geokser scrie:
Imi cer scuze ca ma bag si eu in discutie , eu poate ma incadrez in 2 din categorii: eu vizitez forumul in fiecare zi , ma informez dar nu prea postez in fine, a doua categorie din care vreau sa cred ca fac parte este cea a celor pasionati de sunet ....m-am coit si eu din banii mei MUNCITi ... sa iau 2 bmd-450....si sa iau un wn-15R ...stand drept si judecand logic , de banii aia pute'am lua 2 haspueri+pht - pt touri si inca un haspe pt "bas"...Si in fond si la urma urmei ideea ii ca nu conteaza ce scule ai...daca ma prezentam acu's un an cu 2 sateliti cu ydd250 si un bas cu dif atto +amplificare 2*100W (inca le mai am)......poate ca starne'am multe hohote (dar toate au inceput).
Si sincer sa fiu nici nu ma gandesc ca vreodata o sa imi scot banii din scule , dar o fac din pasiune.
Imi cer scuze daca am fost offtopic.
ai avut o revelatie ? ce`i cu tine ?
ti-am zis de la inceput ca wn nu o sa coboare , dar tu ai vrut neaparat ca sa fie ca alea de la "scoala" LEM .........
pana la urma ce faci ? te apuci de ceva serios ? sau mergi numa la prieteni si MOKA ? sau la preturi dinalea 1mil / sonorizare