The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 6:16 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 4:19 pm 
guta de a face versuri in engleza ar avea avioane. :lol: Dar mie imi place de guta si de salam si de restul manelistilor de o treaba. Ii doare-n cot de cum isi bat joc restul de ei, nu ii intereseaza cum apar la televizor, ii doare-n cot de drepturi de autor, ei fiind primii care au scos cd-uri cu mp3-uri cu manele pe piata la pretul e 7 lei noi daca nu ma insel, ei facand sute de mii de euro pe an. Ii doare-n cot de restul.

acuma la faza cu tzeposul vs. roacker clar l-as alege pe manelist. Eu am experienta/talentul sa ma bag in seama cu ei cand ii vad full de bani din cateva motive.

de pe manelisti faci bani la sonorizari, asta-i clar. de pe teposu ala, veci. nici macar daca-i zici sa-ti aduca o bere nu cred ca o sa faca. :lol:
Tii minte andreis la maju ala de manelisti cum ii aveam la deget pe aia 2 :lol:

Sa va spun o faza.

Ma suna un prieten ca era la o nunta de duminica si era ora 8. A avut ceva urgenta si trebuia sa plece. Eu trebuia sa vin sa stau cu sculele si sa mai pun ceva muzica. ajung acolo, cunosteam un barman si mi-a spus ca nasu le-a facut cadou la miri un landrover nou-nout. L-am intrebat cum il cheama...Domnul Maximilian. si am vazut ca-i placea sa se dea mare pe langa prietenii lui. Si am pus "Pusca si cureaua lata", ca era la moda, si am zis la incepututl piesei "Si se face aceasta piesa speciala pentru Domnul Maximilian si prietenii lui, a platit muzica cu 50 de Euro." Toti prietenii lui l-au aclamat si alea alea si dupa piesa a venit la mine si mi-a pus 50 de euro pe mixer, zicand merci frumos. :D Peste juma de ora am strans sculele si a fost gata nunta.

Sau la o masa festiva de manelisti era unul cu bani rupt de bat si vine sa-i fac o dedicatie. si cand zic dedicatia mi-a pus 3 hartii de 50 de mii. am oprit microfonul si i-am zis fara numar, fara numar si mai scotea 50 de mii la fiecare vorba "fara numar" si tot ziceam langa el fara numar, pana l-am golit de 11 bancnote de 50 de mii fara sa ma auda toata lumea. :lol:

Sunt multe faze de genul, as putea sa va spun multe. faza nasoala la roackeri, rave-ri, dnb-eri e ca nu poti face bani de pe ei la sonorizari, doar daca-i prinzi de nasi la o nunta is nici acolo nu poti trage de pe ei.

P.s. Acuma am vorbit de roakeri vs manelisti din punctul meu de vedere cand ii intalnesc la sonorizari. :!: :!: :!: :!:
In alte circumstante mi se schimba parerea.

Later Edit:

neinvins scrie:
pentru ca EMANA incultura. au maxim 10 versuri in tot "cantecul" si le repeta.
manele sunt doar o miscare in romania .. care din pacate ia amploare ...

Corect, aceeasi parere o am si eu. Si la faza cu incultura, de ce sa nu faci bani de pe ei ? :lol: Oricum cel mai bun exemplu de a face bani de pe fraierii manelisti cu o investitie relativ mica si necostisitoare pe luna e TARAF TV. Deci jur cati bani face taraful tv...Doamne fereste. Numai mor cand ma gandesc ca asta-i cel mai tare exemplu de facut bani de pe manelistii prosti 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 4:24 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Sandu_Alex_999 scrie:
Enigma , crezi ca tata gutza nu are putea avea asa ceva daca ar vrea? :roll:

nu. chiar nu cred.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 4:29 pm 
Neconectat
User

Si uite asa face adircf bani de boxe si de obsession :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 4:35 pm 
poi clar, ma adaptez usor si sunt unele smecherii. Daca v-as spune cat am facut de rev numai din dedicatii, unii ar ramane masca la fel cum a rams kenwood cand i-am zis.

