The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 7:21 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 1:10 am 
Don scrie:
Parakiosu2 scrie:
Nu va mai agitati atat.Am sunat la astia si boxa costa 60 si ceva milioane lei vechi.

Iau 4 bucati pe loc daca o boxa de genul ala costa 60.000.000 ROL!!! :lol:

Crede-ma ca pretul este de cel putin 10 ori mai mare, alea sunt boxe de lux, la propriu.

Ori nu ai sunat....ori ala de la telefon care ti-a zis pretul...e BOU cu B mare. ;)

Eu unul am sunat.De ce nu sunati si voi.
Si in primul rand nu este de platina.

De banii ai imi cumpar de la mircea vreo 2 tir-uri pline de boxe cu tot cu amplifuri si le montez in fata casei primului bou care da banii pe asa ceva si l-as pune pe salam sa cante ,asta daca cumparatorului nui plac manelele,si daca ii plac o sa chem o orchestra sa cante muzica simfonica.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 8:40 am 
Neconectat
User

Tu chiar nu intelegi ca alea sunt boxe de fidelitate? Aia de la JBL nu sunt handicapati sa ceara 30.000$ pe ele...pentru nimic.
Boxele astea fac parte din categoria high-end in care mai intra Mission Pilastro sau B&W Nautilus.

Bineinteles ca exista cumparatori pentru asa ceva, exista oameni care apreciaza un astfel de sunet....exista oameni care fac diferenta intre boxe de 10.000eur si boxe de 100.000eur.

Bineinteles ca un n00b intr-ale sunetului ar zice "pai io cu banii astia imi fac discoteca frateeee!", dar aici nu e vorba de "putere"...e vorba de fidelitate, un cuvant mai rar intalnit la iubitorii de boxe PRO. :wink:
End of story.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 9:46 am 
Don scrie:
Bineinteles ca un n00b intr-ale sunetului ar zice "pai io cu banii astia imi fac discoteca frateeee!", dar aici nu e vorba de "putere"...e vorba de fidelitate, un cuvant mai rar intalnit la iubitorii de boxe PRO. :wink:

exact parakiosu'.

Mircea poate aduce un camion de boxe dar niciodata sa sune la fel ca jbl-urile alea. Pot zice asta cu incredere, chiar daca nu le-am ascultat. Oricum e pro vs hi-fi deci nu compara.

mie imi place sistemul ala magellan de boxe 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 10:04 am 
Don scrie:
Tu chiar nu intelegi ca alea sunt boxe de fidelitate? Aia de la JBL nu sunt handicapati sa ceara 30.000$ pe ele...pentru nimic.
Boxele astea fac parte din categoria high-end in care mai intra Mission Pilastro sau B&W Nautilus.

Bineinteles ca exista cumparatori pentru asa ceva, exista oameni care apreciaza un astfel de sunet....exista oameni care fac diferenta intre boxe de 10.000eur si boxe de 100.000eur.

End of story.

Ce nu vrei tu sa intelegi este ca audiofili intradevar sunt tampiti dar iti spun eu sigur ca boxa aia costa 5000 de dolari facuta cu cele mai scumpe materiale si restul e brandul.Restu platesti daca esti prost si nu stii ca nu are cum sa il coste pe producator atata de mult incat sa coste 30 40 50 100 de mii de euro o boxa.Ce poze am pus eu acolo sunt si la pret de 1 milion de dollari da acolo macar costa lemnul si alte porcarii.Dar la scarba asta de JBL ce costa atat?prostia cumva?si de cand JBL este o firma indragita de audiofili?vezi-ti ma de treba ca noob esti tu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 10:15 am 
Neconectat
User

Si daca am lu ca si exemplu un tweeter cu membrana de diamanat artificial ? Oare nu numai membrana ar costa peste 5000 de coco ?

Sa fim seriosi, nu este prost ala care cere, este prost ala care da. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 10:19 am 
parakisou' chiar nu crezi ca sunt oameni care vor doar sa dea banii pe brand? ca au o fixatie ?

eu daca as fii ceva miliardar mi-as face un line array OEM cum vrea muschiul meu. nu cred ca m-ar refuza rcf-u :lol: . totul are un pret. Nu uita ce legea o face banul pe planeta asta. Nu uita ca bogatanii au mofturi :wink:

Unii oameni ii doare-n cot ca o boxa jbl costa 50 de euro sa se fabrice si pretul ei de vanzare este 50.000 de euro. Ei sunt indragostiti de jbl, de istoria firmei, de calitatea produselor ce le-au avut pana acuma.

care-i problema daca platesti brandul ? mi se pare normal. de banii mai putini vrei sa-mi iau o chinezarie no-name care scoate sunet si are aceeasi putere ? in nici un caz

p.s. Jbl are radacini (traditie) de prin anii '60 atat in pro cat si in hi-fi. acuma jbl-ul pro reprezinta doar modelel de varf. jrx-ul si celelalte serii nici nu te uita.

p.p.s.

sunt curios ce filtru are boxa respectiva. cred ca si ala ar justifica putin pretul.

p.p.p.s

neata radu :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2