The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 26, 2025 7:30 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 21, 2008 10:10 pm 
Neconectat
User

gizmo, depinde ce standarde ai.
Pe mine m-ar deranja sa stau o seara intrega la un chef cum a fost in c3.
Nu din cauza boxelor ci a spatiului. Pur si simplu se auzea , vorba lui nexus, EXTREM de prost de la atata reverberatie chiar daca boxele sunt bune.
Cu cat ridici standardele mai sus cu atat vei fi mai deranjat de boxe.

lateredit:
daca lw15 suna la fel ca si lw12 pe medii atunci mai e cale lunga pana cand sa iti dai seama ca mp3-urile suna prost.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 04, 2008 10:05 pm 
Neconectat
User

Imi cer scuze ca ma bag si eu in discutie , eu poate ma incadrez in 2 din categorii: eu vizitez forumul in fiecare zi , ma informez dar nu prea postez in fine, a doua categorie din care vreau sa cred ca fac parte este cea a celor pasionati de sunet ....m-am coit si eu din banii mei MUNCITi ... sa iau 2 bmd-450....si sa iau un wn-15R ...stand drept si judecand logic , de banii aia pute'am lua 2 haspueri+pht - pt touri si inca un haspe pt "bas"...Si in fond si la urma urmei ideea ii ca nu conteaza ce scule ai...daca ma prezentam acu's un an cu 2 sateliti cu ydd250 si un bas cu dif atto +amplificare 2*100W (inca le mai am)......poate ca starne'am multe hohote (dar toate au inceput).
Si sincer sa fiu nici nu ma gandesc ca vreodata o sa imi scot banii din scule , dar o fac din pasiune.
Imi cer scuze daca am fost offtopic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 04, 2008 10:24 pm 
geokser scrie:
Imi cer scuze ca ma bag si eu in discutie , eu poate ma incadrez in 2 din categorii: eu vizitez forumul in fiecare zi , ma informez dar nu prea postez in fine, a doua categorie din care vreau sa cred ca fac parte este cea a celor pasionati de sunet ....m-am coit si eu din banii mei MUNCITi ... sa iau 2 bmd-450....si sa iau un wn-15R ...stand drept si judecand logic , de banii aia pute'am lua 2 haspueri+pht - pt touri si inca un haspe pt "bas"...Si in fond si la urma urmei ideea ii ca nu conteaza ce scule ai...daca ma prezentam acu's un an cu 2 sateliti cu ydd250 si un bas cu dif atto +amplificare 2*100W (inca le mai am)......poate ca starne'am multe hohote (dar toate au inceput).
Si sincer sa fiu nici nu ma gandesc ca vreodata o sa imi scot banii din scule , dar o fac din pasiune.
Imi cer scuze daca am fost offtopic.

ai avut o revelatie ? ce`i cu tine ?

ti-am zis de la inceput ca wn nu o sa coboare , dar tu ai vrut neaparat ca sa fie ca alea de la "scoala" LEM .........

pana la urma ce faci ? te apuci de ceva serios ? sau mergi numa la prieteni si MOKA ? sau la preturi dinalea 1mil / sonorizare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 2:42 pm 
Neconectat
User

Nu am avut nici o revelatie , am avut boala pe wn demult ...fullrange nu mi se pare a fi , dar oricum pe mine ma interesa SPL-u,racirea buna , power compresion mic,power handling si multe altele ca am vazut o pereche de boxe la scoala cu wn nu m-am facut sa imi schimb parerea fata de difuzoru' asta.

Daca ma apuc de ceva serios , tine numai de bani, pana in septembrie sper sa termin o pereche fullrange cu wn+bmd-450.
La faza cu mersul la sonorizari pe bani de biscuiti..iti dau dreptate asta e:| , vremurile se schimba.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2