ma bag si eu umpic pe topic pt ca nu mi se pare ca este corect ce se spune aici

....[parere personala...sa nu ma injurati..]
faza ii ca exista mai multe tipuri de oameni care nu se agreeaza intrei ei..fac parte din aceeasi categorie sociala sau dintr`o grupare care nu se agreeaza intre ei...ii chestai de orgolii

asta am observat eu......asta se refera la toata lumea nu numai la persoanele cu care am avut eu contact.....in functie de cum stii sa te adaptezi poti sa te intelegi mai bine sau mai rau cu persoanele din jur....

trebuie sa stii cand sa fi serios si cand sa glumesti....TOTUL DEPINDE DE CEI 7 ANI DE ACASA si de imaginatie. trebuie sa vezi ce fel de personalitati sunt in jurul tau, trebuie sa stii cu ce fel de oameni ai contact.....direct sau indirect....pentru ca in ziua de azi omenia conteaza cel mai mult....pe multi ii vad ca nu se plac unii pe altii si incep sa se barfeasc pe la spate si sa faca misto......cel ce barfeste pe la spate parerea mea este ca este un las.....mai simplu ii sa spui tot pe fata si chiar daca te alegi cu un pumn in nas poti sa ai dreptul sa le comentezi la altii cand te vorbesc pe la spate....chestia asta cu impresiile bucurestenilor tine numai de orgoliu......de ce in arad nu sunt asa multi fitosi?...de ce in sibiu nu sunt asa multi fitosi? de ce in iasi nu sunt asa multi fitosi? de ce in alte judete nu sunt acesti oameni care vor sa arate ca unu`i mai tare ca celalalt.....pana la urma toti suntem oameni si ar trebui sa fim mai modesti si mai respectuosi unii fata de altii si sa ne ajutam intre noi......asta ii parerea mea

...
PS: am o presimtire ca topicul asta o sa fie luuuuuunnnnnnngggggggg