Catalin_Gava scrie:
Parakiosu2 scrie:
Nu stiu de unde ai auzit tu ca eu nu am vazut si folosit multe mixer-e dar iti zic sincer ca te inseli.ce am postat eu pe forum sunt sculele cu care ascult muzica la curte cand fac cate un gratar.Ti-am mai explicat ca ma 2 firme de sonorizari cu foarte multe scule dar nu ma cacat pe mine sa le pun pe forum ca nu sunt taran.Daca vrei sa fiu taran uite jos o poza cu ce am incasat azi de la 2 sonorizari unde sa mers cu 2 scene plus sunet.
imi pare rau ca am devenit taran dar vad ca nu ma pot comporta altfel cand vad atatia cunoscatori care nu inteleg ca eu nu am timp de stat si facu poze cu mixer-e si boxele de la firma doar pentru a ma caca pe mine pe forum
bafta
Ei na poftim...oi fi si tu vreun
Stage Expert sau vreun
Paradigma mai mic si noi nu stiam.
Ca sa nu mai spun ca ceea ce ai facut tu, upload-and poza cu banii aia mi se pare de foarte prost gust si ce e asa de rau daca unii fac poze si le pun pe forum? De aceea este forum, pentru a dezbate, ca poate acum or mai fi si useri care se bat cu pumnul in piept si sustin diverse chestii de multe ori exagerate sau false asta e partea a doua. Plus de asta tu te incadrezi perfect in descrierea facuta
acelor useri. Si alta chestie...ne bucuram toti ca esti un mare cunoscator.
P.S. Am urmarit acest topic inca de la inceput si astazi la un moment dat, in mod miraculos au disparut multe reply-ul de pe acest thread, am zis ca or fi sters altii, dar cand am vazut ca reply-ul tau cu pozele alea de 2 lei cu banutii tai(probabil ai scos si tu repede de pe card sa ne arati) m-a facut sa ma gandesc si sa cred ca tu ai sters replyurile alea, daca e asa nu te vad chiar bine.
P.P.S. Rog moderatorii acestei sectiuni sa faca curatenie aici

man ai super dreptate
am zis de la inceput ca devin taran si cocalar cand vad ca uni isi dau cu parerea despre mine si nici macar nu ma cunosc.nu cred ca este user pe acest forum caruia iar place sa i se puna etichete de catre unul care nici nu te stie la fata.
PS:cocalar si taran am fost la faza cu banii dar asta este-accept criticile si caterinca facuta pe seama mea.
Problema mare este urmatoare:
multi zic ca daca nu ai poze nu stii cu ce se mananca sau mai grav ca nu ai obiectele respective.
multi ma catalogheaza ca find necunoscator in domeniu.eeeee necunoscator nu sunt dar nici expart nu sunt.ce nu am stiu am intreba.uite iti dau un exemplu:am intrebat ceva legat de berry cx2310 si nexus nu os tiu sa-mi spuna pentru reglajele la acel crossover le face dj-ul si nu el.El doar il inchiriaza.
Chiar trebuie sa fii inginer in fizica ca sa detii si sa conduci o firma de sonorizari?Chair nu se pot angaja 10 DJ?Chiar nu poti angaja 2 ingineri de sunet?
Nu me-am nascut stiutori dar invatam din mers.Si muncim cat e ziua de mare.Eu vin acasa dupa 11 noaptea si ziua alerg de la client la client.Am boxe care le am inchiriate de aproape un an si nu le-am vazut de atunci.Daca banii intra in cont luna de luna inseama ca boxele merg foarte bine in continuare.
Dar dupa toape probleme zilnice vine unul si iti explica el ca esti prost si chiar vrea sa te convinga de lucrul asta si iti explica ca el o pus coada la cireasa a pai ma puca toate spumele pamantului si nu ma mai contrelez in niciun fel.
intradeva sunt cam recalcitrant cateodata si imi sare mustarul repede dar imi trece la fel de repede ,si mai important eu nu pot tine dusmanie.imi trece reede supararea
scuze la toata lumea pentru ca am fost taran si am abordat un comportament de cocalar.