The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 9:11 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 11:35 pm 
Neconectat
User

Fiecare gen de muzica are clasa lui sociala dupa cum vedeti.
Pana acuma nu am vazut ABSOLUT NICIUN MANELIST care sa aiba vre-o bursa, sau sa fie olimpic, sau sa aiba vre-un castig de pe urma efortului intelectual. Culmea ca umai bisnitari, patroni si alte genuri de oameni i-am vazut sa deanseze pe asa ceva ( a se citi NUMAI ASA CEVA ), oameni care daca nu aveau pe cineva in spate ( cunoscu un foarte bun exemplu unde daca tipu nu avea pe sotie sa se ocupe de el acuma era pielea cea mai fina si inca servea la mese ), cu alte cuvinte singuri NU sunt capabili sa se descurce cu adevarat. Gutza crezi ca avea acuma renumele asta daca nu era unu care sa-l descopere ? Sau copchilu minune ? inca mai lucra la cimitir sau unde nevoia lucra si gata.
Mha baieti ( nu stiu de ce dar am impresia ca ma adreez mult mai mult celor care asculta orice altceva inafara de subgenurile ce compun rock-ul :roll: ) voi nu vedeti padurea de copaci. Degeaba va luati de uscaciunile din fiecare padure inafara sa vi le curati pe cele din padurea voastra.

Culmea e ca se vad de la o posta toti cei care asculta manele. Nu sunteti capabili sa ii acceptati pe ceilalti in jurul vostru si sa le ascultati parerile.
Oricine care asculta rock este drogat si nespalat. Bine ca manelistii is cele mai curate fiinte din lume, se imbraca numai la moda, beau numai bauturi fine si arunca cu bani dintr-o parte intr-alta ca isi permit, sau cel putin isi permit atunci ca apoi muncesc o luna sa si-i recupereze, dar asta ii partea a doua pe care nu multi o cunosc.

Acuma sunt curios care e toata problema voastra cu drogurile ( ma adresez exclusiv celor care se leaga de acest lucru ) ? Sunt cruios cati aveti habar ca voi consumati droguri in fiecare an fara sa aveti habar. V-as zice si care este considerat drogul romanului, ca deh este ieftin si romanul si-l permite, dar daca va zic imi sariti in cap si ma aratai cu degetul virtual de la soarec ca sunt drogat si imi bag in vene. :roll:

Daca e sa aleg dintre manelisti si roackeri aleg pe aia unde o sa ma distrez mai bine. Evident roackerii la o prima vedere. Daca nu-mi plac prefer sa nu ale pe nimeni. Manelisti niciodata. Pur si simplu uras ipocrizia lor. Degaba spuneti voi ca aia fac bani multi, mie chiar mi se rupe de cati bani fac aia. Mie nu imi place deloc ca si oameni in primul rand.
Poate sunt pe aici singurul care este de parere ca muzica pe care o asculti te defineste ca si om, iti defineste caracterul, dar cu toate astea pana acuma nu m-am inselat deloc si pe zi ce trece mi se tot adevereste. :roll:

Oricum, eu zic sa va linistiti ca de aici poate sa iasa orice, numa lucru bun nu. Dar daca nu, bring it on. :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 11:42 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

eu daca ar fi sa aleg intre rokeri si manelisti ... m-as duce acasa :) Gusturile nu se discuta !!!!

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 02, 2008 11:57 pm 
pauza publicitara pentru neinvins si adi_0206

inaugurarea mixerului meu. cantare la shto facuta de 2 habarnisti in domeniu (eu cu un prieten) in urma bautei. 8)

:twisted: :twisted: http://www.youtube.com/watch?v=98stdZ2QYoo :twisted: :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ultima oară modificat de user eliminat pe Lun Mar 03, 2008 1:25 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 12:08 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

nice.
imi place ca ti-ai bagat efect pe voce ca "tatuca lor" :lol:
io zic ca, de batut nu ne putem bate, de vazut care-i mai destept nu prea e relevant pe forum asa ca mai bine o lasam balta. oricum nu are nici o finalitate topicul asta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 12:09 am 
Neconectat
User

De la Catalin Barosanu s-au dat 8000 de marci pentru Adi Bengosu si pentru toata familia lui 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 12:12 am 
ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

:mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 12:23 am 
Neconectat
User

Radu scrie:
Pana acuma nu am vazut ABSOLUT NICIUN MANELIST care sa aiba vre-o bursa, sau sa fie olimpic, sau sa aiba vre-un castig de pe urma efortului intelectual.

