The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 10:11 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 12:23 pm 
ioane mama, te-ai suparat ? :lol: :lol: :lol: Nu vezi ca ne place sa te ofticam putin :lol:

Nu lua tot in serios, putin misto nu strica. Atitudinea asta o am fata de tine ca mi-esti drag cand te oftici. Cu altii nu-mi permit. :lol: :lol: :lol:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 8:38 pm 
Neconectat
User

ion nu te supara pe mine pentru ce am sa iti zic
nu ma leg de ce boxe sau scule ai sunt chiar tari.Problema e ca tu nu evoluezi.. dinc auza ca te gandesti la prostii de gen nu incap intr-o berlina.. nu are cine sa ma ajute sa le transport.. nu ma ajuta sa le ridic de pe stativ.. nu imi iau decat scule de topc a restu se ard.. si tot felul de gandiri
man atata timp cat pui raul in fatza nu o sa progresezi si nu o sa ajungi sa faci ceva viabil pe viitor.GANDIREA e singurul tau defect.. ti-am zis de multe ori..
am scule mai naspa decat tine? am.. am sonorizari de sute de euro am!
am 1:70 inaltime 26 de ani am o dacie din 85" bani putini si ma plac fete de 18 ani super frumoase?
GAndestete ca diferentza intre mine si tine e doar de gandire.
TOT absolut tot ce ti-am zis eu cand am vorbit serios a fost adevarat inclusiv cand ti-am zis ca o sa slabesti dupa programul conceput de mine si mi-a zis baietii ca esti de nerecunoscut.A fost o dorintza care ti s-a indeplinit pentru ca ai gandit pozitiv.
Gandeste pozitiv si o sa ti se schimbe viatza.. nu mai sta cu frica de controale, frica de ars scule si mama draq mai stie ce.

Si ion .. nu te astepta sa te laude oamenii pentru ce boxe ai.. e un forum diy in care majoritatea prefera sa isi faca boxele... nu e nimik special in a avea bani si a cumpara niste scule

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 8:47 pm 
noobsound scrie:
Problema e ca tu nu evoluezi...

Pe mine ma injura si ma face prost cand ii zic asta si ca is prea prost si limitat mental sa inteleg.

Ioane, ieri am cautat juma de ora o reclama sa o vezi. Ii aia de pe teveu in care zice unu oftand ca ar vrea sa faca 3 chestii....sta umpic si zice ca de azi le face... ceva credit bancar da nu am gasit. Pe mine reclama aia m-o ambitionat sa-mi fac firma ( fara sa imprumut bani ) :D si sa fac treaba aia ce ti-am spus-o pe bara.

Daca prietenii sunt duri cu tine sa evoluezi, sa te faca mai ambitionat... ata ete + ca ii si fun sa faci asta :lol:

Eu vara asta vreau sa ma ambitionez sa slabesc cel putin 10 kile si sa fac treaba aia ce ti-am spus-o pe bara. Faci pariu cu mine pe o lada de bere ca o sa reusesc ? Daca nu, tot fac eu pe draq in 4.

p.s.

Cel mai sclab ai fost la faza cu faculta si 3 restante si ce ai zis dupa. Chiar nu mi-o venit sa cred ce ai putut spune, mai vaaanilie :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 9:11 pm 
Neconectat
User

is umpic mai pesimist, asta e. incerc sa gandesc pozitiv tot itmpul numa ca... s-o intamplat multe chestii.... urate... asa ca nu ma "vindec" asa usor.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 9:18 pm 
Kenwood scrie:
is umpic mai pesimist

Fratzica, dacă te văd cu un tricou cu Tokio Hotel şi stai de unu singur pe bară din faţa căminului de bat de nu te vezi. :?

Ce-i cu atitudinea asta ? Fi pozitiv. Forţa RCF tăt o rămas în tine. Cu ambiţie şi gândire pozitivă şi puţină schimbare de mentalitate o să rezolvi multe. :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 10:22 pm 
Neconectat
User

Kenwood scrie:
asa ca nu ma "vindec" asa usor.
nu am zis ca nu ma vindec deloc, ci nu asa usor !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 03, 2008 11:17 pm 
da ce-ai patit ? :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 12:42 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

femeile astea a?

:roll:

da-le la p*** :lol: viata merge inainte cu sau fara ele, de tine depinde ca sa faci in asa fel incat sa iti fie bine.

action, we need action!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 12:11 pm 
Neconectat
User

:lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 12:31 pm 
kenwood , de ce vinzi incintele ? tzie frica (,) ca am facut vooodoo si se intampla ceva ? :D :lol: :lol: :twisted: 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 12:36 pm 
Neconectat
User

kenwood te-au incoltit baietii ....
ai pus-o

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 12:40 pm 
Neconectat
User

Daca imi aduce cineva o bucata din vatelina din boxele lui Iuãn eu as confectiona un voodoo doll.

Cand le alimentez cu semnal se apridne becul de protectie, cand le trag o palma ii cade boxa de pe stativ, iar cand le impung cu acul se sparg membranele. :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 1:56 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

membranele nu se sparg, is anti intemperii :roll: :lol:

vanzare buna ion!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 2:21 pm 
bradacalin scrie:

la apa rezista , dar la benzina si bricheta nu cred :twisted: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 04, 2008 2:21 pm 
Neconectat
User

bradacalin scrie:

vanzare buna ion!

Anti-surubelnitza sunt? :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2