lol:.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 11:46 pm 
poate am fost toti cam dur cu el, dar faza cu turnatul aia nu o sa uit cat traiesc. :roll:

firma... si eu vreau sa-mi fac. doar pentru actele de legalizare. atata tot.

de turnat nu o sa torn niciodata pe unul ce face sonorizari pe naspa. eu sunt de parere ca niciodata nu se stie cand ai nevoie de autorul lui + "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" . Cred ca am spus tot :roll:

Intrebare, ca sa fiu si eu relativ ontopic.

Daca mi-am luat lactocu cu licenta windows pt home edition in germana, si ma intreeaba de licenta windows la o sonorizare si ii intorc laptopu, ii arat spatele cu abtibildul cu serialu timbrat frumos poate sa zica ceva? Am xp pro acuma :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 11:49 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

degeaba pot comentam si umplem pagini.... cred ca pana la urma avem nevoie de:
-dovezi (acte)
-un post de la o persoana avizata in domeniu (pentru a stie exact de ce este nevoie)
-contravaloarea amenzilor (concrete, nu 10000000 Ron)

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 19, 2008 11:55 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

adi, daca inspectoru vrea sa te faca, te face, iti gaseste un shortcut la un program pe desktop si tot te ia, cu tot cu licenta la windows in regula.

daca vrea sa te lase, te lasa cu abtibildul ala.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 12:04 am 
Neconectat
User

Orice laptop mai normal ai lua (si va trebui sa iei pt. sonorizare, in loc de calc) primesti minim un XP home.
Eu merg numai cu sculele (de multe ori) la sonorizari. Vine Dj-ul, si restul e treaba lui. Daca vine control - tragedia lui. Dar inca nu am patit asa ceva. Oricum e o aberatie aceasta chestie, sunt mii de oameni care fura zilnic miliarde de la stat, restul no comment si daca te prinde controlul, 99% e ca cineva te a parat, ca nu vin ei asa la fix la un chef sau botez sau nunta sau nustiu ce eveniment. Daca ai fost amendat probabil ca ai inamici (chestie de care nu ma mir,oare de ce????) care te-au parat. Nici pe mine nici pe prietenii mei nu la-u prins controlori de genul asta, cel putin in ulktimii 5ani
Oricum asta e parerea mea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 9:13 am 
stefanev scrie:
. scrie:
pakirosu suna la numerele alea care le-am postat si nu ma mai freca la melodie ca incep sa ma enervezi ...suna si te lamureste si mai lasa-ma in pana mea ca zici tu e pt radio..hai pa

de curiozitate chiar ar trebui sa sune cineva ... si poate este cineva in domeniu ca sa ne dea informatii CORECTE pentru ca poate mai citeste cineva aburelile astea ....

Man crede-ma ca stiu ce platesc.

el plateste doar la UCMR-ADA 36 ron per eveniment
Dar nu are licenta de la UPFR de 150 ron pe an si nuici nu am platit pachetul nelimitata de melodii care costa 1500 ron pe an.
Si contract cu credidam - ul nu are deci omu e parale.

@EVIL

Nu mi-ai spus daca ai cazier sau nu.Si daca zici ca nu ai inseamna ca nu ai luat amenda,deci mananci rahat turcesc.Amenzile la drepturi de autor sunt penale varule.Si daca iti da amenda ai bonus si cazier.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 9:21 am 
aTa scrie:
Orice laptop mai normal ai lua (si va trebui sa iei pt. sonorizare, in loc de calc) primesti minim un XP home.
Eu merg numai cu sculele (de multe ori) la sonorizari. Vine Dj-ul, si restul e treaba lui. Daca vine control - tragedia lui. Dar inca nu am patit asa ceva. Oricum e o aberatie aceasta chestie, sunt mii de oameni care fura zilnic miliarde de la stat, restul no comment si daca te prinde controlul, 99% e ca cineva te a parat, ca nu vin ei asa la fix la un chef sau botez sau nunta sau nustiu ce eveniment. Daca ai fost amendat probabil ca ai inamici (chestie de care nu ma mir,oare de ce????) care te-au parat. Nici pe mine nici pe prietenii mei nu la-u prins controlori de genul asta, cel putin in ulktimii 5ani
Oricum asta e parerea mea

man primesti un restore disk sau un sistem Home EDITION dar nu la toate.La ce3le care primesti incearca sa cauti acelasi model de laptop pe net dar fara licenta si ai sa observi ca e mai ieftin cu cel putin 300 ron.

Problema este ca cu acel sistem OEM nu poti face bani.E doar pentru uz casnic fara sa faci bani cu el.

Asa ca aveti grija ca Evil o sa ne dea in gat ca nu avem licente.Eu sincer am 2 licente de windows cumparate si tot din astea sparte folosesc.Pentru ca merg mai bine.Au scoase diferite chestii din ele cum ar fi pastrarea log-urilor de win si index file care umfla windows-ul.

Eu daca vin astia in control o sa le spun ca nu am licenta si sa se duca mai intai la manelisti care nu dau impozit la stat.Si la alcti care fac magarii si dupa aia sa vina la mine.

Sus

Subiectul mesajului: saa
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 9:29 am 
bbold

Ultima oară modificat de guest pe Mie Feb 20, 2008 4:13 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 10:46 am 
Neconectat
User

in primul rand tre sa te bazezi pe ceva cand iti faci o firma . adica sa intri in lumea asta ca amator . tre sa ai in vedere si saracia populatiei . cand cer 200 ron la un majorat parca i-as da in cap , nu am ce face si ca sa nu fiu refuzat las la 150 .

Pentru asta zici tu ca trebuie firma ? nici nu mi-as putea acoperi cheltuielile cu autorizatii si avize .

mie mi-a luat unu sonorizare grasa de 200 euro si nu l-am mai dat in gat si acum ma lupt sa imi iau scule mai bune ca el ca sa ma aleaga lumea pe mine . (concurenta e mama progresului )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 10:53 am 
Neconectat
User

Nu te supara, dar tu aberezi aici, majoritatea celor care scriu aici fac asta din hobby, de foarte multe ori pe gratis, sau pentru o suma simbolica, si nu din existenta, eu de exemplu am loc de munca, platesc impozite, chestii din salar, deci am din ce sa ma sustin. Intr-un fel eu fac sonorizari numai de dragul sa dau muzica mai tare si sa fac pe prietenii mei sa se simta bine.
Daca vrei sa ataci oameni, du-te la nunti, chefuri, majorate, si incearca sa te legi personal de cei care sonorizeaza, si incearca sa iti impui acolo parerile, nu cu metode astea de om fara caracter
Chestia cu era Ceausista se intoarce impotriva ta, atunci era moda sa elimini concurenta prin denuntare la politie, la securitate, asa ca nu ne baga texte din astea, mai ales cand tu esti, care vrea sa se foloseasca de aceste metode

P.S Cum dracu mai e user aici? Eu i-as fi dat ban demult, aici e un forum cu scop educativ, nu tribunal

Sus

Subiectul mesajului: bvvbv
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 11:10 am 
bbold

Ultima oară modificat de guest pe Mie Feb 20, 2008 4:14 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 11:22 am 
Neconectat
User

@evil, pe mine ma ingrijoreaza viata ta sexuala mi se pare ca esti foarte frustrat si in domeniul acesta, nu numai in domeniul sonorizarilor

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 121 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2