pastrarea unui semnal clar si cat mai cald fara sa fie greu procesat e o treaba destul de grea pt ca majoritatea isi dau ei cum stiu ca trebe sa sune ei si pe fatza sunetu total de la intreaga formatzie suna fals..
despre 5-55 e de pe vestitu dinacord cu doua procesoare si ma refer la powermate 1000 si 1000-2.
faza e ca la un concert am intalnit un muzician care ma facut in asa fel incat l-am dat numai in monitor si pe fatza l-am inchis pt ca suna extrem de prost si dorea multa prezentza in coloana sonora de pe fatza ..de precizat el era chitara bass fara alt rol de cat acompaniament....
oricum incerc foarte rar sa folosesc efecte pt ca necesita o mare bataie de cap si la o masa de mixaj de 24 de canale..merg maxim 5 efecte per total din care 4 compresoare si un efect ...
compresoarele se folosesc si le folosesc pt prestatzii live cu mik openhead de la samson ce fac parte din setu ala mare de percutzie cu 9 mikrofoane...personal prefer shure beta58a...e perfect pt orice aplicatzie wireless di shure 58 pt mikrofoane cu fir ...mai sunt niffere si akg numa ca akg cu shure se incaleca pe frecventza uneori..nu stiu exact cauza...cat despre compresoare e un model de la behringer care are 4 compresoare in un singur corp de rack
ca efect un roland e cel mai indicat ..la unele spectacole mai bag un dualfex pe medii inalte ..da asta cand e pe sistemul meu care il folosesc din ce in ce mai rar..
de precizat qube nu e al meu..E AL FIRMEI..nu am eu posibilitatea sa dfac ce vreau ca trebuie sa dau socoteala..nu imi convine..eu ma ocup de masa de mixaj si procesoare nimik mai mult.....
e al lui mosmiu
pt meseriasi .....frecventza de 440hz ce reprezinta la o gama de nota la