The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 7:26 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: biamp ieftin?
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 9:58 pm 
Neconectat
User

Cum vi se pare ideea mea.. un cx3400-2300 , un t-amp ieftin 100 euro si un alt amplif. pt 2 incinte 2 way ?.. e buna de ceva ideea?
adica.. un amp de 150-200 w in 8 ohmi pe drivere (am de 2 inchi) si un amp mai puternic pe woofere(12ws).

Sus

Subiectul mesajului: Re: biamp ieftin?
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 10:10 pm 
xeon scrie:
un cx3400

Dacă mergi pe bi-amp, intră la k o n şi vezi un amplif pe 1U. Ăla ar merge frumos pe drivere şi ai avea headroom fain. Să-ţi cumperi CX3400 că ai un limiter foarte frumos.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 10:30 pm 
Neconectat
User

nu stiu care, plus ca un e800 e accesibil, merci de sfatul cu 3400le

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 10:41 pm 
xeon scrie:
nu stiu care

Cauta pa 200

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 10:48 pm 
. a adus amplifuri mai accesibile si mai bine facute decat T.amp :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:07 pm 
Neconectat
User

pa 200 nu gasesc.. si de obicei caut bine :P.. deja ar trb sa mutam pe prv ca nu e fair play.. dar totusi.. sincer sunt snob.. nu m-as risca .. sa folosesc ceva ce nu imi prea inspira incredere.. si nefiind priceput la partea de electronica.. aplicata.. (nu ma cheama Sharky sau in vreun alt fel .. tot de genul sau) ma pot ghida totusi doar dupa brand intr-o oarecare masura.. un amarat de t-amp e800 pt hi si un ``ceva`` ptr low.. plus in viitor un alt ``ceva`` pt sub.. mono bridge evident :P e mai la locul sau un mintea mea..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:21 pm 
xeon scrie:
pa 200 nu gasesc.. si de obicei caut bine :P.. deja ar trb sa mutam pe prv ca nu e fair play.. dar totusi.. sincer sunt snob.. nu m-as risca .. sa folosesc ceva ce nu imi prea inspira incredere.. si nefiind priceput la partea de electronica.. aplicata.. (nu ma cheama Sharky sau in vreun alt fel .. tot de genul sau) ma pot ghida totusi doar dupa brand intr-o oarecare masura.. un amarat de t-amp e800 pt hi si un ``ceva`` ptr low.. plus in viitor un alt ``ceva`` pt sub.. mono bridge evident :P e mai la locul sau un mintea mea..

tu numesti T.AMP BRAND ???? :lol: :lol: :lol: intra pe forum la . si gasesti acolo in a 2-a rubrica noua gama de amplifuri si pa 200, uitete cum arata in interior si ce are in el , dupaia uitete la e 800 si fa diferentele

:wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 12:03 am 
Neconectat
User

Eu cand urlam pe aici ca pana si .-u ia t-ampurile , ca alea nu's amplificatoare , is cutii goale. Voi nuuu...Batman Batman :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 12:08 am 
Sandu_Alex_999 scrie:
Eu cand urlam pe aici ca pana si .-u ia t-ampurile , ca alea nu's amplificatoare , is cutii goale. Voi nuuu...Batman Batman :lol:

stiu ca m-a mai contrazicea un user pe aci ca T.amp rupe zona fata de . , ..... dar mai nou ce s-a adus la . sunt amplifuri chiar bune pt pretul care il au + garantia in romania in caz de ceva probleme

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 12:42 am 
cred ca-mi bag io piciorul si-mi cumpar prostia aia pe 1U. :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 12:52 am 
adircf scrie:
cred ca-mi bag io piciorul si-mi cumpar prostia aia pe 1U. :?

nu cred ca gasesti ceva mai bun la banii aia si pe 1U , pt camera de camin e ceva de vis , parerea mea :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 12:58 am 
mi-l iau ca backup pentru allen&heath. :lol: not

sa scoata 120 de w la 4 ohmi as fii multumit. si sa functioneze calumea limiterul, nu ca la omnitronic. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 12:59 am 
adircf scrie:
mi-l iau ca backup pentru allen&heath. :lol: not

Vorba ta : ESTI MAXIM !! :)))

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ] 

Ora este UTC + 2