Fiecare gen de muzica are clasa lui sociala dupa cum vedeti.
Pana acuma nu am vazut ABSOLUT NICIUN MANELIST care sa aiba vre-o bursa, sau sa fie olimpic, sau sa aiba vre-un castig de pe urma efortului intelectual. Culmea ca umai bisnitari, patroni si alte genuri de oameni i-am vazut sa deanseze pe asa ceva ( a se citi NUMAI ASA CEVA ), oameni care daca nu aveau pe cineva in spate ( cunoscu un foarte bun exemplu unde daca tipu nu avea pe sotie sa se ocupe de el acuma era pielea cea mai fina si inca servea la mese ), cu alte cuvinte singuri NU sunt capabili sa se descurce cu adevarat. Gutza crezi ca avea acuma renumele asta daca nu era unu care sa-l descopere ? Sau copchilu minune ? inca mai lucra la cimitir sau unde nevoia lucra si gata.
Mha baieti ( nu stiu de ce dar am impresia ca ma adreez mult mai mult celor care asculta orice altceva inafara de subgenurile ce compun rock-ul

) voi nu vedeti padurea de copaci. Degeaba va luati de uscaciunile din fiecare padure inafara sa vi le curati pe cele din padurea voastra.
Culmea e ca se vad de la o posta toti cei care asculta manele. Nu sunteti capabili sa ii acceptati pe ceilalti in jurul vostru si sa le ascultati parerile.
Oricine care asculta rock este drogat si nespalat. Bine ca manelistii is cele mai curate fiinte din lume, se imbraca numai la moda, beau numai bauturi fine si arunca cu bani dintr-o parte intr-alta ca isi permit, sau cel putin isi permit atunci ca apoi muncesc o luna sa si-i recupereze, dar asta ii partea a doua pe care nu multi o cunosc.
Acuma sunt curios care e toata problema voastra cu drogurile ( ma adresez exclusiv celor care se leaga de acest lucru ) ? Sunt cruios cati aveti habar ca voi consumati droguri in fiecare an fara sa aveti habar. V-as zice si care este considerat drogul romanului, ca deh este ieftin si romanul si-l permite, dar daca va zic imi sariti in cap si ma aratai cu degetul virtual de la soarec ca sunt drogat si imi bag in vene.
Daca e sa aleg dintre manelisti si roackeri aleg pe aia unde o sa ma distrez mai bine. Evident roackerii la o prima vedere. Daca nu-mi plac prefer sa nu ale pe nimeni. Manelisti niciodata. Pur si simplu uras ipocrizia lor. Degaba spuneti voi ca aia fac bani multi, mie chiar mi se rupe de cati bani fac aia. Mie nu imi place deloc ca si oameni in primul rand.
Poate sunt pe aici singurul care este de parere ca muzica pe care o asculti te defineste ca si om, iti defineste caracterul, dar cu toate astea pana acuma nu m-am inselat deloc si pe zi ce trece mi se tot adevereste.
Oricum, eu zic sa va linistiti ca de aici poate sa iasa orice, numa lucru bun nu. Dar daca nu, bring it on.

As mai completa aici un singur lucru:de ce noi sa platim drepturi de autor la UPFR CREDIDAM si UCMR si manelisti sa ia 5000 de euro la o nunta si sa nu platesca nici macar impozit,ca de drepturi de autor nu mai zic.Toate manelele sunt copii infecte la muzica iugoslava,greceasca si arabeasca.