The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 7:44 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 12 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: oare sa fie asa?
MesajScris: Mar Mai 06, 2008 12:29 pm 
Neconectat
User

de ce se cred cei din Bucuresti mai destepti ca ceilalti?ma refer pe alte forumuri

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 06, 2008 12:31 pm 
Pentru ca in Bucuresti se afla cei mai mari bashinosi ai tarii ! Si nesimtiti !!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 06, 2008 12:44 pm 
Neconectat
User

restect pt tine pufuletz nu ma asteptam la un asa raspuns

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 06, 2008 1:03 pm 
cred ca oamenii din bucuresti sunt cum a precizat pufulet din cauza stresului in permanenta de a face bani si grijei sa nu le fure altii afacerea + influentele manelelor de a arata " cine mi-s eu ".

Nu toti bucurestenii sunt asa, altii sunt clubberi cu lumea de noapte, fitze si minuni dupa cum ne-a spus Don

@ Blood

Da ce-ai patit ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 06, 2008 2:22 pm 
Oricum multi bucuresteni sunt asa pt ca trebuie !
E o chestie de supravieturire !
Se dau cei mai tari si asa mai departe....
Oricum de vina e orasul pt ca e aglomerat, toata lumea fuge dupa bani si nu mai au timp de politeturi !
De exemplu ,eu nu am vazut oameni mai politicosi ca brasovenii, poate doar englezii, dar nu poti sa zici ca toti bucurestenii sunt asa. In proportie de 85% sunt golani, 10% copii EMO si cu restu 5% te mai poti intelege..... :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 06, 2008 3:30 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

eu acuma am venit din bucuresti. am stat de joi pana luni. am fost sunetist la un festival de teatru international pt o trupa de teatru din bistrita (la teatrul nottara)
sincer am fost foarte placut surprins de bucuresteni. adevaru-i ca nu am interactionat cu prea multi. dar cu cei cu care am interactionat m-am simtit foarte bine.
am iesit la cateva bericele cu parakiosu2 si sincer ii un tip foarte de treaba. pacat ca a venit o ditamai furtuna si a trebuit sa spargem gasca (adircf, am stat si noi tot la aceeasi terasa la care ati stat si voi).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 06, 2008 3:53 pm 
io ti-am zis ca-i un tip ok :wink:

acuma ontopic

cred ca ai stat de vorba cu bucuresteni pe acelasi gen de muzica. la roakeri e usoara problema. rock rullz si hai la bere :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 06, 2008 5:35 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

hai mai adi. fii serios. crezi ca la atat se rezuma toate descutiile/interactiunile noastre?
nu am stat numai cu de-ai mei. sa zicem asa.
am iesit cu grupul in chestii de genu club expirat (unde erau 2 basi pe 18" in br si 2 fr15" si driver DAP audio) sau in club a (4 buc rcf event3000). am intalnit oameni destul de ok. cu unii din ELE am schimbat si nr de telefon si ne-am intalnit si ziua de dupa :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 06, 2008 6:01 pm 
Neconectat
User

ma bag si eu umpic pe topic pt ca nu mi se pare ca este corect ce se spune aici :)....[parere personala...sa nu ma injurati..]

faza ii ca exista mai multe tipuri de oameni care nu se agreeaza intrei ei..fac parte din aceeasi categorie sociala sau dintr`o grupare care nu se agreeaza intre ei...ii chestai de orgolii :) asta am observat eu......asta se refera la toata lumea nu numai la persoanele cu care am avut eu contact.....in functie de cum stii sa te adaptezi poti sa te intelegi mai bine sau mai rau cu persoanele din jur....:)trebuie sa stii cand sa fi serios si cand sa glumesti....TOTUL DEPINDE DE CEI 7 ANI DE ACASA si de imaginatie. trebuie sa vezi ce fel de personalitati sunt in jurul tau, trebuie sa stii cu ce fel de oameni ai contact.....direct sau indirect....pentru ca in ziua de azi omenia conteaza cel mai mult....pe multi ii vad ca nu se plac unii pe altii si incep sa se barfeasc pe la spate si sa faca misto......cel ce barfeste pe la spate parerea mea este ca este un las.....mai simplu ii sa spui tot pe fata si chiar daca te alegi cu un pumn in nas poti sa ai dreptul sa le comentezi la altii cand te vorbesc pe la spate....chestia asta cu impresiile bucurestenilor tine numai de orgoliu......de ce in arad nu sunt asa multi fitosi?...de ce in sibiu nu sunt asa multi fitosi? de ce in iasi nu sunt asa multi fitosi? de ce in alte judete nu sunt acesti oameni care vor sa arate ca unu`i mai tare ca celalalt.....pana la urma toti suntem oameni si ar trebui sa fim mai modesti si mai respectuosi unii fata de altii si sa ne ajutam intre noi......asta ii parerea mea :)...

PS: am o presimtire ca topicul asta o sa fie luuuuuunnnnnnngggggggg :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 06, 2008 10:01 pm 
No sa va zic eu de ce bucuresteni sunt niste cacati.nu toti dar 95 %.Incep cu parazitii:taranul de oras e cel mai prost animal si incerc sa va explic aceasta fraza.

ce va spun eu este adevarat.sa o luat asa:

in ploiesti sunt 80 % oameni si 20 % tarani prosti,hoti,curve de oameni.ce fac acestia dupa ce se plictisesc de ploiesti se muta cu chirie la bucuresti ,fura vreo cativa ani si isi fac casa aici.si cei mai rau e ca fac si pui vii si se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie.

si asa se intampla si cu cei din cluj ,arad,satu mare,pitesti etc

deci bucurestiul este un oras plin cu toate scursurile celorlalte orase=2.2 milioane de tarani de oras.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 08, 2008 6:24 am 
Neconectat
User

era vorba de electronisti nu de oameni in general

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 08, 2008 8:22 am 
Neconectat
Admin
Admin

Cer scuze iniţiatorului, dar acest topic se închide.

Nu este corect să blamăm la grămadă şi nici nu cred că se poate discuta la modul negativ sau pozitiv, despre locuitorii unui oraş.

Oriunde sunt oameni de ispravă sau lichele.
Eu mi-am luat cele mai multe ţepe de la bucureşteni, dar asta nu înseamnă că nu am colaboratori din Bucureşti de toată isprava.

Ar fi incorect să acceptăm continuarea acestor discuţii, pentru că jignim şi pe bucureştenii corecţi şi decenţi.

Vă mulţumesc pentru înţelegere !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 12 mesaje ] 

Ora este UTC + 2