cu ce ma supara/deranjeaza pe mine unu ca arunca cu bani ? sa arunce-n mine sa il ajut sa se simta bine pentru o noapte sa-mi pot lua eu scule. :lol:

p.s. cateodata mai prind manelisti care in loc sa-mi dea bani merg la bar si-mi cumpara ceva cuma ar fii 50 de jack cu un redbull, am mai prins o sticla de zaraza odata si tot asa. cand iau sticle.... i le dau la tata a doua zi 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 4:44 pm 
Neconectat
User

Fratica scrie:
No no no ni mha ca iara incepe

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 6:05 pm 
hai mai scrieti careva ceva ca ploua afara si ma plictisesc p-aici. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 6:26 pm 
adi_0206 scrie:
mama ce revolutie am starnit aici
nu-i bai .... luptam pana la capat
mie imi place ca imi ziceti sa nu generalizez cu privire la roakeri .... da` voi generalizati la manelisti :roll:

deci parerea mea tot aia e ... si pana nu apare cineva/ceva care sa mi-o schimbe ...... am sanse sa mor cu ea

hai sa facem altfel:
care din cei 2 indivizi din pozele de mai jos ii alegeti pt un show
roackerul cu tepi care .... se tranteste de alt roacker
Imagine
sau manelistul plin de bani care isi "ingroapa" gagica in lovele si nu are retineri sa dea ceva si la lautari

? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ? :?: ?
si sa stii tu kenwood ca manelistii nu-s periculosi daca stii sa vorbesti cu ei si sa le faci pe plac .... pt ca pana la urma ei sunt cei care iti platesc showul
dupa showul cu pricina - la care am facut pozele de mai sus .... m-am mai intalnit cu acelasi om la alt show - unde nu ma mai scotea din "fratioare" - deja eram best friends

deci ...... NU GENERALIZATI !!!

Nu tin nici cu manelisti si nicu cu rockerii sau panker ce mama naibi e ala.

Da daca vrei s faci o comparatie intre cei doi iti spun eu cum sta treaaba si crede-ma ca ma facut o analiza foarte atenta manelistilor.menelisti sunt oameni cu maxim 10 clase si in general sunt fixisti.Daca schimbi muzica si nu mai pui manele ori pleaca ori fac scandal (dovada de incultura crasa sa sari la bataier pentru o melodie).

Ala teposul din poza pun pariu ca luni se va duce la facultate sau la liceu.In schimb ala inbracat ca un gay (zici ca e firfizon) lu care ii zici manelist pun pariu ca are 8 clase si lucreaza la vulcanizare.Si pun pariu ca banii aia erau tot salariu lui si pana la urmatorul salariu mananca cartofi prajiti.Dar ce sa mai a facut atmosfera si so cacat pe el ca are bani.

Si eu pun manele dar n u mai mult de 3 la rand si le tai basul usor usor si trec la latino,disco,dance etc.

Maneaua =incultura,nonvaloare .Deci unde cultura si carte nu este se instaleaza barbaria si se vede clar ca manelisti sunt barbari si le sare mustarul repede.De ce sa promovez eu maneaua si ce treaba am eu cu dusmanii si banii? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 8:04 pm 
Neconectat
User

Si inca ceva: am fost in multe cluburi de rock din tara, si am mai vazut vreun manelist super beat care s-a ratacit acolo, fiecare radea de el ca se vedea ca n-are nici o treaba cu muzica aia. Nu l-a luat absolut nimeni nici la bataie, nici la palme, nu l-au dat afara.Invers, iti dai seama ce se intampla, bataie cat cuprinde etc.
Orice ar zice oricine, mai tot timpul manelarul se ia de rockeri.
In plus, e foarte enervant ca daca zici la un incult de rock, repede sare ca "satana!".de unde pana unde are vreo treaba rockul cu black metal-ul?

