guta de a face versuri in engleza ar avea avioane.

Dar mie imi place de guta si de salam si de restul manelistilor de o treaba. Ii doare-n cot de cum isi bat joc restul de ei, nu ii intereseaza cum apar la televizor, ii doare-n cot de drepturi de autor, ei fiind primii care au scos cd-uri cu mp3-uri cu manele pe piata la pretul e 7 lei noi daca nu ma insel, ei facand sute de mii de euro pe an. Ii doare-n cot de restul.
acuma la faza cu tzeposul vs. roacker clar l-as alege pe manelist. Eu am experienta/talentul sa ma bag in seama cu ei cand ii vad full de bani din cateva motive.
de pe manelisti faci bani la sonorizari, asta-i clar. de pe teposu ala, veci. nici macar daca-i zici sa-ti aduca o bere nu cred ca o sa faca.
Tii minte andreis la maju ala de manelisti cum ii aveam la deget pe aia 2
Sa va spun o faza.
Ma suna un prieten ca era la o nunta de duminica si era ora 8. A avut ceva urgenta si trebuia sa plece. Eu trebuia sa vin sa stau cu sculele si sa mai pun ceva muzica. ajung acolo, cunosteam un barman si mi-a spus ca nasu le-a facut cadou la miri un landrover nou-nout. L-am intrebat cum il cheama...Domnul Maximilian. si am vazut ca-i placea sa se dea mare pe langa prietenii lui. Si am pus "Pusca si cureaua lata", ca era la moda, si am zis la incepututl piesei "Si se face aceasta piesa speciala pentru Domnul Maximilian si prietenii lui, a platit muzica cu 50 de Euro." Toti prietenii lui l-au aclamat si alea alea si dupa piesa a venit la mine si mi-a pus 50 de euro pe mixer, zicand merci frumos.

Peste juma de ora am strans sculele si a fost gata nunta.
Sau la o masa festiva de manelisti era unul cu bani rupt de bat si vine sa-i fac o dedicatie. si cand zic dedicatia mi-a pus 3 hartii de 50 de mii. am oprit microfonul si i-am zis fara numar, fara numar si mai scotea 50 de mii la fiecare vorba "fara numar" si tot ziceam langa el fara numar, pana l-am golit de 11 bancnote de 50 de mii fara sa ma auda toata lumea.
Sunt multe faze de genul, as putea sa va spun multe. faza nasoala la roackeri, rave-ri, dnb-eri e ca nu poti face bani de pe ei la sonorizari, doar daca-i prinzi de nasi la o nunta is nici acolo nu poti trage de pe ei.
P.s. Acuma am vorbit de roakeri vs manelisti din punctul meu de vedere cand ii intalnesc la sonorizari.
In alte circumstante mi se schimba parerea.
Later Edit:
neinvins scrie:
pentru ca EMANA incultura. au maxim 10 versuri in tot "cantecul" si le repeta.
manele sunt doar o miscare in romania .. care din pacate ia amploare ...
Corect, aceeasi parere o am si eu. Si la faza cu incultura, de ce sa nu faci bani de pe ei ?

Oricum cel mai bun exemplu de a face bani de pe fraierii manelisti cu o investitie relativ mica si necostisitoare pe luna e
TARAF TV. Deci jur cati bani face taraful tv...Doamne fereste. Numai mor cand ma gandesc ca asta-i cel mai tare exemplu de facut bani de pe manelistii prosti

Adi este adevarat ce zici tu dar te og mult nu mai compara Pusca si cureaua lata cu manelele.Melodia asta nu e manea si nici nu te-as lasa sa o denumesti asa