The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 8:41 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 21, 2008 6:17 pm 
Parakiosu la ultima poza ce ai puso pot sa te trimit doar aici

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 21, 2008 6:50 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

parakosu, ti-ai dat cu firma-n cap

mai bine puneai o poza cu sistemul "de la munca" si gata

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 21, 2008 6:57 pm 
Neconectat
User

Parakiosu2 scrie:

Nu stiu de unde ai auzit tu ca eu nu am vazut si folosit multe mixer-e dar iti zic sincer ca te inseli.ce am postat eu pe forum sunt sculele cu care ascult muzica la curte cand fac cate un gratar.Ti-am mai explicat ca ma 2 firme de sonorizari cu foarte multe scule dar nu ma cacat pe mine sa le pun pe forum ca nu sunt taran.Daca vrei sa fiu taran uite jos o poza cu ce am incasat azi de la 2 sonorizari unde sa mers cu 2 scene plus sunet.

imi pare rau ca am devenit taran dar vad ca nu ma pot comporta altfel cand vad atatia cunoscatori care nu inteleg ca eu nu am timp de stat si facu poze cu mixer-e si boxele de la firma doar pentru a ma caca pe mine pe forum

bafta

Ei na poftim...oi fi si tu vreun Stage Expert sau vreun Paradigma mai mic si noi nu stiam.

Ca sa nu mai spun ca ceea ce ai facut tu, upload-and poza cu banii aia mi se pare de foarte prost gust si ce e asa de rau daca unii fac poze si le pun pe forum? De aceea este forum, pentru a dezbate, ca poate acum or mai fi si useri care se bat cu pumnul in piept si sustin diverse chestii de multe ori exagerate sau false asta e partea a doua. Plus de asta tu te incadrezi perfect in descrierea facuta acelor useri. Si alta chestie...ne bucuram toti ca esti un mare cunoscator.

P.S. Am urmarit acest topic inca de la inceput si astazi la un moment dat, in mod miraculos au disparut multe reply-ul de pe acest thread, am zis ca or fi sters altii, dar cand am vazut ca reply-ul tau cu pozele alea de 2 lei cu banutii tai(probabil ai scos si tu repede de pe card sa ne arati) m-a facut sa ma gandesc si sa cred ca tu ai sters replyurile alea, daca e asa nu te vad chiar bine.

P.P.S. Rog moderatorii acestei sectiuni sa faca curatenie aici :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 21, 2008 6:59 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
parakosu, ti-ai dat cu firma-n cap

mai bine puneai o poza cu sistemul "de la munca" si gata

De care am vazut cu totii ca ai mai tot spus, dar niciodata nu ai detaliat putin macar in legatura cu acest sau aceste sisteme.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 21, 2008 7:17 pm 
Neconectat

reply-urile legate de mixere au fost mutate de mine la sectiunea diverse la "Mixer war"

ar fi ok daca discutiile pe partea de mixere sa fie purtate acolo.

Parakiosu nu are drept de editare decat pt posturile proprii pt ca nu este moderator.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 22, 2008 1:05 am 
Catalin_Gava scrie:
Parakiosu2 scrie:

Nu stiu de unde ai auzit tu ca eu nu am vazut si folosit multe mixer-e dar iti zic sincer ca te inseli.ce am postat eu pe forum sunt sculele cu care ascult muzica la curte cand fac cate un gratar.Ti-am mai explicat ca ma 2 firme de sonorizari cu foarte multe scule dar nu ma cacat pe mine sa le pun pe forum ca nu sunt taran.Daca vrei sa fiu taran uite jos o poza cu ce am incasat azi de la 2 sonorizari unde sa mers cu 2 scene plus sunet.

imi pare rau ca am devenit taran dar vad ca nu ma pot comporta altfel cand vad atatia cunoscatori care nu inteleg ca eu nu am timp de stat si facu poze cu mixer-e si boxele de la firma doar pentru a ma caca pe mine pe forum

bafta

Ei na poftim...oi fi si tu vreun Stage Expert sau vreun Paradigma mai mic si noi nu stiam.

Ca sa nu mai spun ca ceea ce ai facut tu, upload-and poza cu banii aia mi se pare de foarte prost gust si ce e asa de rau daca unii fac poze si le pun pe forum? De aceea este forum, pentru a dezbate, ca poate acum or mai fi si useri care se bat cu pumnul in piept si sustin diverse chestii de multe ori exagerate sau false asta e partea a doua. Plus de asta tu te incadrezi perfect in descrierea facuta acelor useri. Si alta chestie...ne bucuram toti ca esti un mare cunoscator.

P.S. Am urmarit acest topic inca de la inceput si astazi la un moment dat, in mod miraculos au disparut multe reply-ul de pe acest thread, am zis ca or fi sters altii, dar cand am vazut ca reply-ul tau cu pozele alea de 2 lei cu banutii tai(probabil ai scos si tu repede de pe card sa ne arati) m-a facut sa ma gandesc si sa cred ca tu ai sters replyurile alea, daca e asa nu te vad chiar bine.

