@parakiosu
Nu vreau sa te conving de nimic, dar ca si o paranteza, Void intr-adevar este un nume de referinta, chiar daca nu multa lume nu a auzit de ei.
Ca sa demonstreze acest lucru ( faptul ca Void poate concura cu orice firma, la orice moment ) cel care a fondat compania a propus exact in aceasta luna daca nu ma insel un fel de intrecere intre toate produsele lor si ale celorlalate firme. Inca nu s-a auzit de nimic, cu toate ca multi reprezentanti ai concurentei pentru Void citesc speakerplans ( app, in caz ca nu stiai cel care detine speakerplans este cel care a fondat Void si cel care detinde Void ) asa cum poweraudio are formul citit de concurenta. ( se stiu ei

( inca o paranteza, nu ma refer la nicio firma evidenta, asa ca sa nu incepe iarasi cu . . )
In fine, crede-ma ca nivelul calitatii unei firme depinde de cat de mult se respecta si cat de bine-si controleaza nivelele de productie, nu de locul de productie.
Crezi ce vrei, nu am nici timp, nici chef si nici nu are rost sa incerc sa te contrazic. Am spus ce am avut de spus. Daca ma crezi bine, daca nu la fel de bine.
PS: Prin ceea ce am scris mai sus nu am afirmat faptul ca produsele in China sunt cele mai bune, iar celelalte sunt foarte slabe.
Exemple sunt destule, in care sunt firme europene care detin statutul de cel mai bun obiect din categoria sa.