Culmea e ca se vad de la o posta toti cei care asculta manele. Nu sunteti capabili sa ii acceptati pe ceilalti in jurul vostru si sa le ascultati parerile.

Daca nu-mi plac prefer sa nu aleg pe nimeni. Manelisti niciodata. Pur si simplu urasc ipocrizia lor.

Degaba spuneti voi ca aia fac bani multi, mie chiar mi se rupe de cati bani fac aia. Mie nu imi place deloc ca si oameni in primul rand.

Poate sunt pe aici singurul care este de parere ca muzica pe care o asculti te defineste ca si om, iti defineste caracterul, dar cu toate astea pana acuma nu m-am inselat deloc si pe zi ce trece mi se tot adevereste. :roll:

WORD!!! ImagineImagineImagine

Ultima oară modificat de Gizmo pe Lun Mar 03, 2008 12:45 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 12:40 am 
radu, atatea maneliste stiu cu bursa...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 1:01 am 
Neconectat
User

nu mai merge filmuletul de pe youtube..... :D vroiam sal vad si eu :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 1:06 am 
Neconectat
User

nu cred ca este vreo unu sa zica... ca nu ii plac fetele bune, fie ele maneliste, fie roakerite,fie ce or vrea ele sa fie, budiste sau pocaite , oricum, daca is bune si dragute, is foioioi :D
Era vorba de baieti adi....
@radu, daca esti mai atent.. sunt nu multe ci f multe fete care asculta manele si 80% dintre ele is "meg mamo" is.. "brici". sincer, nu m-ar interesa cum e, ce asculta , ce religie e.. atata timp cat isi face jobu de fata :lol:

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 1:26 am 
Neconectat
User

şi eu care mă mai legam de prietena mea că-i place mai mult dance (sper că nu o asociaţi cu muzica uşoară de la noi :D) şi muzica de “zbenguială” (fără manele absolut) şi mie mai mult spre zona electro. sincer vă spun că n-aş da o dansatoare bună de la Ibiza care ştie să se mişte pe muzica deacolo nici pe toate manelistele.

până acuma am încăput toţi unii de alţii. de ce trebuie atâtea discuţii? se vede clar că nimeni nu vrea să-şi schimbe propria părere. plictiseală mare viaţa asta de student…

îmi place de sharky.. el nici nu cred că se oboseşte să citescă toate aiurelile de pe topic-urile astea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 1:32 am 
sterge-ma !

Ultima oară modificat de user eliminat pe Lun Mar 03, 2008 1:26 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 9:13 am 
Neconectat
User

Eu ma refeream la baieti. Fetele prin natura lor is mai materialiste si mai slughty decat baieti ( acuma sa nu se simta vre-una daca citeste pe aici insultata ) asadar unei daca nu-i place sa asculte manele dar vrea neaparat sa obtina ceva si cea mai repede cale este sa asculte asa ceva atunci ea o face fara sa stea pe ganduri in majoritatea cazurilor. Si cele care nu sunt asa sunt exceptiile care confirma regula.
Oricum, pana acum anu am vazut vre-o fata manelista sa se ia de o roackeritza ca are plete ( absurd dar va prindeti voi )...dupa cume vedeti astea nu au nicio treaba comparativ cu "lupta noastra". :lol:
Si cum e vorba de manelisti si de roackeri si nu de maneliste si de roackeritze :P :lol:

