The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 4:34 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 11:34 am 
Radu scrie:
Fiecare gen de muzica are clasa lui sociala dupa cum vedeti.
Pana acuma nu am vazut ABSOLUT NICIUN MANELIST care sa aiba vre-o bursa, sau sa fie olimpic, sau sa aiba vre-un castig de pe urma efortului intelectual. Culmea ca umai bisnitari, patroni si alte genuri de oameni i-am vazut sa deanseze pe asa ceva ( a se citi NUMAI ASA CEVA ), oameni care daca nu aveau pe cineva in spate ( cunoscu un foarte bun exemplu unde daca tipu nu avea pe sotie sa se ocupe de el acuma era pielea cea mai fina si inca servea la mese ), cu alte cuvinte singuri NU sunt capabili sa se descurce cu adevarat. Gutza crezi ca avea acuma renumele asta daca nu era unu care sa-l descopere ? Sau copchilu minune ? inca mai lucra la cimitir sau unde nevoia lucra si gata.
Mha baieti ( nu stiu de ce dar am impresia ca ma adreez mult mai mult celor care asculta orice altceva inafara de subgenurile ce compun rock-ul :roll: ) voi nu vedeti padurea de copaci. Degeaba va luati de uscaciunile din fiecare padure inafara sa vi le curati pe cele din padurea voastra.

Culmea e ca se vad de la o posta toti cei care asculta manele. Nu sunteti capabili sa ii acceptati pe ceilalti in jurul vostru si sa le ascultati parerile.
Oricine care asculta rock este drogat si nespalat. Bine ca manelistii is cele mai curate fiinte din lume, se imbraca numai la moda, beau numai bauturi fine si arunca cu bani dintr-o parte intr-alta ca isi permit, sau cel putin isi permit atunci ca apoi muncesc o luna sa si-i recupereze, dar asta ii partea a doua pe care nu multi o cunosc.

Acuma sunt curios care e toata problema voastra cu drogurile ( ma adresez exclusiv celor care se leaga de acest lucru ) ? Sunt cruios cati aveti habar ca voi consumati droguri in fiecare an fara sa aveti habar. V-as zice si care este considerat drogul romanului, ca deh este ieftin si romanul si-l permite, dar daca va zic imi sariti in cap si ma aratai cu degetul virtual de la soarec ca sunt drogat si imi bag in vene. :roll:

Daca e sa aleg dintre manelisti si roackeri aleg pe aia unde o sa ma distrez mai bine. Evident roackerii la o prima vedere. Daca nu-mi plac prefer sa nu ale pe nimeni. Manelisti niciodata. Pur si simplu uras ipocrizia lor. Degaba spuneti voi ca aia fac bani multi, mie chiar mi se rupe de cati bani fac aia. Mie nu imi place deloc ca si oameni in primul rand.
Poate sunt pe aici singurul care este de parere ca muzica pe care o asculti te defineste ca si om, iti defineste caracterul, dar cu toate astea pana acuma nu m-am inselat deloc si pe zi ce trece mi se tot adevereste. :roll:

Oricum, eu zic sa va linistiti ca de aici poate sa iasa orice, numa lucru bun nu. Dar daca nu, bring it on. :twisted:

As mai completa aici un singur lucru:de ce noi sa platim drepturi de autor la UPFR CREDIDAM si UCMR si manelisti sa ia 5000 de euro la o nunta si sa nu platesca nici macar impozit,ca de drepturi de autor nu mai zic.Toate manelele sunt copii infecte la muzica iugoslava,greceasca si arabeasca.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 12:57 pm 
Neconectat
User

Eu am fost de doua ori la olimpiada nationala de fizica si de 2 ani jumate am bursa la facultate la Fizica si nu fug de manele,unele le ascult cu drag!Mai cunosc si pe altii la fel.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 1:25 pm 
am pus filmul pe youtube

http://www.youtube.com/watch?v=98stdZ2QYoo

:lol: :lol:

vad ca Enigma mi-a dat un comment deja :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 5:11 pm 
Neconectat
User

Romeo scrie:
Eu am fost de doua ori la olimpiada nationala de fizica si de 2 ani jumate am bursa la facultate la Fizica si nu fug de manele,unele le ascult cu drag!Mai cunosc si pe altii la fel.

Si imi dai voie sa nu te cred, manelare(jignire extrema)?

