The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 12:58 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 9:54 am 
Neconectat
User

heyyy.... nu mai zice nimeni nimica? :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 11:00 am 
Neconectat
User

De un EQ pe master ai nevoie doar atunci cand activezi in regim de live, pentru ca un EQ e foarte folositor atunci cand vrei sa compensezi sau sa atenuezi anumite chestii, pentru asta e ideal un 2 x 31 de benzi cu +/- 12 db per fader :wink: in rest nu renteaza sa mai iei si un eq pe langa dcx-ul, joaca-te cu dcx-ul ca si ala are o gramada de eq-uri.

In cadrul sistemelor de live care folosesc crossovere digitale si care normal incorporeaza si EQ-uri motivu pentru care se folosesc si EQ-uri normale e faptul ca sunt mult mai confortabile fata de cele digitale.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 11:14 am 
TeCkToNik scrie:
multumesc pt sfaturi :D luni cred ca o sa achizitionez si eu un DCX2496 :D si despre egelizatoare? nimeni nimic o parere ajuta cu ceva la sunet sunt fidele sau.... decat sa cumpar mai bine o las balta :( ma intereseaza DEQ1024 :D

Un eq separat ,zic eu,ca este necesar doar daca pui un singur gen de muzica.Daca o dai din house in hore si din cola-n fanta :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 3:08 pm 
Neconectat
User

aha deci ajunge dcx-ul. e perfect atunci. inca o intrebare dcx nu afecteaza cu nimic semnalul care il dau in el? ca vreau sa cumpar un mixer pioneer djm700. eu am ascultat un djm800 si am inteles ca in 700 sunt cam aceleasi piese iar djm800 suna f frumos si nu as vrea ca sa se duca din fidelitate sau dinamica sunetului etc.....? deci?

Sus

Subiectul mesajului: Re: equalizere
MesajScris: Joi Iun 19, 2014 5:36 pm 
Neconectat
User

Feedback-destroy-erul de pe el, isi face treaba? Nu se schimba *tonalitatea* (corectiile) atunci cand se activeaza? Vreau sa-mi iau unul ptr. live. Scula, per ansamblu, are zgomot de fond? Multumesc!

Sus

Subiectul mesajului: Re: equalizere
MesajScris: Vin Iun 27, 2014 7:28 am 
Neconectat
User

danielgindac scrie:
Feedback-destroy-erul de pe el, isi face treaba? Nu se schimba *tonalitatea* (corectiile) atunci cand se activeaza? Vreau sa-mi iau unul ptr. live. Scula, per ansamblu, are zgomot de fond? Multumesc!

Toate procesoarele Behringer, sunt ok! Am avut destule..si feedback destroyer.;) O singura data am avut problema cu un "sound maximizer"-"booster" , ULTRAMIZER PRO(D/A converter,digital multiband enhancer-crossover-limiter) se cheama daca stiu bine,problema a fost ca am atacat din mixer cu semnal mai mare decat +3dB. :D . Deci atentie cu cele digitale la semnal mare. In rest sunt ft. ok,faci treaba cu ele.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2