Deja forumul e prea mic...suntem prea multi si nu mai avem loc unu de altul :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 10:53 am 
Neconectat
User

Radu scrie:
Deja forumul e prea mic...suntem prea multi si nu mai avem loc unu de altul :lol:

The new wolrd order :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 11:26 am 
adircf scrie:
guta de a face versuri in engleza ar avea avioane. :lol: Dar mie imi place de guta si de salam si de restul manelistilor de o treaba. Ii doare-n cot de cum isi bat joc restul de ei, nu ii intereseaza cum apar la televizor, ii doare-n cot de drepturi de autor, ei fiind primii care au scos cd-uri cu mp3-uri cu manele pe piata la pretul e 7 lei noi daca nu ma insel, ei facand sute de mii de euro pe an. Ii doare-n cot de restul.

acuma la faza cu tzeposul vs. roacker clar l-as alege pe manelist. Eu am experienta/talentul sa ma bag in seama cu ei cand ii vad full de bani din cateva motive.

de pe manelisti faci bani la sonorizari, asta-i clar. de pe teposu ala, veci. nici macar daca-i zici sa-ti aduca o bere nu cred ca o sa faca. :lol:
Tii minte andreis la maju ala de manelisti cum ii aveam la deget pe aia 2 :lol:

Sa va spun o faza.

Ma suna un prieten ca era la o nunta de duminica si era ora 8. A avut ceva urgenta si trebuia sa plece. Eu trebuia sa vin sa stau cu sculele si sa mai pun ceva muzica. ajung acolo, cunosteam un barman si mi-a spus ca nasu le-a facut cadou la miri un landrover nou-nout. L-am intrebat cum il cheama...Domnul Maximilian. si am vazut ca-i placea sa se dea mare pe langa prietenii lui. Si am pus "Pusca si cureaua lata", ca era la moda, si am zis la incepututl piesei "Si se face aceasta piesa speciala pentru Domnul Maximilian si prietenii lui, a platit muzica cu 50 de Euro." Toti prietenii lui l-au aclamat si alea alea si dupa piesa a venit la mine si mi-a pus 50 de euro pe mixer, zicand merci frumos. :D Peste juma de ora am strans sculele si a fost gata nunta.

Sau la o masa festiva de manelisti era unul cu bani rupt de bat si vine sa-i fac o dedicatie. si cand zic dedicatia mi-a pus 3 hartii de 50 de mii. am oprit microfonul si i-am zis fara numar, fara numar si mai scotea 50 de mii la fiecare vorba "fara numar" si tot ziceam langa el fara numar, pana l-am golit de 11 bancnote de 50 de mii fara sa ma auda toata lumea. :lol:

Sunt multe faze de genul, as putea sa va spun multe. faza nasoala la roackeri, rave-ri, dnb-eri e ca nu poti face bani de pe ei la sonorizari, doar daca-i prinzi de nasi la o nunta is nici acolo nu poti trage de pe ei.

P.s. Acuma am vorbit de roakeri vs manelisti din punctul meu de vedere cand ii intalnesc la sonorizari. :!: :!: :!: :!:
In alte circumstante mi se schimba parerea.

Later Edit:

neinvins scrie:
pentru ca EMANA incultura. au maxim 10 versuri in tot "cantecul" si le repeta.
manele sunt doar o miscare in romania .. care din pacate ia amploare ...

Corect, aceeasi parere o am si eu. Si la faza cu incultura, de ce sa nu faci bani de pe ei ? :lol: Oricum cel mai bun exemplu de a face bani de pe fraierii manelisti cu o investitie relativ mica si necostisitoare pe luna e TARAF TV. Deci jur cati bani face taraful tv...Doamne fereste. Numai mor cand ma gandesc ca asta-i cel mai tare exemplu de facut bani de pe manelistii prosti 8)

Adi este adevarat ce zici tu dar te og mult nu mai compara Pusca si cureaua lata cu manelele.Melodia asta nu e manea si nici nu te-as lasa sa o denumesti asa :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2