The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 10:04 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Fabricare difuzoare-Discovery Channel
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 1:13 pm 
Neconectat
User

Cine a vazut emisiunea pe Discovery-fabricarea difuzoarelor? A fost foarte interesant :)
Daca am vazut bine era dif 21" cu bobina 5" :roll: .
Am facut multe screenshot-uri cu TV tuner:
http://rapidshare.com/files/103762675/D ... c.zip.html

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 3:42 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

filmuletul complet este postat pe forum, cauta putin :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 4:42 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

uite aici un film mult mai interesant decat cel de pe Discovery !!!
http://www.youtube.com/watch?v=aJfL9JuJT-A
Pe la minutul 4:40 devine interesant :D

Si uite aici si link-ul de la filmuletul din emisiunea "How it's made" on Discovery :D
http://www.youtube.com/watch?v=izQHjVWf ... re=related

LE: inca unul destul de interesant:
http://www.youtube.com/watch?v=1wfWfMZD ... re=related

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 6:45 pm 
Neconectat
User

Vad ca am ramas putin in urma cu filmuletul meu :lol:
Thanx Stefanev :wink: ce nu gasesti pe youtube nici nu exista... :lol:
Si camera anechoica la QSC cat de mare :shock: ...sunt foarte interesante filmuletele. Noi in regim DIY nu ajungem in urma lor niciodata :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 6:57 pm 
Neconectat
User

Cand o sa ajungi la fel ca ei nu ori o sa aduci Diy la rangul de arta ( si pt asta tre sa ai o parte financiara extrem de buna ) fie nu o sa se mai numeasca diy. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 8:33 pm 
Neconectat
User

Radu asa e cum spui tu :) ...nu o sa mai numeasca diy...o sa numeasca PRO in acel moment.
Mie imi place sa fac boxe si amplificatoare in regim DIY, am un pic feeling de succes cand reusesc ceva cu mana si cunostinta mea, dar uneori cand vad un filmultet din astea, ma gandesc ca sistemul meu diy niciodata nu e asa de bun ca unul PRO... :cry: ..si pierd putin cheful de diy...dar in final asta te duce inapoi, vrei tot mai bun si mai bun.... :idea:
Sper ca ati intleles ce vreau sa spun, lb. romana nu este limba materna.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 8:57 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

hunter22 scrie:
Radu asa e cum spui tu :) ...nu o sa mai numeasca diy...o sa numeasca PRO in acel moment.
Mie imi place sa fac boxe si amplificatoare in regim DIY, am un pic feeling de succes cand reusesc ceva cu mana si cunostinta mea, dar uneori cand vad un filmultet din astea, ma gandesc ca sistemul meu diy niciodata nu e asa de bun ca unul PRO... :cry: ..si pierd putin cheful de diy...dar in final asta te duce inapoi, vrei tot mai bun si mai bun.... :idea:
Sper ca ati intleles ce vreau sa spun, lb. romana nu este limba materna.

nu asa trebuie sa gandesti... poti face ceva in regim DIY dar sa fie PRO...
Si in primul rand ar trebui sa gandesti asa: de banii pe care ii bag in DIY, ce as putea sa imi iau gata facut din fabrica? Iti raspund eu... un produs inferior, pentru ca platesti si brandul si forta de munca si transport si taxe.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 9:24 pm 
Oare cand va face si DNA un filmulet ca asta sa vedem de inside Job.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 10:14 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

nu cred eu ca are timp de asa ceva :))

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 10:49 pm 
Radu scrie:
Cand o sa ajungi la fel ca ei nu ori o sa aduci Diy la rangul de arta ( si pt asta tre sa ai o parte financiara extrem de buna ) fie nu o sa se mai numeasca diy. :)

Atata timp cat face-ti numai boxe on line nu o sa fiti pro. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 11:04 pm 
Neconectat
User

:lol:

Eu cred ca diy este cam opusul la pro.

