The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 5:14 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Banchet Sportiv la popasul Cucorani
MesajScris: Dum Iun 15, 2008 2:43 pm 
Neconectat
User

w

Ultima oară modificat de Carpen Andrei pe Joi Apr 23, 2015 5:49 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Banchet Sportiv la popasul Cucorani
MesajScris: Dum Iun 15, 2008 9:04 pm 
Neconectat
User

Tare...dar data viitoare sa asezi mai bine cablurile ca risti sa ramai fara scule.Am patit si eu de cateva ori chestii urate...Mi se impiedeca tot cate unu de cabluri si ma trezeam cu conectorii praf la boxe sau cu boxele cazute de pe stativ.De atunci m-am invatat minte.Ai grija ca nu e de gluma cu oamenii betzi :) Succes in continuare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 15, 2008 9:47 pm 
Neconectat
User

nu prea am avut probleme cu baietii ca sunt de la mine din liceu si le-am zis ca sa nu se impiedice . ms

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 3:55 am 
Neconectat
User

dimisor scrie:
nu prea am avut probleme cu baietii ca sunt de la mine din liceu si le-am zis ca sa nu se impiedice . ms

foarte tare :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 9:49 am 
Neconectat
User

Bogdi16 nu aveau unde sa se impiedice de cabluri ca pe unde trebuiau sa treaca era pusa o bucata de scoci lat peste cabluri . Cablurile alea multe erau sub masa (pe sub masa nu trece nimeni ) .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 9:58 am 
mie imi place cum sta cablul de la monitor ! :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 11:34 am 
Neconectat
User

dimisor.. incepi sa ai evenimente :wink: super treaba. iti faci bani de noi "jucarii"
sper ca nu iei drept rautate ce iti spun colegii forumisti despre cabluri.. o sa vezi in timp cum e de fapt mai bine.. la inceput toti facem compromisuri de dragul comoditatzii sau din motive financiare neglijam cablajele mufe prelungitoare si conectica. Cu timpul ( sper sa nu am gura spurcata) o sa ai probleme din cauza unei mufe.. unui contact imperfect sau sa se impiedice cineva de cabluri.. si atunci o sa iti dai seama ca riscul de a strica niste scule ff scumpe nu merita asumat pentru putin efort in aranjarea cablurilor .
ps: ai si ceva lumini? observ ff multe cabluri totusi pentru 2 boxe un amplif calc si mixer

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 12:35 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

are si ceva lumini, se vede un "controller" pe masa.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 12:37 pm 
Neconectat
User

E adevarata faza cu cablurile,weekendu asta am imprumutat si eu sculele,eu nu eram la fata locului,si cand am venit sa le mi le iau,
era unu din cablurile de la boxe(mai precis erau Proel) era acolo in drum,mai calcau pe el si parca ma cam durea sufletul :roll: ,
dar nu a patit nimik.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 12:47 pm 
Neconectat
User

e , multe lumini nu sunt : un blit , o ciuperca si masina de fum atat ,dar sunt cabluri de la : amplificator , 4 boxe , monitor ,calculator , egalizator ,mixer ,ciuperca , blit , masina de fum , ,,controlerul pentru masina de fum , blit si ciuperca '' , is destule cabluri orcum .Is destul de atent cu betivanii si mi-am luat ceva masuri dar nu prea multe tinand cont ca este liceul meu .
Era mai naspa daca aduceam orga lumini ca acolo era grosul de cabluri :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 11:24 pm 
Neconectat
User

Cea mai tare faza am patit-o la inceputul lunii iunie la banchetul liceului Sfintii Voievozi din Brasov (fostul Rulmentul) . Am aranjat cablurile perfect. Numai un dobitoc beat putea sa imi strice tot..si slava domnului..erau destui. mi-au cazut 2 prosti pe masa cu sculele si s-a intrerupt tot. Mi-au smuls toate cablurile , si dus am fost. Nu merita sa-ti faci praf sculele la care ai muncit o viata pt niste nesimtiti nepasatori.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 16, 2008 11:49 pm 
emil , credema ca si de ii cunosteam si de nu ii cunosteam , asa le aratam cat de bine dau cu bata de baseball la faza aia de nu se mai imbatau la nici un chef cat traiau ei

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 8:04 am 
Neconectat
User

Dr4g0n dar sa zicem ca ai la un liceu sportiv ca si mine o sonorizare si nui cunosti si sunt destui de la tara cu obiceiul ca te uiti urat , poate 2 3 tarani sunt la lupte din clasa a 9 ce le faci ? iti spun eu ca ajungi cu stativele legate de gat acasa. de asta la mine la liceu nu am avut mare chinuiala cu ei pentru ca ii cunosc pe 90% din ei. cu bataia nu rezolvi nimica poate mai rau ca se poate sa ramai fara aparatura .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 12:33 pm 
Neconectat
User

M'am batut eu cu stative de boxe 8) Iesi foarte invingator , crede-ma :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 1:51 pm 
Eu am refuzat sa ma duc la liceul sportiv de la mine din oras ca stiam ce lume ii. Am zis paaaas

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2