The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 11:21 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 82 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 10, 2008 6:10 pm 
Neconectat
User

Ai uitat sa scri
[ quote="Radu" ]
( fara spatiu )

Mi-ai raspuns de parca as fi stiu cine sunt baietii.
Asadar din cate vad esti unul dintre cei care a participat la montat, cu alte cuvinte nu prea ai umblat tu la mixer sau la corectii. Sau ma insel ? :roll:
Si ce spune carticica aia a ta despre subwoofere ? :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 10, 2008 6:59 pm 
Neconectat
User

Topiman scrie:
Pana imi raspunde il tot intreb.
Cu toate ca se poate afla, dar vreu sa stiu de la el, nu vreau sa aflu prin alte mijloace. :lol:

nu e scena mea e a lui Gigi si a lui Nutzu ... apropo de toti sunestistii ..as vrea sa va vad daca montati voi un sistem intreg de sonorizare + lumini si montare scena in 12 ore si sa fie totul OK! si cu 5 litri / Mp in 4 oameni + inca o scna in acelasi loc cu pene de curent si test sound pe ambele scene ...ei zic ca ar trebui sa intram in cartea recordurilor
:P
mesc anticipat!!![/quote]

echipa formata din 3 oameni or montat sistemu` ala pe care ti l`am aratat mai sus in 6 ore cu 4 pene de curent, cu tot cu lumini...4 muving head`uri 2 lasere 2 strobo + 4 pari cu cate 8 reflectoare cu led-uri fiecare ;)....2 dintre ei erau ingineri sunetisti si unu era proprietarul sculelor ;)

deci ceea ce s`a facut acolo nu ii mare branza ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 10, 2008 9:11 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

trebuie sa recunoastem: ai merita sa intri in cartea recordurilor... cu cea mai esuata reglare de scule.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 10, 2008 9:35 pm 
Neconectat
User

Nu sunt sculele lui, asa ca nu trebuie sa intre el in cartea recordurilor. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 11, 2008 2:57 am 
Neconectat
User

mai gratzi tu sti ce inseamna 140 mp de scena ...? sau habar niu ai cum se monteaza o scena sau macar faci diferenta dintre luimi,sunet si scena ?

deci rog sa se inchida topicul asta ca vad ca abereaza lumea aici si prefer sa nu mai discutam pe tema asta

cat despre sistem ..va zic eu ..in topul de line array difuzoarele sunt de 8 ohmi ,inseriate ..pt ca l-am desfacut asa ca nu mai aveti subiect de dezbatut pe tema asta pt ca vad ca unii oamei se plictisesc rau in loc sa aplice teoria invatata...."toti stiu teorie"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 11, 2008 3:11 am 
Neconectat
User

140mp de scena inseamna 14 x 10m ceea ce e foarte acceptabil pt o scena de marime medie. :wink:
Vorbesti fara tine despre legaturi serie-paralel , dar nu stai putin sa te gandesti la puterile necesare , si impedantzele obtinute. Eu zic ca la un amp care suporta 2 ohmi/canal , poti sa cobori pe la 1.5 ohmi pe medii , pentru pur si simplul fapt ca mediile nu sunt asa de instabile ca si bassii.
Scena se monteaza foarte usor si repede , doar daca ai echipa bine organizata. 12 ore pt montajul scenei e extrem de exagerat. :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 11, 2008 9:40 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

nu se inchide nici un subiect

topiman, vad ca te-ai tot atacat la comentariile celorlalti, dar daca ma uit mai bine nu ai dat cinestie ce informatii utile .

nu vrei sa ne spui motivul pt care cadeau mediile, sau nu stii?

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 11, 2008 7:29 pm 
Neconectat
User

Topiman scrie:
mai gratzi tu sti ce inseamna 140 mp de scena ...? sau habar niu ai cum se monteaza o scena sau macar faci diferenta dintre luimi,sunet si scena ?

deci rog sa se inchida topicul asta ca vad ca abereaza lumea aici si prefer sa nu mai discutam pe tema asta

cat despre sistem ..va zic eu ..in topul de line array difuzoarele sunt de 8 ohmi ,inseriate ..pt ca l-am desfacut asa ca nu mai aveti subiect de dezbatut pe tema asta pt ca vad ca unii oamei se plictisesc rau in loc sa aplice teoria invatata...."toti stiu teorie"

mai topiman...u shtii ce inseamna 250 mp de scena?....facuta din aluminiu shi acoperita cu scanduri de lemn groase de 50 mm