Diy= do it yourself, ceea ce faci faci pt tine, si nu o faci cu scopul de a produce bani; adica un nivel de amator ( care iubeste ceea ce face si nu-si castiga nicio parte din partea materiala necesara lui )

Pro=profesional, adica scoti bani din asa ceva, e o meserie si esti platit pentru ceea ce faci. Daca o faci doar din dorinta de a o face, si daca si castigi bani tot pro se numeste.

Parerea mea :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 11:05 pm 
Neconectat
moderator

stefanev scrie:
uite aici un film mult mai interesant decat cel de pe Discovery !!!
Pe la minutul 4:40 devine interesant :D

Si uite aici si link-ul de la filmuletul din emisiunea "How it's made" on Discovery :D
http://www.youtube.com/watch?v=izQHjVWf ... re=related

LE: inca unul destul de interesant:
http://www.youtube.com/watch?v=1wfWfMZD ... re=related

daca se tin de treaba nexus si dna .. 1 dintre ei o sa arate ca mosulica ala peste cativa ani (enciclopedie umana)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 31, 2008 11:25 pm 
Neconectat
User

"Do it yourself" nu neaparat este egal cu: faci pentru tine, daca traducem exact insemana ca: faci tu - cu mana ta... dar nu neaparat pentru tine.
"Professional" pentru mine poate insemna doua lucruri: 1. scoti bani din el, si este meseria ta platita, traiesti din asta, 2. poti sa faci de ex. boxe professionale cu masini si tehnologii professionale, dar nu neaparat pentru a castiga bani cu ele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 12:05 am 
Neconectat
User

"do it yourself " faci cu mana ta, normal ca tu faci, dar daca vinzi nu mai este diy in adevaratul sens al cuvantului. Acest "fenomen" a aparut din 2 motive: fie nu iti permiti ceva si vreai sa ti-l faci singur in loc sa dai banii pe acel produs, fie faci doar ca sa arati ca esti in stare. Bine poate-s mai multe motive, dar un diy nu-l faci ca sa-l vinzi. Il faci pt ca fie iti place ceea ce faci, fie esti nevoit sa-l faci din diverse motive.

Daca faci un proiect diy cu difuzoare pro tot diy se numeste. Daca faci cu difuzoare hi-fi atunci se numeste hi-fi si gata ?
Daca faci chestii diy si le vinzi se transforma in pro, daca faci chestii diy cu cimponente profesionale se numesc tot diy. Este facut de tine cu manuta ta pt a vedea de ce esti in stare.

Se poate abera mult pe aceasta tema. Oricum nu continui ca aceste notiuni sunt subiective.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 01, 2008 12:50 am 
Radu scrie:
"do it yourself " faci cu mana ta, normal ca tu faci, dar daca vinzi nu mai este diy in adevaratul sens al cuvantului. Acest "fenomen" a aparut din 2 motive: fie nu iti permiti ceva si vreai sa ti-l faci singur in loc sa dai banii pe acel produs, fie faci doar ca sa arati ca esti in stare. Bine poate-s mai multe motive, dar un diy nu-l faci ca sa-l vinzi. Il faci pt ca fie iti place ceea ce faci, fie esti nevoit sa-l faci din diverse motive.

Daca faci un proiect diy cu difuzoare pro tot diy se numeste. Daca faci cu difuzoare hi-fi atunci se numeste hi-fi si gata ?
Daca faci chestii diy si le vinzi se transforma in pro, daca faci chestii diy cu cimponente profesionale se numesc tot diy. Este facut de tine cu manuta ta pt a vedea de ce esti in stare.

Se poate abera mult pe aceasta tema. Oricum nu continui ca aceste notiuni sunt subiective.

Dar daca sa zicem ca iei un dif dynacord,face un proiect dynacord pentru acest dif,folosesti aceleasi materiale ca si fabrica-poate chiar mai bune-numai ca in momentul in care boxa e terminata nu ai sigla.incinta identica dar fara firma.

Se aude la fel numai ca nu ai brand-ul si nici nu il platesti.

Eu cred ca Diy poate scoate si incinte profesionale cu putine cunostinte si cu pasiune.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2