The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 22, 2025 7:40 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 126 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 2:08 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

dragon nu te obosi, lasa-i sa se plimbe cu m5-u prin parcare, ca eu ii fac cu dacia :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 2:18 pm 
Neconectat
User

nu zice nimeni ca nu multumeste taranul scula respectiva chiar daca e facuta cu SAL... dar lasati-o-n fasole cu "sunt scule bune pentru banii lor"... sunt niste porcarii facute sa multumeasca urechi nepretentioase (asta ca sa fiu diplomatic) :roll: ...

si apropos de masini... normal ca in romania or sa fie numai dacia papuc drept taxi de marfa... doar nu pui in mercedes, renault samd sacii cu ciment jumate sparti ca de... nea ion i-a luat mai ieftin asa... dupa care sa-i cari pe drumul spre pocreaca...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 3:18 pm 
bradacalin scrie:
dragon nu te obosi, lasa-i sa se plimbe cu m5-u prin parcare, ca eu ii fac cu dacia :lol: :lol: :lol:

nu mai faceti aluzie la BMW ca dinala conduc eu :P :P

nu zic ca dacia nu`i buna , doar ca nu`i pentru mine :lol: (nu am loc in ea )

P.S mersul pe jos e cel mai sanatos 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 5:21 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

multi din astia care postati ca t-amp nu-i bun la nimic probabil n-aveti nici o tangenta cu sonorizatul low level. v-ati fi nascut si voi direct la un concert LIVE.

n-are viata farmec daca nu incepi de jos ca sa stii sa apreciezi munca la adevarata ei valoare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 05, 2008 7:32 pm 
bradacalin scrie:
multi din astia care postati ca t-amp nu-i bun la nimic probabil n-aveti nici o tangenta cu sonorizatul low level. v-ati fi nascut si voi direct la un concert LIVE.

n-are viata farmec daca nu incepi de jos ca sa stii sa apreciezi munca la adevarata ei valoare.

si eu am inceput de jos si am trecut destul repede peste stadiul asta ca nu mi`a placut deloc (mai ales nuntiile nu le-am suportat deloc)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 10, 2008 12:59 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Am rasfoit si eu cele 8 pagini si mai bine nu dadeam search ca n-am inteles nimic :lol: .

Adica inteleg cuvintele, dar... :lol: Tare zambaret am fost astazi, cred ca din cauza/datorita experimentului.

Asa ca bani de Ecler, ca ma mai apuca vreun carcel la creier daca reiau inca o data topicul; si asa nu sunt prea departe :lol: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 12, 2008 1:03 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

A auzit cineva ceva de bine de aplificatorul Samson SX 1800? Sau de rau? Vad ca e in aceeasi gama de pret.

Puterile cam tot pe acolo sunt, la fel de ireale.

De ce as alege un MAX 2500 si nu SX 1800 (exceptand filtrul trece sus)?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 12, 2008 2:35 pm 
Neconectat
User

are un user de pe forum SAMSON. Chiar eu i l-am adus din Satu-Mare, de la Peres Liviu (cel care aduce marfa de pe Thomann). Nu s-o plans deloc de el pana acuma. Sincer, nu cred sa fie adevarate puterile specificate, dar..... nici mega naspa nu o fi. cred.... sper....

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 18, 2008 10:43 pm 
Neconectat
User

black79b scrie:
A auzit cineva ceva de bine de aplificatorul Samson SX 1800? Sau de rau? Vad ca e in aceeasi gama de pret.

Puterile cam tot pe acolo sunt, la fel de ireale.

De ce as alege un MAX 2500 si nu SX 1800 (exceptand filtrul trece sus)?

Samson e sinonim cu Behringer si Phonic seria MAX, tot aia e.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 15, 2008 11:52 pm 
Neconectat
User

da ce scuneti de amplificatoarele KME Spa 1200, 1600, 2400 si 3200, ha? ia sa va aud acuma

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 26, 2008 12:24 pm 
Neconectat
User

daca tot e vorba in acest topic de TA 2400, uitati ce am gasit:

http://translate.google.com/translate?h ... 1%26sa%3DX

se masoara un TA 2400. Intrebarea mea e daca acele masuratori sunt exacte sau nu.Daca masuratorile sunt ok,puterea debitata de amplificator e aproximativ egala cu cea declarata de producator.

1132 W @ 4 ohmi pe canal cu 1% THD la 300 euro... ar fi prea frumos.

Astept parerile voastre

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 26, 2008 1:57 pm 
nhorbey scrie:
daca tot e vorba in acest topic de TA 2400, uitati ce am gasit:

http://translate.google.com/translate?h ... 1%26sa%3DX

se masoara un TA 2400. Intrebarea mea e daca acele masuratori sunt exacte sau nu.Daca masuratorile sunt ok,puterea debitata de amplificator e aproximativ egala cu cea declarata de producator.

1132 W @ 4 ohmi pe canal cu 1% THD la 300 euro... ar fi prea frumos.

Astept parerile voastre

Nu prea conteaza cantitatea daca calitatea lasa de dorit.Daca la putere aia ai peste 20 % distorsiuni e ca si cum nu ai acea putere.
Un amplif trebuie sa aiba puterea specificata de producator (exclus la 1khz) dar si distorsiuni la puterea maxima mai mici de 1 %.

Puterea ar trebui specificata in zona 35 -50 hz unde consumul este cel mai mare.Dar ei dau la 1 khz .in general amplifcatoarele care au peste 1 kw se folosesc pentru amplificat basi (nu obligatoriu) si ei dau specificatiile la 1khz :lol: marketing marketing si iar marketing.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 26, 2008 2:04 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

nu prea se leaga masuratorile

are doar 4 perechi de tranzistori de 150W pe canal

nu stiu cat timp pot obtine cifrele alea pana bubuie etajul final....

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 26, 2008 2:06 pm 
Neconectat
User

Parakiosu2 scrie:
Nu prea conteaza cantitatea daca calitatea lasa de dorit.Daca la putere aia ai peste 20 % distorsiuni e ca si cum nu ai acea putere.
Un amplif trebuie sa aiba puterea specificata de producator (exclus la 1khz) dar si distorsiuni la puterea maxima mai mici de 1 %.

Puterea ar trebui specificata in zona 35 -50 hz unde consumul este cel mai mare.Dar ei dau la 1 khz .in general amplifcatoarele care au peste 1 kw se folosesc pentru amplificat basi (nu obligatoriu) si ei dau specificatiile la 1khz :lol: marketing marketing si iar marketing.

intradevar,sunt de acord cu tine. Insa au facut masuratori si cu semnal de 50Hz,cu distorsiuni 0.04 % amplificatorul pe sarcina de 4 ohmi scoate 950W,cel putin asta reiese din poza.

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 26, 2008 3:22 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
nu prea se leaga masuratorile

are doar 4 perechi de tranzistori de 150W pe canal

nu stiu cat timp pot obtine cifrele alea pana bubuie etajul final....

si 4 pe cealalta psrte a radiatorului, finalii sunt alimentati cumva prni niste mosfeti, aia care la prima vedere par a fi prefinali, e o schema cu un randament destul de bun, e posibil sa scoata puterea specificata, dar in 4 ohmi se incing ca dracu si intra in protectie

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 126 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2