P.P.S. Rog moderatorii acestei sectiuni sa faca curatenie aici :wink:

man ai super dreptate

am zis de la inceput ca devin taran si cocalar cand vad ca uni isi dau cu parerea despre mine si nici macar nu ma cunosc.nu cred ca este user pe acest forum caruia iar place sa i se puna etichete de catre unul care nici nu te stie la fata.

PS:cocalar si taran am fost la faza cu banii dar asta este-accept criticile si caterinca facuta pe seama mea.

Problema mare este urmatoare:

multi zic ca daca nu ai poze nu stii cu ce se mananca sau mai grav ca nu ai obiectele respective.
multi ma catalogheaza ca find necunoscator in domeniu.eeeee necunoscator nu sunt dar nici expart nu sunt.ce nu am stiu am intreba.uite iti dau un exemplu:am intrebat ceva legat de berry cx2310 si nexus nu os tiu sa-mi spuna pentru reglajele la acel crossover le face dj-ul si nu el.El doar il inchiriaza.

Chiar trebuie sa fii inginer in fizica ca sa detii si sa conduci o firma de sonorizari?Chair nu se pot angaja 10 DJ?Chiar nu poti angaja 2 ingineri de sunet?

Nu me-am nascut stiutori dar invatam din mers.Si muncim cat e ziua de mare.Eu vin acasa dupa 11 noaptea si ziua alerg de la client la client.Am boxe care le am inchiriate de aproape un an si nu le-am vazut de atunci.Daca banii intra in cont luna de luna inseama ca boxele merg foarte bine in continuare.

Dar dupa toape probleme zilnice vine unul si iti explica el ca esti prost si chiar vrea sa te convinga de lucrul asta si iti explica ca el o pus coada la cireasa a pai ma puca toate spumele pamantului si nu ma mai contrelez in niciun fel.

intradeva sunt cam recalcitrant cateodata si imi sare mustarul repede dar imi trece la fel de repede ,si mai important eu nu pot tine dusmanie.imi trece reede supararea

scuze la toata lumea pentru ca am fost taran si am abordat un comportament de cocalar.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 22, 2008 2:24 am 
parakiosu, eu ti-am zis ca nu am nimic cu tine , doar ca uneori faci exact ce ziceam ( ce ai tu e cel mai bun , nu exista mai tare ) si cand vad ceva de genul nu pot sa nu comentez

Nu cred ca sunt singurul user de aici care vede chestia ce o ziceam mai sus , dar altii poate sa mai abtin sa iti zica ceva pt ca te stiu cat de repede te aprinzi sau deja s-au saturat de ce urmeaza dupa ce ar zice ceva

Uneori esti exact ca EVILsoundexpert , parca ati fii frati

PACE
:twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 22, 2008 2:29 am 
Nici eu nu am nimic cu tine man

doar ca avem cateodata pareri diferite

respect

PS: :lol: nu trebuie sa scrii de 2 ori ca vedeam si asa :lol:

pup you

Legat de Evil poate ai dreptate
poate de aia cu evil ma cert cel mai tare :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 22, 2008 2:31 am 
Parakiosu2 scrie:

PS: :lol: nu trebuie sa scrii de 2 ori ca vedeam si asa :lol:

pup you

in loc de edit am dat reply :))

la faza aia cu negru ma faci sa ma gandesc daca aici ,
Dr4g0n scrie:

nu trebuia sa te incadrez mai bine aici

:lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 22, 2008 10:03 am 
Neconectat

Citat:
am intrebat ceva legat de berry cx2310 si nexus nu os tiu sa-mi spuna pentru reglajele la acel crossover le face dj-ul si nu el.El doar il inchiriaza.

parakiosu

1. era vorba de un CX3400 pt ca nu inchiriez CX2310
2. inchipuie-ti ca eu nu am timp sa stau toata ziua cu ele in fata sa le butonez, mai am si o afacere de condus, deci e normal sa nu le stiu la orice ora cum se fac setarile din cap (fara echipament in fata)

acela nu este un cross pe care il folosesc in mod uzual. Cred ca eu, personal, de cand l-am cumparat nu l-am folost nici macar o data la vreun eveniment.
Pt mine folosesc exlusiv ECLER AMIC DSP

cei care au pus mana pe 3400 au observat ce aiurea sunt metodele de configurare din cauza modului mono suprapus pe fata peste cel stereo .

Ma bucur ca te pasioneaza nivelul cunostintelor mele in materie de echipamente audio, dar te asigur ca nu e cazul :wink:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 22, 2008 12:44 pm 
Eu doar subliniamfaptul ca daca ai 10 tone de echipamente ,ca patron,nu ai de unde sti cum functioneaza toate.asta era ideia

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2