@all: acum am vazut si eu topicul asta...deci pozele alea pe care le-a pus adi sunt pur si simplu penibile, imi vine sa borasc cand il vad pe LESINATUL ala cum ii pune hartii de 1ron panaramei alea in sutien.
Cat de penibil sa fi sa faci asa ceva? Ei incearca sa arate ca au bani si femei...dar de fapt majoritatea sunt niste sarantoci care muncesc o luna intreaga ca sa arunce banii la lautari in 2 seri! Si pe urma inapoi la LOPATA baieteee!!!:twisted:

Pai un om CU BANI il vezi la Ibiza sau Monte Carlo...nu il ultimul jeg de crasma aruncand bani la ciori.
Il vezi ascultand muzica electronica, il vezi mergand in cele mai tari cluburi din lume(Pacha etc..).

Toti manelistii sunt niste scursuri ale societatii, niste inculti, niste retardati, niste imputiti, niste agramati. Daca sa simte cineva jignit, bite me. :twisted:

ps: daca as putea v-as pune pe toti pe stadion si v-as mitralia! Unde esti tu ANTONESCULE?

pps: daca am jignit cu postul meu vre-un retardat imputzit manelar, nu imi cer scuze, hai larevedere.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 5:32 pm 
Neconectat
User

nu ti se pare ca esti cam incuiat?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 6:53 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Don scrie:
Romeo scrie:

@all: acum am vazut si eu topicul asta...deci pozele alea pe care le-a pus adi sunt pur si simplu penibile, imi vine sa borasc cand il vad pe LESINATUL ala cum ii pune hartii de 1ron panaramei alea in sutien.
Cat de penibil sa fi sa faci asa ceva? Ei incearca sa arate ca au bani si femei...dar de fapt majoritatea sunt niste sarantoci care muncesc o luna intreaga ca sa arunce banii la lautari in 2 seri! Si pe urma inapoi la LOPATA baieteee!!!:twisted:

Pai un om CU BANI il vezi la Ibiza sau Monte Carlo...nu il ultimul jeg de crasma aruncand bani la ciori.
Il vezi ascultand muzica electronica, il vezi mergand in cele mai tari cluburi din lume(Pacha etc..).

Toti manelistii sunt niste scursuri ale societatii, niste inculti, niste retardati, niste imputiti, niste agramati. Daca sa simte cineva jignit, bite me. :twisted:

ps: daca as putea v-as pune pe toti pe stadion si v-as mitralia! Unde esti tu ANTONESCULE?

pps: daca am jignit cu postul meu vre-un retardat imputzit manelar, nu imi cer scuze, hai larevedere.

BINE ACOLO FRATE!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 7:29 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Don esti cumva strutz?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 7:31 pm 
shtrutz.... :lol: :lol: :lol: Aveam un coleg e camera pe care atata il tachinam cu freza lui si ochelarii de soare in lcub ca acuma i tuns scurt si ochelarii uitati in dulap :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 9:22 pm 
Neconectat
User

am zis ca nu mai postez nimic aici ..... dar nu pot ... ma mananca degetele de mor ImagineImagineImagine
am vrut sa fac eu pe desteptul si sa cedez .... ca sa se calmeze spiritele
dar se pare ca tot aia e

imi place cum se agita lumea pe aici ..... fiecare da cu bata in balta cum si pe unde poate
pana una alta .... SA PUTA MANEAUA !!! - vorba lu` adircf si sa curga Jack-u` pt baietii cu bani ... sa dea dreptul si la lautari
eu is linistit cand ma duc sa sonorizez un show cu manelisti ... stiu ca maneaua nu are semnale dreptunghiulare care sa imi omoare difuzoare de 1 kw RMS :roll: :roll: :roll: :roll:
ia sa vedeti cum incep iar roackerii sa se agite
Don scrie:
dar de fapt majoritatea sunt niste sarantoci care muncesc o luna intreaga ca sa arunce banii la lautari in 2 seri! Si pe urma inapoi la LOPATA baieteee!!!:twisted:

stii cum zic baietii de la mafia ?
"decat o viata fraier ... mai bine o zi rege"
Don scrie:
bite me. :twisted:

altu` care s-a murdarit e engleza pe la gura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Don ia zii la baieti - esti roacker ? ce muzica asculti ?
de curiozitate intreb .... ca mi-a atras atentia atitudinea ta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 9:42 pm 
baieti, sa ne fie clar. eu nu-s manelist dar la sonorizari pe cei cu bani ii accept 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 9:44 pm 
neinvins scrie:
Don scrie:
Romeo scrie:

BINE ACOLO FRATE!!