Oricum,n-ai cum sa zici " rockul e mai tare ca maneaua", evident, totul depinde de gusturi.
Nu ai cum sa-i bagi pe gat la cineva un tip de muzica ce nu-i place.
Poti sa ma pui sa ascult manele 5 ani ,dar tot o sa zic ca e de c***t si nu-mi place, exact asa si invers.
Ca nu merge rockul la nunti, botezuri etc? Asta-i clar, dar sunt multe balade rock si altele care se pot asorta cu muzica ce domina acolo.
Parerea mea ca maneaua poa' sa existe si 100 de ani, dar nu va ajunge la niveul rock-ului niciodata.Ma gandesc aici la nivel mondial.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 8:17 pm 
Neconectat
User

oai... cand vad cum rade guta.. cu "televizorul ala a lui" ......
Imagine

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 9:54 pm 
asa ai rade si tu daca ai avea banii lui. sau atatea majorate cate nunti are el. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 9:55 pm 
Neconectat
User

neinvins scrie:
bai desteptule.

toate ca toate .... dar pana aici
daca te iei personal de mine .... am stricat prietenia

eu nu mai postez aici
hai pa !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 10:05 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

voi toti generalizati.

pierdeti ideea de ansamblu care e cam asa: si deoparte si de alta sunt jeguri de oameni dar sunt si oameni calumea.

de unde si pana unde black metal nu e rock? daca nu e rock ce e? jungle? house? poate minimal.

din experienta mea, prefer manelistii cand e vorba de ales intre cei cu black metal (care se pare ca nu-s rockeri), emo-dnb-isti, si toata fiinta care nu are viata sociala decat cea de fumat iarba si de ascultat semnale dreptunghiulare + ragete.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 10:09 pm 
Neconectat
User

bradacalin scrie:
voi toti generalizati.

de unde si pana unde black metal nu e rock? daca nu e rock ce e? jungle? house? poate minimal.

+ ragete.

En1gma nu se referea la asta.
Se referea la faptul ca manelistii is prea tembeli sa faca diferenta intre black metal si rock. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 11:22 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

PaulC scrie:
bradacalin scrie:
voi toti generalizati.

+ ragete.

En1gma nu se referea la asta.
Se referea la faptul ca manelistii is prea tembeli sa faca diferenta intre black metal si rock. :)

si asta ma face pe mine manelist sau ce?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 11:26 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

mai baieti ... calmati-va n-are rost sa ne certam.
Fie ca asculti electro, rock manele sau clasica ... fiecare are libertate. La un show trebuie sa multumesti clientela, chiar daca pentru tine sunt melodii stupide (si pe buna dreptate).

Hai sa privim dincolo de tentativele de rokeri sau manelisti. In fiecare domeniu sunt oameni care vor sa iasa cu ceva in evidenta. Unii ies cu PROSTIA lor. E problema lor !!!
Asa cum Nastase a spus "sa-si numere ouale" nush la care, asa cum Iliescu stie engleza de mlastina, asa cum Costi Ionita (omu cu "agramaticalitati") e dispus sa cante orice si sa schimbe genurile intre ele de nu mai stii ce album mai are, asa cum Nicoleta Luciu are succes doar pentru marimea sanilor, tot asa iese in evidenta prostia si incultura. Ce este alarmant, e faptul ca aceasta "comunitate" se mareste considerabil si in final vezi cum multi termina o facultate dar a ajuns un maare ratat si incult.
Asadar, exemple de prostie si prosti sunt cate vreti, pozele puse de adi doar confirma libertatea oamenilor si "sansa" lor de a se remarca.

PS: cum poti sa te faci remarcat intr-un cerc de prosti? Facand lucruri prostesti :)

Terminati-o cu insultele, cu certurile si supararile ... mare e gradina Domnului ... lasa-i asa ca nu ii poti schimba de unul singur !!!

***Stefanev***

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2