The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 02, 2025 9:33 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: De ce e romanul asa nesimtit?Si de ce e si porc pe deasupra?
MesajScris: Vin Mar 21, 2008 4:32 am 
Se zice ca la americani le-a dat Dumnezeu dolarii,la rusi vodka si noua romanilor nea dat tupeul si nesimtirea.

http://www.belballon.ro/pag_product_pid_219

http://www.thomann.de/gb/stairville_mov ... mv250h.htm

Cand lucram la vama inainte sa intram in *UE veneau tiruri cu masini de spalat la 80 euro bucata pentru magazine gen :NUMAI CU BULETINUL si ma intrebam cum dracu de in Vlaardingen (un orasel amarat langa Rotterdam) o masina de spalat Zanusi noua era 109 euro.

Sunt suta la suta sigur ca majoritatea produselor de pe piata romaneasca are adaos cel putin 300 % si te mai intrebi cum dracu un neamt de 16 ani are o linie de sonorizare de faci disco cu ea si o tine in dormitor.

Vai sa ne trezim fratilor si sa ii lasam sa dea faliment cu produsele lor de mii de euro.

Imi vine sa fac un site sau un forum pe acest subiect si sa vezi ce fac cu ei.Nu de alta dar cunosc multi bisnitari din astia care vand produse la super preturi.

De . nu mai vorbesc care ia cu 3 la zece mii mufele speakon si le da cu 5 ron si multe kkt-uri .

O sa fac o lista cu cateva magazine.

Cred ca o sa iasa mare lista totusi.

later edit

http://www.belballon.ro/pag_product_pid_219

Pe asta nu o vazusem

mie mi se pare scump kkt asta la . dat la 805 ron e pre de tot.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 21, 2008 10:01 am 
Neconectat
User

cred ca o sa cumpar de la ei un set de baloane latex de 30 cm :D

Sus

Subiectul mesajului: Re: De ce e romanul asa nesimtit?Si de ce e si porc pe deasu
MesajScris: Vin Mar 21, 2008 12:09 pm 
Neconectat
User

Parakiosu2 scrie:

Am si eu un set de jucarii din astea , dar alt model de dmx. Tocmai le-am coborat de sus de la munte , unde au fost montate intr-o discoteca , timp de un an.
Tipul care le-a cumparat a dat 120 mil pe ele acum 1.5 - 2 ani.
Toate firmele pun adaos mare , altfel nu ar fi profit. E logic. :roll:
Lasand deoparte pretul , merg foarte frumos jucariile astea :lol: au foarte multe nuante si forme , si se misca foarte frumos. 8)
Mi-a luat 4 zile sa le curatz de praf :lol: acuma arata ca noi , si daca dupa 2 ani de mers 16 ore pe saptamana , nu au cedat nici macar rulmentii sau curelele , coolerele nu zbarnaie , axele de la motoare nu au joc deloc , eu zic ca au meritat banii. (tipul oricum si-a scos banii pe ele , deci si el e multumit :lol: )
Din ro nu merita luate , dar de dincolo merita 8)
P.S. Sorry de offtopic :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 21, 2008 1:23 pm 
Firmele trebuie sa aiba profit dar nu 400 % la suta
maxim 50 % sinimic mai mult

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 21, 2008 3:04 pm 
Neconectat
User

Parakiosu2 scrie:
Firmele trebuie sa aiba profit dar nu 400 % la suta
maxim 50 % sinimic mai mult

din pacate nu exista limita la asa ceva
circula o vorba pe forumuri: nu e prost cine cere - e prost cine da :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 21, 2008 7:28 pm 
Pai ce eu am zis ca e prost?Am zis ca e nesimtit.

Cu atitudinea asta delasatoare asa o sa fim prostiti mereu.Clientul neamt ia atitudine.Pe noi ne doare-n p***.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 22, 2008 10:12 pm 
ia gura ...ce sta pe comerciantii de la noi din ro.....astia tre spanzurati.... =))
=))

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 2