O bila alba

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 9:51 pm 
faza e urmatoare.

si pentru mine ala din poza lui adi mi se pare un tampit sincer. DAR, de ce sa nu faci bani de pe fraieri :?: aici ii shpilu' :wink: :idea:

voi toti rock vs manele... eu incerc toate modurile sa fac bani de pe ei :lol: ca sa ies cat mai bine.

parakiosule zi daca n-am dreptate. tu esti in bucuresti, tzara manelelor la nunti. ia zi tu drept cata spaga faci pe dedicatii pe piese de la salam si guta ? si apoi spune-mi daca-ti pare rau :lol: . ce asculti tu acasa e alta treaba.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 10:02 pm 
adircf scrie:
baieti, sa ne fie clar. eu nu-s manelist dar la sonorizari pe cei cu bani ii accept 8)

Adircf si adi 0106 stiti ca va respect si stiti ca nu ii nimic personal in ce am sa zic.Aveti dreptate cu manele cand ii vorba de bani .Dar ce te faci cand a venit unul la mine ,mia dat un milion si de milionul ala vroia 1000 de preferinte si o mie de dedicatii pana mia sarit mustarul si iam zis ca trebuie sa mai cotizeze ca a cam expirat milionul.Ce va faceati maieti daca stateati in bucuresti unde manelistii sunt la coltul fiecarei strazi.

Am fost si eu in cluj ,timisoara ,arad iasi etc.dar se asculta si alta muzica.La bucuresti sunt unii care nu stiu alceva decat manele si ma enerveaza rau oameni buni.Chiar am ajuns o natie de inculti?Eu la nunti incerc sa evit cat mai mult manele dar mai scap cate una ca omu a platit dar doar atat.

cele mai frumoase nunti din bucureti sunt cele unde cel putin 50 5 din invitati sunt din moldova .Eu nu m-am distrat la nici o nunta cum ma pot distra cu moldovenii.Si crede-ma ca nu sunt manelari.mai cer oamenii cat o manea dar mai mult populare.Si sa fim seriosi ca moldovenii au cea mai frumoasa si ritmata muzica populara.Si moldovenii mai iubesc toate melodiile gen jaga jaga si sa vezi tu cum danseaza pe latino.Si uite asa o tinem pana la 5 dimineata si chiar daca nu am luat bani pe dedicatii dar m-am simtit foarte bine.Mai mult Iasul este un oras super frumos si il respect pe Simirad .vreau sa va zic ca in iasi sunt borduri pentru handicapati de ceva ani buni.
Vreau sa spun ca in restul oraselor din romania (inafara de bucuresti) nu exista atatia inculti ca in bucuresti.

Adi RCF au 500 de mega de manele in PC .Eu am 13 GB si crede-ma ca unele chefuri tot nu gasesc nu stiu ce melodie vrea vreun manelist cu sapca adidas de la reprezentata de la BIG Berceni care mananca salam dupa ce sparge banii la manele.Ma streseaza sa vad un BMV si sa fiu sigur ca ala e un manelist cu 3 clase de la o posta.crede-ma ca daca ar fi in cluj cum este in bucuresti te-ai sinucide adircf.Sa vii sa stai la mine vreo 2 saptamani si o sa te convingi.

in concluzie Bucurestiu este plin de malesiti.de la al mai mic la cel mai mare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 10:06 pm 
Don scrie:
Romeo scrie:

man ce varsta ai si ce muzica asculti.De curiozitate intreb :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 03, 2008 10:18 pm 
Neconectat
User

adircf - ai punctat corect
in principiu discutia de la asta plecase .... ce gen de persoane preferi la un show pe care il sonorizezi
nu daca e X sau Y manelist prost sau roacker nebun sau punkist tampit

is mai multe chestii aici ....
de exemplu cati bani a luat neinvins/intel pe showul in care a pierit SD-ul ... pt ca pana la urma din sonorizari se fac bani frumosi, si daca esti destept - faci ce zice adircf mai sus si scoti cati bani poti

btw: la roackeri se face cu dedicatii ? :lol: :lol: :lol: :lol:
cum se zice ? care-i replica ?
la manelisti ii bagi pastila cu "se face urmatoare melodie pt Ion, pt Ion, pt Ion, pt Ion " si tot asa pana te umple de bani
da` la roackeri cum se zice ..... ?
Parakiosu2 scrie:
Ma streseaza sa vad un BMV si sa fiu sigur ca ala e un manelist cu 3 clase de la o posta.

na ... ce sa-i faci
life is a bitch ....
vezi ca e pacat sa fii invidios pe ce are aproapele tau :lol:
nu trebuie sa fii olimpic sau sa ai bursa pe la nu`stiu`ce facultati ca sa demonstrezi ca esti destept
tre sa stii sa te invarti .... sa iti faci lovele si sa o duci bine
ca "destepti" d`astia cu diplome sunt la greu care nu stiu sa combine o gagica
una e sa fii tocilar si sa fii bursier si una e sa fii destept si sa iti mearga mintea

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 119 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2