Salut la toata lumea
Am fost pe 25 26 27 28 aprilie in Bulgaria ,in albena si datorita faptului ca nu sau deschis discotecile a trebuit sa ne multumim cu un sistem 4.1 de la creativ pe care il cara cumnatul meu peste tot.Datorita faptului ca a ploat mai tot timpul toata lumea a stat la in hotel ,care pe la bar care pe la restaurant.dupa 1 litru de wisky l-am trimis pe cumnatul meu in camera sa ia acele boxe 4.1 si le-am pus la bar .dupa 2 melodii au inceput toti sa danseze.Stiti ca unde sunt multi romani,bautura si muzica acolo iese chef

Problema este ca nu sa auzit cum vroiam eu si de aceai va rog sa imi recomandati ce boxe sa imi iau care sa se auda tare ,sa fie mici (cam cat alea de studio sau ceva mai mari dar nu cu mult) si sa fie active.Nu ma intereseaza sa coboare ma mult de 55-50 de hz.
Daca tu mircea nu poti face macar recomandati-mi ceva firma (exclus .

) ieftina si buna.
Am vazut in restaurant 2 boxe pe care canta formatia si cae se auzeau destul de tare dar nu am vazut firma dar pot pune o poza sa vedeti cum arata.erau sigur active.
Daca as putea sa le fac eu ar fi ok dar nu stiu de unde sa iau amplif pentru pus in incinte cu tot cu EQ.