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 12, 2008 2:47 am 
Neconectat
User

nimeni nu stie ce s-a intamplat acolo pt ca nu stiti toti factorii care au influentat si v-am mai explicat o data .Imaginativa ca "dansii" adica raperi aia si-au reglat sg sculele si au dat ce volum au vrut ei ,mai bine zis "blana" peste 0.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 12, 2008 2:49 am 
Neconectat
User

stefanev scrie:
trebuie sa recunoastem: ai merita sa intri in cartea recordurilor... cu cea mai esuata reglare de scule.

da ma!! ce sti tu defapt? Mapetz,Bambilici, Ciurishfrender, Halaripu ..ca am uitat. Ai fost acolo ? ai vazut ceva ai auzit? ce te tot pronunti de reglaje?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 12, 2008 3:36 am 
pai daca tu zici ca si-au dat sculele in blana peste ZERO , probabil ca au fost nevoiti sa faca acest lucru pt ca ei nu se auzeau bine in monitoarele lor ... si chiar daca le dadeau asa cum zici tu , puteai frumos sa le zici sau sa le "tai craca" (in caz ca tu erai la butoane ) , eu unu nu imi bagam boxele in limitari mecanice , protectii etc.... nici pentru Metallica , Pink Floyd s.a.m.d

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 12, 2008 4:10 am 
Neconectat
User

Citat:
nimeni nu stie ce s-a intamplat acolo pt ca nu stiti toti factorii care au influentat si v-am mai explicat o data

De acord...
Noi nu stim factorii....dar tu presupun ca i stii, atunci te rog argumenteaza problema!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 12, 2008 12:47 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

una din cauze ar putea fi felul in care tin rapperii microfonul

Imagine
cheastia asta distruge urat de tot semnalul de la microfoane, si e posibil pe parcurs sa forteze ceva compresoare prin sistem (pe partea de medii, midbass , unde este vocea) care la randul lor au fortat amplificatoarele de pe partea de medii bagandu-le in protectie termica.

doar o posibilitate

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 12, 2008 4:10 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Topiman scrie:
Imaginativa ca "dansii" adica raperi aia si-au reglat sg sculele si au dat ce volum au vrut ei ,mai bine zis "blana" peste 0.

Nu cred ca este o scuza pentru intrarea in protectii a sistemului, si nici pentru distorsiunile mecanice.
Artistii ar trebui sa isi vada de cantat, iar sunetistii sa isi vada de butoane.
Cum ar fi daca sunetistul ar intra pe scena, sa cante el ?

In opinia mea, sistemul respectiv lucreaza la capacitate maxima, fara a avea o rezerva de putere suficienta. Din acest motiv cred ca da afara, chiar daca ar fi in parametri, in ceea ce priveste impedanta, atunci cand este fortat.

Un compresor multicanal, bagat pe inserturile mixerului, ar fi facut minuni, salvand situatia.
Ceva de genul acesta:

varianta decenta
KLARK TEKNIK SQUARE ONE DYNAMIC

varianta buget
PRESONUS ACP-88

sau varianta ca sa fie acolo ( decat lipsa ):
http://www.thomann.de/gb/sm_pro_audio_oc8e.htm

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 12, 2008 6:19 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Topiman scrie:
stefanev scrie:

da ma!! ce sti tu defapt? Mapetz,Bambilici, Ciurishfrender, Halaripu ..ca am uitat. Ai fost acolo ? ai vazut ceva ai auzit? ce te tot pronunti de reglaje?

ce stiu eu defapt? stiu ca nu trebuie sa ma avant cu un sistem tinut in clip la un concert. Asta stiu eu de fapt, si vad ca asta nu ai stiut tu. Si nu trebuie sa aud ca sa recunosc un amplificator in clip (ledurile alea care "dansau" dupa bass se numesc clip, nu trebuie sa se aprinda-mai ales daca sustii un concert- (daca nu stiai nici asta).
Specimene din astea am mai vazut .... acum 3 ani de zile la festivalul berii, m-am asezat ca tot omul la o bere. Bine figuri acolo CDJ-uri, mixer, amplificatoare, boxe pe stativ.... ee nu apuc sa beau mult din bere ca vad ca iese fum din boxa. Unul din "dijei" panicat tragea de zor de mufa speakon, si mai tragea el mult daca nu venea altul si i-a zis ca trebuie sa traga siguranta, sa roteasca si apoi sa scoata.

***Stefanev***

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 82 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2